אנחנו עשינו בב"ב, אין לי ידיעה בירושליםירושלים
אני לא מאמינה...למי שמאמין בסגולות
לשים יין של הבדלה על היבלת בהתמדה
לי תוך 3 שבועות עברו כל היבלות!!!
(לאחר ששרפתי ולא עזר)
ולא חזר ??יש אחד מנחם קרייזמן מוריד יבלות(אני חושבת שרק ברגליים) רק לגברים
מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בשיטה הכי טובה בעולם שווה לנסות לוקח יקר אבל שווה כל שקל מניסיון!!!!!!!!!!!
ללא כאב בלי הקפאות בלי הדברים האלה פשוט פיתרון מהשורש
בהצלחה!!
0548482929
הוא אמר שהבעיה זה הנעלים ואם לא יחליפו נעלים אחרי חצי שנה זה יחזור ואחרי חצי שנה זה חזר כי לא החליפו בעקרון לא חוזררולא חזר ??
משחת אמלה או פרילידן.ננסה .
תודה על המידע.
איזה משחה מרחתם לפני?
עושים את כולם בפעם אחת או שהרופא רוצה בכמה נגלות?
יש כאן ערבוב בין יבלות עור רגילות, ליבלות ברגליים, למולוסקום.יש אחד מנחם קרייזמן מוריד יבלות(אני חושבת שרק ברגליים) רק לגברים
מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בשיטה הכי טובה בעולם שווה לנסות לוקח יקר אבל שווה כל שקל מניסיון!!!!!!!!!!!
ללא כאב בלי הקפאות בלי הדברים האלה פשוט פיתרון מהשורש
בהצלחה!!
0548482929
מה המקור לזה ?היבלות הוויראליות מגיעות אם יש יונים בגג או במרפסת
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: אוראל סולטן, מה נשמע???, גיי פייפן ועוד 3 משתמשים6 //