מלחמת התקומה יִוָּדַע בַּגּוֹיִם לְעֵינֵינוּ נִקְמַת דַּם עֲבָדֶיךָ הַשָּׁפוּךְ

  • הוסף לסימניות
  • #21
״ויקרא שמו בישראל כפיר אריאל״: משפחה בנתניה החליטה לקרוא לבנם על שם החטופים שנרצחו כפיר ואריאל ביבס.
 
  • הוסף לסימניות
  • #22
1740061142330.png
 
  • הוסף לסימניות
  • #27
״ויקרא שמו בישראל כפיר אריאל״: משפחה בנתניה החליטה לקרוא לבנם על שם החטופים שנרצחו כפיר ואריאל ביבס.
תיקון: גר שהתגייר (העומד בתמונה) החליט לקרוא לעצמו על שם הנרצחים כפיר ואריאל
 
  • הוסף לסימניות
  • #28
תיקון: גר שהתגייר (העומד בתמונה) החליט לקרוא לעצמו על שם הנרצחים כפיר ואריאל
למיטב הבנתי, יהודי (בברית אמרו וקיים את האיש הזה לאמו ולעמו) שנמול בגיל 26
 
  • הוסף לסימניות
  • #29
  • הוסף לסימניות
  • #30

1740067003720.png
 
  • הוסף לסימניות
  • #31
 
  • הוסף לסימניות
  • #32
 
  • הוסף לסימניות
  • #33
  • הוסף לסימניות
  • #36
במדרש פרקי דרבי אליעזר פרק לא: 'למה נקרא שמו ישמעאל? שעתיד לשמוע הקדוש ברוך הוא באנקת העם, ממה שעתידין בני ישמעאל לעשות בארץ באחרית הימים, לפיכך נקרא שמו ישמעאל'. כשנצעק לה', ישמע-אל ויעננו. אולי הגיע כבר הזמן להתאחד, לצעוק לה' ביחד?
אולי הגיע הזמן לארגן עצרת המיליון ולבקש גאולה?
 
  • הוסף לסימניות
  • #39
מִי יְסַפֵּר לְאָב
עַל מָה שֶׁאֵרַע
לְכָל שֶׁאָהַב
מִי יְנַגֵּב לִדְמָעוֹת
כְּשֶׁאֵין מְנַחֵם
כְּשֶׁאֵין עוֹד עַל מִי
לְהִלָּחֵם.
🧡
ר.א.
 
  • הוסף לסימניות
  • #40
בתהליך הזיהוי נמצא כי הגופה הנוספת שהתקבלה היא אינה של שירי ביבס, ולא נמצאה התאמה לאף חטוף או חטופה אחרים. מדובר בגופה אנונימית ללא זיהוי.
דובר צה״ל:

לאחר השלמת הליך הזיהוי על ידי המרכז הלאומי לרפואה משפטית בשיתוף משטרת ישראל, נציגי צה״ל הודיעו לבני משפחת ביבס כי יקיריהם, אריאל וכפיר ביבס זכרונם לברכה זוהו.
על פי הערכה של גורמי המקצוע, בהתאם למודיעין העומד לרשותנו וממצאים פורנזיים מתהליך הזיהוי, אריאל וכפיר ביבס ז״ל נרצחו באכזריות בשבי בנובמבר 2023, על ידי מחבלים.

בתהליך הזיהוי נמצא כי הגופה הנוספת שהתקבלה היא אינה של שירי ביבס, ולא נמצאה התאמה לאף חטוף או חטופה אחרים. מדובר בגופה אנונימית ללא זיהוי.

זו הפרה חמורה ביותר של ארגון הטרור חמאס אשר מחייב על פי ההסכם להשיב ארבעה חטופים חללים. אנחנו דורשים מחמאס להשיב הביתה את שירי ביחד עם כל חטופינו.

אריאל ביבס ז״ל, בן ארבע שנים במותו וכפיר ביבס ז״ל, בן עשרה חודשים במותו, נחטפו עם אמם, שירי ביבס, מביתם שבניר עוז. ירדן ביבס, אב המשפחה, יצא להגן עליהם ונחטף קודם לחטיפת שירי והילדים. ירדן שב במסגרת הסכם השבת החטופים ב-1 בפברואר 2025.

אנו משתתפים בצערה הכבד של משפחת ביבס בשעה קשה זו ונמשיך לעשות את כל המאמצים כדי להשיב את שירי ואת כל החטופים בהקדם.​
 

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

עודכן אדר תשפ"ד
ראשית, גופי הכשרות
ברוב אשכולות בנושא 'השקעות בשוק ההון' בפרוג, משתרבב עניין הכשרות.
למען הסדר באשכול זה נעלה עדכונים בנושא כשרות.
אני אשתדל לסכם ולתמצת ככל האפשר.

יש 4 גופי כשרות
  • בד"ץ העדה החרדית - על פי פסקי הרב יעקב בלוי זצ"ל שהיה בקיא גדול בתחום שוק ההון והוא שהביא את פסקיו ועל פי פסקים אלו נוהגים עד היום בגוף כשרות זה. היום הכשרות בראשות הרב שלמה זאב קרליבך.
  • גלאט הון - על פי פסקי רבי ניסים קרליץ והרב שמואל ואזנר. שסמכו ידיהם על הרב יעקב לנדו שמכיר את שוק ההון לעומקו. הרב משה שטרנבוך ראב"ד העדה החרדית הוא מרבני 'גלאט הון'.
  • תשואה כהלכה – הרב שמואל דוד גרוס, רב חסידי גור אשדוד ועוד רבנים מוכרים וידועים בכל שכבות הציבור החרדי.
  • כלכלה על פי ההלכה- הרב אריה דביר, על פי פסקי הרב יוסף שלום אלישיב.

היום בכל החברות יש מסלולים כשרים, שמאושרים לפחות ע"י אחת מהכשרויות.
בין החברות שנמצאת ברשותם תעודת כשרות אפשר למצוא את:
אלטשולר שחם, אינפיניטי, הפניקס, הראל, כלל, מגדל, מור, מיטב דש, מנורה.

רשימות קרנות כשרות:
סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.


הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

  • מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

  • חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".


הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

  • איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

  • איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה