יש לי חבר מתווך שיש לא איזה שהוא דירה שהוא מציע למכירה
אני יודע מי המוכר
מותר לי להציע את הדירה ג"כ למכירה?
כמו תמיד תשובות מקצועיות!!!!!!!השאלה שלך נוגעת לנושא חוקי, ו - אתיים בתחום תיווך הנדל"ן,
ויש מספר שיקולים שחשוב לקחת בחשבון כאשר אתה שוקל האם להציע את הדירה למכירה,
במיוחד אם מדובר במצב שבו אתה מכיר את המוכר או שהחבר שלך הוא המתווך.
חוקי -
אם המוכר לא חתם על הסכם בלעדיות עם המתווך, אין מניעה חוקית להציע את הדירה למכירה,
כמובן , אם אתה מתווך רשום (ופועל בצורה מסודרת כמתווך מקצועי),
אתיקה -
אם מדובר במתווך שהוא גם חבר שלך, ממליץ לך לשוחח איתו ולברר את הסיטואציה בצורה ברורה ופתוחה.
אם חברך הוא המתווך ויש לו הסכם עם המוכר,
כדאי שתהיה כנה איתו ותברר אם יש אפשרות להציע את הדירה תוך שמירה על ההסכמות הקיימות.
----
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: לייבדיק, למעשה, דג תמנון ועוד 57 משתמשים60 //