מה זה אומר "ליד" , איך מגיעים ?החוף ליד בלי פריצות, הייתי שם כמה פעמים ויש שם בעיקר בחורי ישיבות
ואין לי מושג לגבי ת"א
החוף עצמו - כרגע - מה יש שם?! -מציל? - מופרד?!החוף ליד בלי פריצות, הייתי שם כמה פעמים ויש שם בעיקר בחורי ישיבות
ואין לי מושג לגבי ת"א
יורדים מהאוטובוס בתחנה מרכז רפואי לניאדו/ילדים, וחוזרים אחורה לכביש הראשי, עוברים את הכביש לטיילת, פונים שמאלה עד שרואים מדרגות לחוף המוכרז, יורדים שם ולפנישנכנסים לחוף פונים ימינה מאחורי הגדר עד שהיא נגמרת ויש שם חוף לא מוכרז.מה זה אומר "ליד" , איך מגיעים ?
תודה
אשמח למענה ממי שיודע.החוף עצמו - כרגע - מה יש שם?! -מציל? - מופרד?!
ממקור מוסמך, או שהייתם שם ממש השבוע...
לא בכל החופים, רק בחלק מחופי נתניה.עונת הרחצה כבר נפתחה
גם עכשיו צנוע שם?יורדים מהאוטובוס בתחנה מרכז רפואי לניאדו/ילדים, וחוזרים אחורה לכביש הראשי, עוברים את הכביש לטיילת, פונים שמאלה עד שרואים מדרגות לחוף המוכרז, יורדים שם ולפנישנכנסים לחוף פונים ימינה מאחורי הגדר עד שהיא נגמרת ויש שם חוף לא מוכרז.
הייתי שם כמה פעמים והיו שם רק בחורי ישיבות

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: טונקס, מוטי 200, נחמה ביתרית ועוד 63 משתמשים66 //