יש את החוף שליד קברו של רבי אבהו מרום מבודד ונחמד מאוד,נמצא בצד הצפוני של גן לאומי קיסריה (היכן שהמסעדות) ,ויש את חוף הקשתות,מחפשים חוף לצאת אליו בקיסריה
מעדיפים בחינם, אבל שיהיה משהו קצת שונה מהחופים בכל הארץ... יש משהו כזה?
תודה!יש את החוף שליד קברו של רבי אבהו מרום מבודד ונחמד מאוד,נמצא בצד הצפוני של גן לאומי קיסריה (היכן שהמסעדות) ,ויש את חוף הקשתות,
דווקא בקיסריה? כי יש לי להמליץ על עוד חופים באזור שם.
נשמח לקבל המלצות לעוד מקומותדווקא בקיסריה? כי יש לי להמליץ על עוד חופים באזור שם.
נשמח לקבל המלצות לעוד מקומות
האם אפשר להגיע בשעות הלילה לקבר של ר' אבהויש את החוף שליד קברו של רבי אבהו מרום מבודד ונחמד מאוד,נמצא בצד הצפוני של גן לאומי קיסריה (היכן שהמסעדות) ,ויש את חוף הקשתות,
דווקא בקיסריה? כי יש לי להמליץ על עוד חופים באזור שם.
הכניסה לאתר לאחר 5 בלי תשלום. מאחורי הקופה יש שביל מסודר(נגיש) ויפה אפשר להגיע עד האזור של הקבר בלי כל האנשים שמסתובבים בפנים, יותר שקט . לגבי תאורה בלילה אין לי מושג.האם אפשר להגיע בשעות הלילה לקבר של ר' אבהו
או שזה נמצא בתוך הגן לאומי והכניסה אליו היא רק ביום ובתשלום?
מגיע לך לצאת, להתאוורר ולהתפנק באמת! 

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: אופקים 1, אין פאנץ', למה מה קרה? ועוד 4 משתמשים7 //