- הוסף לסימניות
דרך אגב ראיתי בכל מיני אולפנים שהמיקרופון עומד פתוח כל הזמן זה לא טוב החיסרון של קונדנסר זה שהוא שואב אבק ופוגע בגבוהים בעיקר. צריך לכסות אותו כל זמן שהא לא בשימוש
ברור , לפעמים ככל שיותר מצועצע, פחות טוב, אבל דוקא יש לי מיקרופון מעולה ומצאתי גם את האופציה הזאת, זה התחבא מאחורי הסטנד של המיקרופון ולא ראיתי, ודוקא נסיתי להתרשם מהבדלים, והיה מעניין לגלות תוצאות מפתיעות....זה לא אומר כלום על הטיב של המיקרופון נדמה לי שלנוימן האגדי גם אין אפשרות לווליום
רצוי לשלוח את המיקרופון לניקוי ותחזוקה אחת לשנתיים. עם הזמן מצטברת על הממברנה שכבה של אבק מעורבב עם רוק ועוד מרעין בישין. תתפלאו איך נפתח לכם פתאום הסאונד...דרך אגב ראיתי בכל מיני אולפנים שהמיקרופון עומד פתוח כל הזמן זה לא טוב החיסרון של קונדנסר זה שהוא שואב אבק ופוגע בגבוהים בעיקר. צריך לכסות אותו כל זמן שהא לא בשימוש
הפאב פילטר הוא גם איקיו דינמי תלוי מה אתה רוצה יש עליו סקירה ביטיוב של ד''ר צ'אן פלאגין מטורף (יש לו סקירה גם על הC2)תשימו לב שהפאב פילטר 3 הוא איקיו דינמי, בשונה מגרסה 2 שהוא איקיו ״רגיל״ (ומעולה!)
שאלה לי
לאחרונה התחלתי להשתמש במיקס לEQ בפלאגין שנקרא fabfilter pro Q3.
הוא לאגין שעושה עבודה מדהימה
הבעיה שלי איתו שאיך שאני שמה אותו על הערוץ הוא מגביר את העוצמה שלו וכך מהר מגיעים לדיסטורשן
מי יכול להחכים אותי איך מטפלים בו?
למה???שימי לב שאת מפעילה את הFabfilter מתוך התיקיה של eq ולא מתוך התיקיה של FabFilter
(היתה לי אותה בעיה שכמובן אסף פתר אותה.....![]()
יש לך בכל מיני פלאגינים פריסטים מוכנים תנסה לבדוק את זה (נראה לי בריוורב של ולהלה וגם בצ'אנל סטריפ של SSL)אשמח לדעת מנסיונכם
איזה אפקטים אתם שמים לקרינות של אשה?
איזה סוג של קומפרסור?
והאם אתם שמים ריברב דיליי?
אם כן איזה סוג וכמה
תודה!!
אני בקרינות של אישה אוהבת מאד לחמם את הקולאשמח לדעת מנסיונכם
איזה אפקטים אתם שמים לקרינות של אשה?
איזה סוג של קומפרסור?
והאם אתם שמים ריברב דיליי?
אם כן איזה סוג וכמה
תודה!!
לבס יש את הפלאגין המעולה ABJ, ןהגרסה שאחריה יותר חדשה ABP, יש גם מודו בס (אני אוהבת אותו פחות), בגיטרה יש בקונטקט strummed acuostic, שהיא ממש מעולה, עם הארטיקולציות מצד שמאל, יש גם ריל גיטר, מאוד נחמדה, ויש גם agm2, לפריטה חפשית עם פדל נשמעת מעולה....אם איזה פלאגין של בס אתם משתמשים לשיר חסידי איטי ויותר חשוב איזה סוג גיטרה ומה הפרמטרים שלה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים