שירה שיר שירה
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
כמו כולם אני צריכה להעביר חומרים לילדים בכיתה ב קריאה חשבון ופסח יש מישהו שיוכל לעזור לי חוברת הבנת הנקרא? אשמח לעזרהה
אם את רוצה אנסה ליצור לך עם ג׳מיני,כמו כולם אני צריכה להעביר חומרים לילדים בכיתה ב קריאה חשבון ופסח יש מישהו שיוכל לעזור לי חוברת הבנת הנקרא? אשמח לעזרהה
אני צריכה חוברת קריאה עם סיפורים קצרים עם שאלות וכו.. שתתאים לכיתה ב.. זה כאלו חוברת שאני צריכה ללמד אותם דרך המרחב הקולי ומידי פעם שיהיה משהו מעניין שאני יוכל להביא להם ש"באם את רוצה אנסה ליצור לך עם ג׳מיני,
אם תפרטי את מה שאת צריכה ורוצה.
בהצלחה![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: איש ישראלי, שמח-לעזור, רעננה ועוד 8 משתמשים11 //