אם יש ליגת כדורגל של אנשים ישובים על כיסאות משרדיים---- אני בפניםואני חשבתי לתומי שהתחלת לשחק כדורגל!!!...
מה זה "הגענו לשער"...
אם יש ליגת כדורגל של אנשים ישובים על כיסאות משרדיים---- אני בפנים
תלחצו על התמונה, ועדיף לפתוח בכרטיסיה נפרדתרואים את חפיסות השוקולד של נטפרי. מוכנים לנישנוש בזמן הצפיה...
(הכל חסום)
כשיצא הספר--דייייי
לא תפנקי אותנו בכל הפרק?
חוץ מזה שאצלנו אין מצב להיות רעבים אחרי המזטיםהי, זה לא פייר לגרות אותנו ככה עם מזטים, ולהשאיר אותנו רעבים!
סתם, שהופיעה הפנייה לקומיקס על הכריכההסבר? לשמחה מה זו עושה?
מה שנקרא, ניבאה ולא ידעה מה ניבאהואני מנסה להבין למה היא קראה לעצמה טיפשה עוד לפני שקלטה את האזיק? זו שאלה משודרגת ל'איך היא לא קלטה את האזיק לפני כן?'...
חה חה חה ...ואני חשבתי לתומי שהתחלת לשחק כדורגל!!!...
מה זה "הגענו לשער"...
שיצא כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!כשיצא הספר--
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: צביה CPA, תהילתית ו-ינח3 //