חשוב לי מאד לא פחות מפידבקים ואולי אפי' יותראשמח לשמוע גם ביקורות לשיפור עתידי
איזה ביקורת זה מטורףף
באשכול ההמשך שהעליתיתמונות יפות מאוד!
אפילו שהתמונות לא חדות ולא באיכות גבוהה הם מאוד נגעו יש בהם משהו פשוט ויפה
התמונה האחרונה מדהימה ,התפיסה של העוף מספרת מלא
עם כאלה תמונות במצלמה ביתית,כצלם חובב אשמח לקבל טיפים מהצלמים/ות המקצועיים/ות לשיפור עתידי
תודה רבה
תמונות מהפנטות
נפלאות הבריאה
תודה רבהעם כאלה תמונות במצלמה ביתית,
שווה לקנות מצלמה מקצועית ולהנות מיצירת התמונה,
אהבתי את תחושת העומק בתמונה האחרונה.
לצערי שמתי לב לזה כשעברתי על התמונות וזה כבר היה אחרי חצותאז אולי שהיד לא מקיפה בדיוק את השמש,
לא שנראה לי שזה הכי אפשרי
המצלמה שלי הוא די פשוטה - קנון SX720אולי התמונה השניה תהיה עם בוקה מעניין לראות
אכן התמונה בראש האשכוללגבי ההודעה האחרונה- התכוונת לומר לכאורה שהראשונה טובה יותר כי בשניה היד חותכת את ההשתקפות של השמש במים וזה מפריע בעין.
תודה רבה על הפירוט המדוייקרק עכשיו רואה את האשכול.
1. יש הרבה שטח מת בצד ימין והחלק העליון של התמונה. אפשר לקרופ.
2. הייתי ממרכז.
3. תמונה די משעממת לא רואה ענין מיוחד.
4. הייתי מחפש הולכת עין בקרקע. התמונה שוב משעממת. בינונית.
האיכות של התמונות מאוד נמוכה. הייתי מצלם עם ציוד ברמה גבוהה יותר.
לא הייתי שם מקדם של 'צילום אמנותי' על אשכול כזה. אמנות מצריכה תמונות ברמה הכי גבוהה. משחק עם אור. הולכה וכו' או סיפור מיוחד.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: חוי!, ש. נ. א., נהר זורם ומשתמש 1 נוסף4 //