תרופה זופרן 4/8 מ"ג

• הוסף לסימניות
כדורי זופרן למסירה בשמחה- מירושלים
המעונינת לשלוח לי הודע באישי
מי שאין לה אפשרת סוורי
פשוט לא באלי להשאיר פה פרטים אישיים

• הוסף לסימניות
לגבי זופרן (בוריד או כדורים)- האם בטוח לחלוטין לעובר?

• הוסף לסימניות
לגבי זופרן (בוריד או כדורים)- האם בטוח לחלוטין לעובר?
לא בטוח לחלוטין. כתוב בעלון לצרכן שזה יכול לגרום לשפה שסועה, או מומים בלב ח"ו . הבנתי שב"ה בנתיים זה רק על הדף ולא שמעתי על משהו שניזוק. והכוונה לסיכון בד"כ זה עד לשבוע 13 .
לי הרופא אמר שכאן הכדור עדיף על הסיכון... ויש הרבה מאד סיכונים בהיפרמאזיס עד כדי סיכון העובר. מנסיון מר אני כותבת....

• הוסף לסימניות
הסיכון הוא פחות ממה שכתוב על אריזה של אקמול (למי שקרא אי פעם, זה נורא מפחיד)

• הוסף לסימניות
למישהו יש זופרן למכירה/מסירה בבני ברק?
חסר במלאי בכמה בתי מרחקת שחיפשתי

• הוסף לסימניות
בקופת חולים מכבי
אבל יש לך מרשם רופא?
אם כן יכול להיות שנשארו לי כמה כדורים
צריך להתייעץ אם רופא זה לא מתאים לכל אישה וכמובן בדיקות דם לי זה עשה דפיקות לב חזקות ורעידות בהריון

• הוסף לסימניות
צריך להתייעץ אם רופא זה לא מתאים לכל אישה וכמובן בדיקות דם לי זה עשה דפיקות לב חזקות ורעידות בהריון
1724202175088.png

לא הייתי נותנת שום תרופה אם זה לא מול מרשם בתוקף
אבל אם יש מרשם בתוקף למה לא לתת?
עברתי סבל מטורף שהיה מחסור בתרופה, סבל גוף ונפש,

לי לא עשה דפיקות לב, כן היתה לי תגובה אלרגית קלה
כמובן אחריות של כל נוטל תרופה לקחת בזהירות ולהיות עירני
וכמובן לקחת כמה שפחות כי התרופה הזו ממש לא 'מושלמת' וניתנת מחוסר ברירה.
נגיד אצלי היא מצילה מנזקים
שלא לקחתי אותה ירדתי 27 קילו ב - 5 חודשים ועד היום אני סובלת מהתוצאות של זה.

• הוסף לסימניות
מפוצץ אותי הסיפור של חסדי איילה ומשרד הבריאות
אני הכי בעד אכיפה חוקית של תרופות שלא יהיה סחר וכו. אבל אם המדינה לא מסוגלת (או לא רוצה ) לספק תרופה- כן זה תרופה ולא ויטמין מומלץ וכו. זה תרופה של ממש לנשים שזקוקות לזה ומצילה חיים של עוברים ואמותיהם לספק במחיר הגיוני ושפוי לכל הזקוקות את התרופה- למה המלחמה לזה היא דרך אירגוני חסד שהרימו את הכפפה ועוזרים? אין לכם דרך אחרת? מישהו צריך לזעוק על הסבסוד הלא נורמלי שלא קיים בתרופה הזאת! למה היא לא בסל הבריאות??? בקשה תעזרו לי! אם יסבסדו את זה נורמלי, לחסדי איילה לא יהיה שום צורך ושום עניין למכור את זה , יש להם חסדים עצומים אחרים להתעסק איתם!

• הוסף לסימניות
מפוצץ אותי הסיפור של חסדי איילה ומשרד הבריאות
אני הכי בעד אכיפה חוקית של תרופות שלא יהיה סחר וכו. אבל אם המדינה לא מסוגלת (או לא רוצה ) לספק תרופה- כן זה תרופה ולא ויטמין מומלץ וכו. זה תרופה של ממש לנשים שזקוקות לזה ומצילה חיים של עוברים ואמותיהם לספק במחיר הגיוני ושפוי לכל הזקוקות את התרופה- למה המלחמה לזה היא דרך אירגוני חסד שהרימו את הכפפה ועוזרים? אין לכם דרך אחרת? מישהו צריך לזעוק על הסבסוד הלא נורמלי שלא קיים בתרופה הזאת! למה היא לא בסל הבריאות??? בקשה תעזרו לי! אם יסבסדו את זה נורמלי, לחסדי איילה לא יהיה שום צורך ושום עניין למכור את זה , יש להם חסדים עצומים אחרים להתעסק איתם!
איזו תרופה?

• הוסף לסימניות
למסירה זופרן בבית שמש.
ולכל ההיפרמזיסיות עליכן עומד העולם!
מי שלא היה שם לא תבין לעולם!!!
מה אתן עושות עם התופעות לוואי של הזופרן
זה נוראי
הכאבי ראש
עייפות
עוד ניחה
אבל העצירות
זה יותר גרוע מלידה!!!
יש מישהי שיש לה פיתרון לזה?

• הוסף לסימניות
איך אני מסכימה כאן עם כל מילה.
העצירות עולה על כולנה.
אני לוקחת נורמלקס אחרי 3 ימים זה עוזר לי. (מגעיל אבל אצלי זה היה בכ"ז בליע)
כיום אני כבר לקראת הסוף, אז יכולה לפרגן לעצמי להוריד במינון, אז יש עצירות וטחורים, אבל יותר נסבל .

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה שמטרידה אותי מאד- אני כבר לקראת הסוף , הייתה תקופה שעליתי במשקל (2 קילו) ועכשיו ירדתי שוב פעם :( . כולם מאד מלחיצים אותי שזה מאד מסוכן. מה אני יכולה לעשות ??? אני עושה את המקסימום באמת. וכבר קיבלתי מנת ברזל. ודווקא התכוננתי לפני, ולקחתי וטיפלתי בעצמי. אבל אז זה התחיל ההיפרמאזיס ופשוט נוגס ממני הכל ולא נשאר לי כלום. בבקשה תרגיעו אותי שהכל יהיה בסדר.

• הוסף לסימניות
מה אתן עושות עם התופעות לוואי של הזופרן
זה נוראי
הכאבי ראש
עייפות
עוד ניחה
אבל העצירות
זה יותר גרוע מלידה!!!
יש מישהי שיש לה פיתרון לזה?
באתר של חבלים יש המלצות לטיפול מתאים.
נורמלקס כבר לא מומלץ בהריון.
לדוגמא ממליצים על מגנזיום ציטראט על בסיס יומי, ושילוב של נרות גליצרין בעת הצורך.
תיכנסי לאתר של חבלים, חוברת תרופות ומידע. אפשר גם תמיד לשלוח מייל לטלי המנהלת של הארגון, מופיע באתר, יש לה הרבה מידע בנושא לתת.
אסור להזניח זה כן... ממש מסוכן.

• הוסף לסימניות
באתר של חבלים יש המלצות לטיפול מתאים.
נורמלקס כבר לא מומלץ בהריון.
לדוגמא ממליצים על מגנזיום ציטראט על בסיס יומי, ושילוב של נרות גליצרין בעת הצורך.
תיכנסי לאתר של חבלים, חוברת תרופות ומידע. אפשר גם תמיד לשלוח מייל לטלי המנהלת של הארגון, מופיע באתר, יש לה הרבה מידע בנושא לתת.
אסור להזניח זה כן... ממש מסוכן.
איך אני יכולה להתכתב איתך פרטי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

כולם מוזמנים
גאה בעצמי שניחשתי כבר לפני שבועיים שדוד בן הוא מקסימילאן
נהניתי מכל רגע בקריאה, מקווה שגם אתם
ספר פשוט מטורף
לדעתי - הכי טוב בינתיים מכל הסדרה
ותודה ל
@יונה ספיר על שהוא נגמר בנימה עצובה אך אופטימית מאוד
קצת הפריע לי שהעלילה המרכזית לא הייתה שנת ההתגלות, אלא כל המסעות בעבר / בבועת האוצרים
ושכמו תמיד דני לא הצליח לקבל את המקום הראשון
אגב, האם למישהו זה היה הפתעה שהתפרצות הר הגעש הייתה האר"ן? זה היה ברור לי מהשניה הראשונה
יאללה שוטו
  • שכוייח!
Reactions: טונקס1 //
16 תגובות
סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.

הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

• מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

• חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".

הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

• איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

• איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.

אולי מעניין אותך גם...