- הוסף לסימניות
יוצאת מאזור הנוחות שלי. להיות אנונימית.
כי זאת גיסתי ואח שלי ואחיינים שלי
חיהלה גיסתי, בת 40, אישה ענקית שנפטרה לאחר 6 שנים של המחלה הקשה. והותירה 4 יתומים קטנים בני 5-11 שזועקים לעזרה.
השנים האחרונות והשנה האחרונה במיוחד הייתה ממש קשה מכל בחינות התפקוד.
אחי היה עסוק חוץ מלהיות רב ומורה הוראה בבית הכנסת בית אריאל ברחובות, גם להיות אמא, בכל מובן המילה, ומורה פרטי, ושמרטף ומנקה, ובעל הכי מסור שיש, שעשה אותה מלכה, והיה שם לכל 'פיפס' שהייתה או לא הייתה משמיעה, שהולך עם אשתו מבית החולים וחזרה, וריצות לבית מרקחת, וקונה מהאין את כל המזונות בשביל דיאטה זו או אחרת שהרופאים המליצו, ואז רץ לבית הספר לשמוע שהילד הפסיק לצאת להפסקות כי: 'אני צריך להתפלל על אמא שלא יקרה לה משהו רע מאוד'
וזה שובר. כל כך שובר. אבל הוא מתחזק וקם להילחם!
אנחנו מנסים לעזור עם טובי היועצים והמטפלים הרגשיים שגובים הון רב
וזה חוץ מהעובדה שאשתו כבר לא מכניסה, והוא רב בית הכנסת בהתנדבות מתוך שליחות, והחובות עולים ומעפילים. ובעל הבית רוצה להוציא אותם מהדירה---
עכשיו הם יתומים.
צריכים את הסיוע של עמ"י.
כדי שיטופלו על הצד הטוב ביותר, ויצליחו לרפא 6 שנים של חולי וכאב
כדי שבבוא היום היתומים יוכלו להתחתן, עם סוג א' א' כי יש להם סכום בצד
כדי שהאבא יוכל להתחתן שוב, ולעמוד על רגליו, כי יש לו גב כספי מבוסס.
אני יודעת,
כולנו במצב של קושי, של 'יוקר יאמיר',
אבל אם נוכל לקחת על עצמינו אפילו 25 שח לחודש, כפול 36 חודש, זה יצא סכום גדול, ויציל אותם כפשוטו!!!
אני רוצה לראות את החיוך שמפציע להם מבעד לדמעות...
https://www.kupat.org.il/Views/DonationPage?pid=2228&source=recparam10895&recid=10895
מודה ומעריכה כל תרומה!
בשורות טובות ישועות ונחמות!
כי זאת גיסתי ואח שלי ואחיינים שלי
חיהלה גיסתי, בת 40, אישה ענקית שנפטרה לאחר 6 שנים של המחלה הקשה. והותירה 4 יתומים קטנים בני 5-11 שזועקים לעזרה.
השנים האחרונות והשנה האחרונה במיוחד הייתה ממש קשה מכל בחינות התפקוד.
אחי היה עסוק חוץ מלהיות רב ומורה הוראה בבית הכנסת בית אריאל ברחובות, גם להיות אמא, בכל מובן המילה, ומורה פרטי, ושמרטף ומנקה, ובעל הכי מסור שיש, שעשה אותה מלכה, והיה שם לכל 'פיפס' שהייתה או לא הייתה משמיעה, שהולך עם אשתו מבית החולים וחזרה, וריצות לבית מרקחת, וקונה מהאין את כל המזונות בשביל דיאטה זו או אחרת שהרופאים המליצו, ואז רץ לבית הספר לשמוע שהילד הפסיק לצאת להפסקות כי: 'אני צריך להתפלל על אמא שלא יקרה לה משהו רע מאוד'
וזה שובר. כל כך שובר. אבל הוא מתחזק וקם להילחם!
אנחנו מנסים לעזור עם טובי היועצים והמטפלים הרגשיים שגובים הון רב
וזה חוץ מהעובדה שאשתו כבר לא מכניסה, והוא רב בית הכנסת בהתנדבות מתוך שליחות, והחובות עולים ומעפילים. ובעל הבית רוצה להוציא אותם מהדירה---
עכשיו הם יתומים.
צריכים את הסיוע של עמ"י.
כדי שיטופלו על הצד הטוב ביותר, ויצליחו לרפא 6 שנים של חולי וכאב
כדי שבבוא היום היתומים יוכלו להתחתן, עם סוג א' א' כי יש להם סכום בצד
כדי שהאבא יוכל להתחתן שוב, ולעמוד על רגליו, כי יש לו גב כספי מבוסס.
אני יודעת,
כולנו במצב של קושי, של 'יוקר יאמיר',
אבל אם נוכל לקחת על עצמינו אפילו 25 שח לחודש, כפול 36 חודש, זה יצא סכום גדול, ויציל אותם כפשוטו!!!
אני רוצה לראות את החיוך שמפציע להם מבעד לדמעות...
https://www.kupat.org.il/Views/DonationPage?pid=2228&source=recparam10895&recid=10895
מודה ומעריכה כל תרומה!
בשורות טובות ישועות ונחמות!
הנושאים החמים