קמפיין התרמה זה אח שלי וגיסתי

• הוסף לסימניות
יוצאת מאזור הנוחות שלי. להיות אנונימית.
כי זאת גיסתי ואח שלי ואחיינים שלי
1770196524425.png

חיהלה גיסתי, בת 40, אישה ענקית שנפטרה לאחר 6 שנים של המחלה הקשה. והותירה 4 יתומים קטנים בני 5-11 שזועקים לעזרה.
השנים האחרונות והשנה האחרונה במיוחד הייתה ממש קשה מכל בחינות התפקוד.
אחי היה עסוק חוץ מלהיות רב ומורה הוראה בבית הכנסת בית אריאל ברחובות, גם להיות אמא, בכל מובן המילה, ומורה פרטי, ושמרטף ומנקה, ובעל הכי מסור שיש, שעשה אותה מלכה, והיה שם לכל 'פיפס' שהייתה או לא הייתה משמיעה, שהולך עם אשתו מבית החולים וחזרה, וריצות לבית מרקחת, וקונה מהאין את כל המזונות בשביל דיאטה זו או אחרת שהרופאים המליצו, ואז רץ לבית הספר לשמוע שהילד הפסיק לצאת להפסקות כי: 'אני צריך להתפלל על אמא שלא יקרה לה משהו רע מאוד'
וזה שובר. כל כך שובר. אבל הוא מתחזק וקם להילחם!
אנחנו מנסים לעזור עם טובי היועצים והמטפלים הרגשיים שגובים הון רב
וזה חוץ מהעובדה שאשתו כבר לא מכניסה, והוא רב בית הכנסת בהתנדבות מתוך שליחות, והחובות עולים ומעפילים. ובעל הבית רוצה להוציא אותם מהדירה---

עכשיו הם יתומים.
צריכים את הסיוע של עמ"י.
כדי שיטופלו על הצד הטוב ביותר, ויצליחו לרפא 6 שנים של חולי וכאב
כדי שבבוא היום היתומים יוכלו להתחתן, עם סוג א' א' כי יש להם סכום בצד
כדי שהאבא יוכל להתחתן שוב, ולעמוד על רגליו, כי יש לו גב כספי מבוסס.

אני יודעת,
כולנו במצב של קושי, של 'יוקר יאמיר',
אבל אם נוכל לקחת על עצמינו אפילו 25 שח לחודש, כפול 36 חודש, זה יצא סכום גדול, ויציל אותם כפשוטו!!!
אני רוצה לראות את החיוך שמפציע להם מבעד לדמעות...

https://www.kupat.org.il/Views/DonationPage?pid=2228&source=recparam10895&recid=10895
מודה ומעריכה כל תרומה!
בשורות טובות ישועות ונחמות!

• הוסף לסימניות
עברו רק 4 ימים מאז שפתחתי את האשכול, לא מאמינה כמה חסד וצדקה הלך כאן!!
אני רוצה להודות לכל אחד ואחת שלקחו מזמנם ונתנו את ליבם להגיש עזרה למשפחתו של אחי.
רובכם, אין לי מושג מי אתם...
תרמתם אנונימי, כך שאני לא יכולה לבוא אישית ולהודות לכם.
רוצה לומר לכם שכמעט 10,000 שח נתרמו מאנונימיים ומאמינה שהרבה מהם מפה!!!
אין מילים שיכולות לבטא את התחושה האדירה שפורצת כאן ממני ומכל משפחתי, של מי כעמך ישראל!!!
זה פשוט מרגש!!

בהזדמנות זאת גם אפנה למי שאולי לא ראה את האשכול עד עכשיו ורוצה לזכות להיות גם חלק בהצלת משפחתו של אחי, או אולי לכאלה שרצו ורק היו צריכים להתייעץ עם הבעל או האשה, והעניין נשכח....

זה הלינק

https://www.kupat.org.il/Views/DonationPage?pid=2228&source=recparam10895&recid=10895

תזכו למצוות ולשפע טוב מידו הרחבה!
ושמחות ימלאו את בתיכן כל חייכם!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

שלום וברכה,
ברצוני לברר בשביל מכרים-

אנו מנסים לאתר אנשים שרכשו דירה בפרויקט מגורים בעיר נתניה לפני כשנתיים במסגרת מודל התשלום ‎7/93.

מדובר בדירות חדשות שנרכשו “על הנייר”, כאשר בשלב הרכישה שולמה מקדמה של כ-7% ממחיר הדירה, והיתרה אמורה להיות משולמת לקראת מסירת הדירה (כ-93% מהסכום).

הרכישה בוצעה דרך מתווך שליווה את העסקה, ובמסגרת השיווק הוצג לרוכשים כי הרכישה היא על מנת למכור את הזכויות בדירה לפני המסירה.

המתווך גבה על השרות הזה כ-100K תוך התחייבות (לצערנו ללא כל תיעוד/ חוזה) שהוא ימצא קונה לדירה לכשתהיה מוכנה, והרוכשים יגזרו קופון של כמה מאות אלפים (ההפרש בין הדירה על הנייר לדירה המוכנה)

והנה- מתקרב זמן התשלום הסופי- והמתווך מודיע שהוא עשה כל מאמץ אך לא הצליח למכור את הדירה, מה שמשאיר את הרוכשים להתמודד לבד עם הצורך לשלם/למצוא קונה, בתוספת ההפסד העצום של הכסף שהוא גבה מהם ללא כל תמורה.

הבנו שישנם עוד קונים רבים שנפלו בפח...

המטרה שלנו היא ליצור קשר עם רוכשים נוספים כדי:
• להבין האם קיימים מקרים נוספים עם מאפיינים דומים
• להחליף מידע בין הרוכשים
• ולבחון אפשרות להתייעצות משפטית משותפת במידת הצורך

אם אתם:
• רכשתם דירה בפרויקט מגורים בנתניה לפני כשנתיים במסגרת עסקת ‎7/93
• נכנסתם לעסקה דרך מתווך שהציע ליווי או סיוע במכירת הדירה לפני המסירה
• או שאתם מכירים מישהו שנמצא במצב דומה

נשמח מאוד שתכתבו כאן, או שתשלחו מייל לכתובת: shenbituach ואז שטרודל ג'ימייל וכו'

בשורות טובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה