https://www.prog.co.il/threads/adr-חברת-השקעה-בביטוחי-חיים-מישהו-מכיר-ממליץ.276738/יש מישהו שבירר על זה?
משתלם? אמין?
לפי מה שקראתי בדיון הקודם נשמע שאנשים לא בדקו את הדברים לפני שכתבו:
א. בענין הגבירים הגדולים- לא ניתן למכור את פוליסת החיים לתושב ארה"ב ויש המוני גבירים שהיו מאוד מאוד שמחים להשקיע בפוליסות כאלו.
ב. יש גיל מסוים שבו מפסיקים לשלם את ביטוח החיים ככה שבשיקלול כולל יוצא שמה שמקסימום התשלומים יהיו שווים לתקבול הצפוי בהתעלם ממונח הזמן (שמשמעותי מאוד...)
ג. א.ד.ר. מבטחים את הקבוצות בכך שאם אחד המשתתפים לא משלם הם משלימים את התשלום שלו ואחרי חודשיים מוציאים אותו ומכניסים מישהו חדש.
ד. אפשר למכור את הפוליסה לאדם נוסף. רק תמצא אותו...
ה. זוהי השקעה בסיכון נמוך מאוד, שווה ערך להשקעה באג"ח. אפשר לקרוא לזה תכנית חיסכון.
ו. עו"ד שומרון הוא אחד מעו"ד הגדולים בארץ דבר שמוכיח על נאמנותו ואמיתות ההשקעה.
ז. לא ניתן להתכחש לעובדה שעד כה לא מת אפילו אדם אחד ככה שאין עדיין הוכחות בשטח (וא"א לקנות פוליסה של גוי כי הם לא מתעסקים עם גויים ככה שצריך מאוד להזהר שלא לקוות שימות הזקן...)
בהצלחה רבה לכולם!
א. בענין הגבירים הגדולים- לא ניתן למכור את פוליסת החיים לתושב ארה"ב ויש המוני גבירים שהיו מאוד מאוד שמחים להשקיע בפוליסות כאלו.
ב. יש גיל מסוים שבו מפסיקים לשלם את ביטוח החיים ככה שבשיקלול כולל יוצא שמה שמקסימום התשלומים יהיו שווים לתקבול הצפוי בהתעלם ממונח הזמן (שמשמעותי מאוד...)
ג. א.ד.ר. מבטחים את הקבוצות בכך שאם אחד המשתתפים לא משלם הם משלימים את התשלום שלו ואחרי חודשיים מוציאים אותו ומכניסים מישהו חדש.
ה. זוהי השקעה בסיכון נמוך מאוד, שווה ערך להשקעה באג"ח. אפשר לקרוא לזה תכנית חיסכון.
ז. לא ניתן להתכחש לעובדה שעד כה לא מת אפילו אדם אחד ככה שאין עדיין הוכחות בשטח (וא"א לקנות פוליסה של גוי כי הם לא מתעסקים עם גויים ככה שצריך מאוד להזהר שלא לקוות שימות הזקן...)
בהצלחה רבה לכולם!
בהצלחה רבה לכולם!
אשמח שתעלי נתונים מדויקים לגבי מה שחקרת, ואיך הגעת למסקנה שהם אכן אמיניםאפשר לומר שעשיתי עבודת מחקר טובה מאוד ויש לי פוליסה.
את בטוחה לסוכנות ולא לחברה עצמהמבחינתי זו השקעה בסיכון נמוך אחרי שהשתכנעתי שזה אמיתי ונכון, ככה שמבחינתי בכל חודש יורד לי סכום קבוע ואקבל אותו בחזרה (כמובן שעדיף עם רווחים).
אני בררתי אצל שני סוכני מכירות בנפרד- אחד מהם בעלי מכיר ויודע שהוא אמין. ביררתי על משרד עורכי הדין ולמרות מה שהיה כתוב ביתד (בלי לקרוא אני יכולה לשער מה כתוב שם) זה משרד אמין מאוד, ישר וקפדן במיוחד. בכל סוף שנה אנחנו מקבלים הביתה פירוט של כל הסכומים ששילמנו, הסכומים שהועברו לעו"ד והסכומים שהועברו לסוכנות הביטוח.
אין לי שום ענין לשכנע אנשים לקנות את הפוליסות, אין לי רווחים מזה, אני רק רוצה להדגיש שאנשים כותבים דברים בלי לברר. תבררו ואז נשמח לשמוע מה אתם אומרים.
שמעתי בעבר שהוא לא יכול להמליץ על השקעות כי כל האברכים ירוצו להשקיע..הרב צבי ברוורמן מביתר ידע לתת מידע.
הרבה זמן אני רוצה לבדוק את זה אבל עוצר בגלל העניין ההלכתילמה לא להשקיע במדדים מובילים כמו ה-S&P 500?
מה שטוב לוורן באפט לא טוב לנו?
אפשר ללמוד את הנושא בבלוג הסולידית
ובכלל להבין את עולם ההשקעות לעומק.
http://www.hasolidit.com/
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: טו גזר, אברהם בן, הפתעה ועוד 107 משתמשים110 //