אם אני זוכר נכון 'שחר' השכרת רכב ונראה לי גם 'נתיב' משכירים לנהגים חדשים מעל גיל 21היי צריך בדחיפות השכרת רכב לנהג מתחת ל24 ובתוך חצי שנה רשיון
מי שמכיר אני ממש אשמח למענה
דבר ראשון ממש תודה דבר שני יש לך אולי את הספר של נתיב כי מה שמופיע בגוגל לא עובד ליאם אני זוכר נכון 'שחר' השכרת רכב ונראה לי גם 'נתיב' משכירים לנהגים חדשים מעל גיל 21
חיפשתי במפתח העיר ומצאתי תוך כדי שגם אביב משכירים לנהגים צעירים וחדשיםדבר ראשון ממש תודה דבר שני יש לך אולי את הספר של נתיב כי מה שמופיע בגוגל לא עובד לי
ממש תודה על העזרהחיפשתי במפתח העיר ומצאתי תוך כדי שגם אביב משכירים לנהגים צעירים וחדשים
03-5790909
ז'בוטינסקי 8
אבל נתיב לא מצאתי
ויש שם גם חייט השכרת רכב מעל גיל 21 אבל לא כתוב נהגים חדשים
..................050-4160126 ,5102 570
חייט השכרת רכב
ר
חברת רנטההיי צריך בדחיפות השכרת רכב לנהג מתחת ל24 ובתוך חצי שנה רשיון
מי שמכיר אני ממש אשמח למענה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: chaim המלך, טובבבבבבב, צפונבון ועוד 4 משתמשים7 //