- הוסף לסימניות
אם לא מתקפים זה לא משוקלל בכמות הנוסעים אצל משרד התחבורהלא, אבל לא מופקע שמתקפים שם בלי שנוסעים... וד"ל.
אין ספק שסך הכל מודיעין עילית ממש מככבת
אם לא מתקפים זה לא משוקלל בכמות הנוסעים אצל משרד התחבורהלא, אבל לא מופקע שמתקפים שם בלי שנוסעים... וד"ל.
השאלה שלך אמורה להיות מופנית למשרד התחבורה ולא לחברת קווים.תגיד כל הקווים החילונים במודיעין השכנה שריקים למדי לפי מה שהבנתי מהרבה אנשים [תקן אותי אם אני טועה] למה הכל ממשיך כרגיל וכי הכלל של קווים לפי הצורך והתיקופים שייך רק לחרדים ??? דמנו שונה מדמם ?
מי זה "ישבנו"?אגב, @כולם
חשוב שתדעו — התלונות שמוגשות ממש משפיעות ועושות שינוי בפועל.
ישבנו לאחרונה עם הבעלים של “מיקודרך”, והוא ציין שמבחינת נתונים מודיעין עילית נמצאת במצב טוב יותר מביתר. מפתיע לשמוע, אבל אלו הנתונים בפועל.
אז אל תהססו — כל תלונה שלכם נחשבת, נבדקת, ומקדמת את המצב לטובת כולנו.
גם אם מדובר בנתוני ביצוע: האם הבדיקה היא לעומת התשומות שהוקצו או איכות השירות למשתמשים בקצה אחרי הדילוגים?מי זה "ישבנו"?
והכוונה מבחינת נתוני ביצוע בשטח או מבחינת נתוני תלונות?
לא הבנתי.אגב, @כולם
חשוב שתדעו — התלונות שמוגשות ממש משפיעות ועושות שינוי בפועל.
ישבנו לאחרונה עם הבעלים של “מיקודרך”, והוא ציין שמבחינת נתונים מודיעין עילית נמצאת במצב טוב יותר מביתר. מפתיע לשמוע, אבל אלו הנתונים בפועל.
אז אל תהססו — כל תלונה שלכם נחשבת, נבדקת, ומקדמת את המצב לטובת כולנו.
כן, שם גרים מרבית הפקחים והנהגים,לא, אבל לא מופקע שמתקפים שם בלי שנוסעים... וד"ל.
הוא שיקף את המצב הכללילא הבנתי.
הוא שיקף לכם מצב של לפני שהתחילו להגיש תלונות מול אחרי שהתחילו להגיש תלונות?
איזה פעילות הוא כבר ביצע ואיזה הוא צפוי לבצע בעקבות המידע שזורם אליו מהתלונות.
כבר עודכן לפחות לפני שבוע באשכול שיזם את הפנייה למבקר המדינה.יש לציין שלאחר פניות למבקר המדינה
משרד התחבורה הוריד את הכוכבית מקוביית
מס' רישוי
אז בוא נפתח את הנושא מול משרד התחבורההשאלה שלך אמורה להיות מופנית למשרד התחבורה ולא לחברת קווים.
משרד התחבורה הוא זה שלא מאשר תוספת נסיעות, והוא גם זה שלא מאשר הפחתת נסיעות במודיעין, (למרות שאני מסופק האם יש שם מקום להפחתה מבלי לרדת מתחת לרמת השירות הסבירה)
משרד התחבורה הוא הגורם האחראי על התכנון, ואפילו הוא זה שאחראי על התכנון הלקוי של קו 7, קו שלדברי המתכננים תוכנן כדי לתת שירות לבתי הספר, כלומר ל2 נקודות זמן לאורך כל היום.
חד משמעי כן אני בעדאז בוא נפתח את הנושא מול משרד התחבורה
האם מה שטוענים לנו כל הזמן שקווים נוצרים ומתוגברים ביקוש ולפי תיקופים נכון רק כלפי החרדים אבל הקווים החילוניים זה פרה קדושה שאסור לגעת בה
או שהמצב שווה בשווה מה שבחרדים הוא מה שבחילונים
האם מישהו מ-מומחי פרוג בדק פעם את הנתונים לעומק ? האם הנתונים שקופים ?
אולי בכלל צריך לפתוח אשכול בנפרד ע''ז (ואולי כבר קיים ופיספסתי)
בכל מקרה מעניין לשמוע דעת החכמים בנדון
חד משמעי כן אני בעדאז בוא נפתח את הנושא מול משרד התחבורה
האם מה שטוענים לנו כל הזמן שקווים נוצרים ומתוגברים ביקוש ולפי תיקופים נכון רק כלפי החרדים אבל הקווים החילוניים זה פרה קדושה שאסור לגעת בה
או שהמצב שווה בשווה מה שבחרדים הוא מה שבחילונים
האם מישהו מ-מומחי פרוג בדק פעם את הנתונים לעומק ? האם הנתונים שקופים ?
אולי בכלל צריך לפתוח אשכול בנפרד ע''ז (ואולי כבר קיים ופיספסתי)
בכל מקרה מעניין לשמוע דעת החכמים בנדון
אז תפתח בבקשה אשכול פה בנושא - כי אתה הרבה יותר מקצועי ממניחד משמעי כן אני בעד
צריך לטפל דחוף בנושא
מול משרד התחבורה
אוקי אמי יעבוד על זהאז תפתח בבקשה אשכול פה בנושא - כי אתה הרבה יותר מקצועי ממני
ובמקביל להתחיל לעבוד מול הגורמים הממשלתיים
למי יש נתונים על התחבורה החילונית אז בבקשה שיעלה את זה
1. לא כ'כ מובןאוקי אמי יעבוד על זה
בינתיים אנחנו משתדלים לעבוד מול הגורמים הרלונטים
וכן למי שיש מידע על התח"צ החילוני שיעלה
וכן מה המטרה - להתביית על הנקודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: טוב עין, בתיה3752, בחור בוגר ועוד 36 משתמשים39 //