- הוסף לסימניות
ברוכים הבאים ללינקיה של פורום מחשבים!
לטובת כל חברי הפורום באשכול זה ירוכזו הלינקים לאשכולות מרכזיים וחשובים בשלל נושאים מתחומי מחשבים, סלולר ושות'.
האשכול המרכזי עבור סוגי הפלאפונים הכשרים ▪︎ רכישה ותיקון תקלות.
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
האשכול המרכזי ליעוץ עבור רכישת מחשב נייח / נייד (יד ראשונה / שניה).
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
האשכול המרכזי לשאלות באקסל/גוגל שיטס.
www.prog.co.il
האשכול המרכזי לשאלות וטיפים בוורד.
www.prog.co.il
האשכול המרכזי לשאלות וטיפים באקסס.
www.prog.co.il
גמ"ח נקודות בנטפרי.
www.prog.co.il
www.prog.co.il
"אִישׁ אֶת רֵעֵהוּ יַעְזֹרוּ וּלְאָחִיו יֹאמַר חֲזָק". (ישעיהו מ"א.ו')
בהצלחה רבה!
לטובת כל חברי הפורום באשכול זה ירוכזו הלינקים לאשכולות מרכזיים וחשובים בשלל נושאים מתחומי מחשבים, סלולר ושות'.
האשכול המרכזי עבור סוגי הפלאפונים הכשרים ▪︎ רכישה ותיקון תקלות.
סלולר - האשכול המרכזי עבור סוגי הפלאפונים הכשרים ▪︎ רכישה ותיקון תקלות
באשכול זה תוכלו להתייעץ ולייעץ על פי ניסיון וידע בכל הקשור לרכישה/תיקון תקלות עבור פלאפונים כשרים בלבד. שיהא זה לתועלת הכלל ושלא תצא תקלה מתחת ידינו, אמן.
www.prog.co.il
האשכול המרכזי עבור נגנים MP3 ▪︎ רכישה ותיקון תקלות.
נגן - האשכול המרכזי עבור נגנים MP3 ▪︎ רכישה ותיקון תקלות
אני צריך נגן MP4 עד 100 ש"ח, בשפה העברית עם זיכרון חיצוני אם מישהו יודע איפה אני מוצא דבר כזה באלי אקספרס או לא משנה איפה זה מאוד יעזור לי.....
www.prog.co.il
האשכול המרכזי עבור אוזניות ▪︎ רכישה ותיקון תקלות.
ציוד היקפי - האשכול המרכזי עבור אוזניות ▪︎ רכישה ותיקון תקלות
מישהו יודע האם האוזניות של אפל-איירפודס מתאימות לבלוטוס של הפלפון הכשר אסקולס 4*4. תודה רבה
www.prog.co.il
האשכול המרכזי ליעוץ עבור טאבלט / אייפד ▪︎ סינונים, רכישה ותיקון תקלות.
טאבלט - האשכול המרכזי ליעוץ עבור טאבלט / אייפד ▪︎ סינונים, רכישה ותיקון תקלות
שלום וברכה אני צריכה טאבלט וחשוב לי מאוד הסינון. העליות של הדרן ונתיב גדולות מאוד, לכן חשבתי על כיון של קניית טאבלט רגיל ולהתקין עליו סינון נטפרי. נסיתי לקרוא בכמה מקומות על נטפרי באנדוראיד ודי התבלבלתי... אשמח אם משהו יוכל לכתוב מה עם זה בדיוק, עובד חלק או לא, יש להם תמיכה או לא? והאם יש וויפרי...
www.prog.co.il
האשכול המרכזי ליעוץ עבור רכישת מחשב נייח / נייד (יד ראשונה / שניה).
רכישת מחשב - האשכול המרכזי ליעוץ עבור רכישת מחשב נייח/נייד
עכשיו התחלתי שנה שניה בלימודי אדריכלות ועיצוב פנים, כרגע יש לי מחשב נייח מעולה!! אבל אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד טוב ויש לי תקציב של עד 8000ש"ח. איך אני מבררת בנושא??? אשמח לכל עזרה.... תודה:)
www.prog.co.il
האשכול המרכזי לציוד היקפי למחשב ▪︎ רכישה ותיקון תקלות.
ציוד היקפי - האשכול המרכזי לציוד היקפי למחשב ▪︎ רכישה ותיקון תקלות
המדפסת עדיין במסגרת האחריות? אם כן, מניסיוני, השירות שלהם מעולה
www.prog.co.il
האשכול המרכזי ליעוץ עבור בעיות / תקלות במחשבים.
חומרה - האשכול המרכזי ליעוץ עבור בעיות / תקלות במחשבים
אשמח לעזרת המקצוענים האדיבים שלנו!!! בתקופה האחרונה כל פעם שהמחשב נכבה ומופעל מחדש, [לפני שמפעיל כותב Microsoft מכין תצורה ומעדכן] נמחקים כל הקישורים והסדר במחשב ובשולחן העבודה, תיקיית המשתמש משנה מקום ואין גישה ישירה מהורדות ומסמכים וכו', וכן הקישור לדרייב במחשב נמחק וצריך לגשת מחדש, וכן...
www.prog.co.il
האשכול המרכזי לשאלות באקסל/גוגל שיטס.
אקסל - האשכול המרכזי לשאלות באקסל/גוגל שיטס
לכל חברי הפורום,כל שאלה שיש לכם באקסל/שיטס תכניסו לפה, ובעזרת ה' חברי הפורום יתנו מענה על כל השאלות, לפני שאתם שואלים שאלה באשכול זה אבקש: א. נא לפרט האם השאלה היא באקסל או בגוגל שיטס או בשניהם! (מידע זה יוכל לכוון את התשובה שתהיה יעילה ורלוונטית, ישנן פונקציות שזמינות רק באקסל/בשיטס.וישנם...
www.prog.co.il
האשכול המרכזי לשאלות וטיפים בוורד.
וורד - האשכול המרכזי לשאלות וטיפים בוורד
באשכול זה נרכז את השאלות והטיפים בכל הקשור לתוכנת וורד. לפעמים, טיפים קטנים משנים את העבודה מול המחשב. לדוגמה: בוורד וכמדומני בכל האופיס לחיצה על CTRL וגלגול בעכבר משנה מרחק מהתצוגה, אם יש לכם טיפ חשוב לשתף - כאן המקום לשתף ולהחכים את כולנו. בהצלחה!
www.prog.co.il
האשכול המרכזי לשאלות וטיפים באקסס.
אקסס - האשכול המרכזי לשאלות וטיפים באקסס
עובדים עם אקסס?! הוסיפו כאן את הטיפ שלכם לעבודה יעילה וחסכון בזמן!!!
www.prog.co.il
גמ"ח נקודות בנטפרי.
סינונים - גמ"ח נקודות בנטפרי
מיועד למשתמשי נטפרי. אתם וודאי מכירים את שיטת הסינון שבנויה על מס' נקודות מוגבל בחודש, שבהם תוכלו להשתמש כדי לבקש פתיחה של אתרים /סרטונים, לפעמים קורה שנגמר לכם לפני סוף החודש ואבוי אתם מוכרחים לפתוח משהו דחוף!! ואין לכם ואז אנא אתם באים. ולפעמים אתם מסיימים את החודש עם 14 נקודות מיותרות (שזה...
www.prog.co.il
ג'ימייל, קוד אימות (SMS) לטלפון כשר ומה שביניהם ▪︎ האשכול המרכזי
Gmail - ג'ימייל, קוד אימות (SMS) לטלפון כשר ומה שביניהם ▪︎ האשכול המרכזי
אני מנסה לפתוח חשבון חדש (מעבר למה שכבר יש לי, ישנים יותר) וזה לא נותן לי בלי הודעת sms אין אפשרות למענה קולי!!!! מי יודע? מי הצליח?
www.prog.co.il
"אִישׁ אֶת רֵעֵהוּ יַעְזֹרוּ וּלְאָחִיו יֹאמַר חֲזָק". (ישעיהו מ"א.ו')
בהצלחה רבה!
הנושאים החמים

Reactions: chaim המלך, טובבבבבבב, צפונבון ועוד 4 משתמשים7 //