- הוסף לסימניות
משום מה זה כן נראה לי אותנטיבקיצור מישהו עובד קשה ליצור סרטונים אבל הוא צריך לשים יותר לב לזה
[כן אני יודע שאני בעצמי כתבתי..]
אבל בנוסף להכל למען השם
איך הבסיג שומע כל כך חזק ממערכת של רכב וגם אם כן אז שומעים מהיכן מגיע הקול
משום מה זה כן נראה לי אותנטיבקיצור מישהו עובד קשה ליצור סרטונים אבל הוא צריך לשים יותר לב לזה
זה נראה קונוסים, יש 2, רק כשהתקרב רואים את השני.המחסום מתפצל לשניים
נכון מאודזה נראה קונוסים, יש 2, רק כשהתקרב רואים את השני.
לא נראה בעייתי, אלא"כ התכוונת למשהו אחר.
אני לא חושב שזה קונוסים ורואים איך שזה ממש מתפצל לשניים לפי קצב התזוזהלפזה נראה קונוסים, יש 2, רק כשהתקרב רואים את השני.
לא נראה בעייתי, אלא"כ התכוונת למשהו אחר.
כמעט בטוח שזה 2 קונוסים אם אתה נוהג אתה מכיר את זהאני לא חושב שזה קונוסים ורואים איך שזה ממש מתפצל לשניים לפי קצב התזוזה
אחר כך יש כל הזמן רקמחסום אחד במרחק שווה מרכב.
זה בדיוק השאלה לאיפה נעלם הקנוס שעומד לפני הרכב הלבןכמעט בטוח שזה 2 קונוסים אם אתה נוהג אתה מכיר את זה
ויש אחד לפני הרכב הלבן ואחד ממש תצמוד לעמדת השמירה
לא התכונתי לקונוסים אלא לצורה שיש חפץ ואם אתה מתקדם קצת הוא נעלם מאחורזה בדיוק השאלה לאיפה נעלם הקנוס שעומד לפני הרכב הלבן
הורדתי את הקטע של פנים הרכב כך זה יותר ברור
( אגב אני נוהג ומעולם לא ראיתי קונוסים בצורה כזאת)
זה קונוסים בוודאותזה בדיוק השאלה לאיפה נעלם הקנוס שעומד לפני הרכב הלבן
דווקא נראה טבעי בגלל איכות הצילום והגשם.הצל גם לא מסתדר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים