אני כבר 13 שנה אחרי ישור שיניים אצלו והכל פיקס ברוך ד'.ממליץ מאד!אני חושבת ששינה את השיטה
פעם היה משלב פלטות שקופות היום רק קוביות
אני כבר 13 שנה אחרי ישור שיניים אצלו והכל פיקס ברוך ד'.ממליץ מאד!שמעתי עליו הרבה המלצות,
אמשח לדעת אם יש גם פחות מרוצים,
ובעיקר מה קורה לאחר זמן,
במיוחד שהשיטה שלו כוללת שיוף (מה הכוונה?)
מקפיד לשים כל לילה פלטה שקופה?אני כבר 13 שנה אחרי ישור שיניים אצלו והכל פיקס ברוך ד'.ממליץ מאד!
אין לי מושג מה זה. בזמני הוא שם קיבוע ברזלמקפיד לשים כל לילה פלטה שקופה?
תוכלי לפרט?לי יש דיס המלצה עליו![]()
- השאיר לי רווחים בין השיניים, גם רווחים שלמים, וגם רווחים רק באזור החניכיים.תוכלי לפרט?
לפני כמה זמן זה היה?- השאיר לי רווחים בין השיניים, גם רווחים שלמים, וגם רווחים רק באזור החניכיים.
מעולם לא הכרתי קיסמים, ומאז שסיימתי איתו אני דבוקה לאן שרק הולכת לקיסמים.
- דאג יותר לנראות החיצונית מאשר לתקינות ולבריאות,
הסגירה של הלסתות לא תואמת,
יוצא שאני לועסת רק בצד אחד, כלומר בסגירת השיניים רק צד ימין נפגש...
הצד השני נותר באויר,
מה שיוצר שחיקה וחריקת שיניים.
- היחס נחמד עד ש..., כשמנסים לומר משהו שלא מתאים לו הוא מהר מאד מתהפך.
לא הקשיב, הכחיש את מה שאני מרגישה, ובעיקר פטר עצמו מאחריות.
- די מהר נפל הקיבוע, פס המתכת שמצמידים לשיניים,
ואמר שלא צריך לשים חדש,
מה שגורם עם הזמן שהשיניים זזות וחוזרות לסורן.
- הפלטות השקופות של הקיבוע ללילה נשברו מאד מהר.
- לא עמד בזמנים, תאמנו מראש שאסיים תוך תקופה מסוימת (היה לי ארוע) וזה ממש לא קרה, למרות שאני מצידי תקתקתי תורים ועשיתי כל שיכולתי.
-היתה לי גם תקרית עם מזכירה לא נעימה, אבל זה כבר פחות קשור אליו.
כלומר, הוא כבר לא מתעסק עם קשתיות שקופות ?אני חושבת ששינה את השיטה
פעם היה משלב פלטות שקופות היום רק קוביות
אפשר להתקשר ולשאול ישירות.כלומר, הוא כבר לא מתעסק עם קשתיות שקופות ?
שנתייםלפני כמה זמן זה היה?
אנחנו כרגע באמצע תהליך אצל ד’ר מייק. אינווזיליין. כרגע נראה שיש התקדמות יפה מאוד, ומדובר על מקרה שרופאים אחרים טענו שיהיה צורך בעקירות, והוא הציע תוכנית ללא עקירה כלל.אשמח לעוד מידע עליו
אנחנו גם מאד מרוצים.אשמח לעוד מידע עליו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים