הקו המונציפאלי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
ברצוני לברר איך כרגע הקליטה - אני בפרטנר דור 3 התחלתי להרגיש קצת שיבושים ולפי מה שאמרו לי בפרנר החל מה1.2 יהיו שיבושים יותר קשים.
בדור 3 אני מצליח לעשות ועידה עם קוי תוכן ולפצל אח"כ את השיחה ל2 חלקים ולהחזיר חזרה.
בדור 4 אני מצליח לעשות ועידה, אבל ללא יכולת לפצל את הועידה ורק לנתק!
האם מישו שם לב?
ואני יסביר
יש לי קו וואצפון בימות המשיח ואני רוצה להביא שם הקלטה מהקו של איצה אז אני עושה הקלטה וועידה, וא פיצול שיחה, וחוזר לוואצפון ועושה אישור - וכך פיצלתי את הועידה ל2 חלקים וחזרתי לקו וואצפון.
בדור 4 אני לא מצליח (בפרטנר) לפצל את השיחה חזרה! יש לי רק אפשרות לנתק את השיחה בלי לפצל.
האם אתם מצליחים בדור 4 לעשות ועידה עם קוי תוכן ולפצל בחזרה ! ! ! ל2 קוים ! ! ! ???
בדור 3 אני מצליח לעשות ועידה עם קוי תוכן ולפצל אח"כ את השיחה ל2 חלקים ולהחזיר חזרה.
בדור 4 אני מצליח לעשות ועידה, אבל ללא יכולת לפצל את הועידה ורק לנתק!
האם מישו שם לב?
ואני יסביר
יש לי קו וואצפון בימות המשיח ואני רוצה להביא שם הקלטה מהקו של איצה אז אני עושה הקלטה וועידה, וא פיצול שיחה, וחוזר לוואצפון ועושה אישור - וכך פיצלתי את הועידה ל2 חלקים וחזרתי לקו וואצפון.
בדור 4 אני לא מצליח (בפרטנר) לפצל את השיחה חזרה! יש לי רק אפשרות לנתק את השיחה בלי לפצל.
האם אתם מצליחים בדור 4 לעשות ועידה עם קוי תוכן ולפצל בחזרה ! ! ! ל2 קוים ! ! ! ???
הנושאים החמים

Reactions: טונקס, מוטי 200, נחמה ביתרית ועוד 63 משתמשים66 //