שלום לכולם,
לקראת הימים הנוראים הבעל"ט, בהם הגבאים שבינינו מתמודדים עם מטלה [אחת מני רבות מאד] שגורמת לכאב ראש עצום, רבים מאיתנו עדיין מתמודדים עם סידור המקומות בקבצי אקסל מסורבלים או אפילו בטבלאות בוורד. כולנו מכירים את המלחמה עם מיזוג תאים, הזזת שורות שהורסת את כל המבנה, והקושי לקשר בין רשימת המתפללים למפה עצמה.
מתוך ההיכרות עם האתגרים הללו, פיתחתי בשנה האחרונה כלי ייעודי במטרה להקל על החיים של כולנו. אני שמח להציג בפניכם את
"מפה-פלוס" – תוכנה אינטרנטית חדשה שנבנתה מהיסוד במיוחד למשימה הזו.
מה התוכנה פותרת?
במקום להילחם עם הכלים המשרדיים, "מפה-פלוס" נותנת פתרון ממוקד:
- במקום להיאבק עם תאים ממוזגים באקסל, אפשר פשוט לשרטט את מבנה בית הכנסת או הישיבה באופן ויזואלי. להוסיף גושים, טורים ושורות, למזג מושבים ולקבוע את הגודל והצבע של כל דבר בקלות.
- במקום לנהל רשימות שמות בקובץ נפרד, יש "מינהל קהילתי" מובנה. ניתן לנהל את כל אנשי הקשר, לעקוב אחר סטטוס תשלום, כמה מקומות כל אחד צריך (גברים/נשים) ולשייך אותם לקבוצות.
- במקום "העתק-הדבק" מייגע, תהליך השיבוץ מתבצע בגרירה פשוטה (Drag & Drop) של שם מהרשימה ישירות למושב הרצוי במפה. המערכת עוקבת אוטומטית מי שובץ ואיפה.
- במקום להסתבך עם הדפסה שיוצאת עקום, ניתן לייצא את המפה ואת טבלאות הסיכום לקבצי PDF, PNG ו-Excel שנראים מקצועי ומוכנים לתלייה או לחלוקה.
- במקום לדאוג שהקובץ יימחק, הכל נשמר אוטומטית בענן ומגובה, עם אפשרות לשמור גרסאות ולשחזר שינויים.
התוכנה כוללת עוד כלים שימושיים כמו מספור אוטומטי (כולל גימטריה), הוספת אובייקטים (בימה, עמודים), ניהול גרסאות ועוד.
הזמנה להצטרף לתכנית ההרצה (בחינם)
אני משיק כעת את התוכנה לשימוש הציבור הרחב, ומזמין אתכם להצטרף לתקופת ההרצה.
ההצטרפות והשימוש בתוכנה הם ללא עלות לתקופת ההרצה.
מה המטרה? לקבל מכם, הגבאים ואנשי המקצוע, משוב אמיתי מהשטח. לגלות מה עובד מצוין, מה דורש שיפור, ואילו כלים נוספים יכולים להקל עליכם את העבודה. בתמורה, תקבלו גישה מלאה לכל יכולות הפרימיום של התוכנה.
אני מזמין אתכם בחום להיכנס, לפתוח חשבון ולהתנסות. המערכת יציבה ומוכנה לעבודה, גם עבור הימים הנוראים הקרובים.
קישור לתוכנה: https://mapa-plus.vercel.app/
אשמח מאוד לענות על כל שאלה כאן באשכול.
בברכה ובהצלחה
וכתיבה וחתימה טובה

Reactions: חחחחחחחחחחחח, בלת"ק (:, yes I am ועוד 11 משתמשים14 //