חברות השכרה גם אתם נעקצתם מחברת השכרות? מה עושים???

• הוסף לסימניות
שלום וברכה חבר שלי שכר שם (**** מו"ע) רכב שבוע שעבר בשושן פורים (היה אחרון בעיר שהיה לו רכב פנוי..)

תכל'ס היום (ב') התקשר איליו הבעה"ב, והתחיל לצעוק עליו החזרת רכב עם קיא... ובא תראה את הרכב...

חבר שלי נסע עם המשפחה שלו שב"ה אף אחד לא מקיא שם, הוא אמנם קיבל רכב מלוכלך עם סמרטוט ברצפה, אך לא מעבר... הסיפור לא היה ולא נברא.

תכל'ס מראים לו את הסמרטוט ומושב מלוכלך ואומרים לו הנה זה אתה!!!, לא השכרנו את הרכב מאז והקודם אומר שזה לא היה אצלו!

תשלם 850 שקל!! על ניקוי רכב...

תכל'ס ההוא השאיר אצלו אז צ'ק על סך 4,000 שקל, ולא יודע מה לעשות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
לא רוצה להשמיץ, יש לי בטן מלאה עליהם, אני הגעתי למצב שאני מוכן להישבע שאני לא שוכר מהם שוב.
ממש לא המקרה הראשוני שלהם, אבל אין דרך להתמודד מולם (לדעתי)

• הוסף לסימניות
850 ש"ח על ניקוי רכב? תגיד להם שאני מוכן לנקות להם בחצי מחיר...

• הוסף לסימניות
אסור לכתוב לשון הרע בפרוג, גם כשזה לתועלת, זה יכול להם תביעות.

• הוסף לסימניות
מאמין שגם ע"פ ההלכה ולהבדיל אא"ה ע"פ החוק א"א לקבוע מחיר שרירותי יש מה שנקרא מנהג המדינה כמה חברות אחרות גובות עבור ניקוי חריג לדוגמא סיטי קאר
1773060220381.png

אוטו תל
1773060315283.png

GOTO
1773061593106.png

הרץ
1773061701025.png

מאתר ICAR
1773061950309.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תכל'ס מה להגיד לעשות עם הצ'ק של ה4,000 לפי מה שאני מבין הוא נוכל לא קטן עם ניסיון...

האם יש עו"ד שיכול לטפל בזה אולי @איצ'ה קו המידע ????

• הוסף לסימניות
יש המון עקיצות של חברות ההשכרה הפרוסות בארץ שימו לב
הם אומרים לך על כל שריטה תשלם
אפי' שהיה לפני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

ניתן לצפות בשיעור בקישור הבא, וכן במערכת "קול הלשון"
https://youtu.be/_UA9f79nCHY

🔊 הצטרפו כמנוי לקבלת התראה על שיעור חדש 🆕 👍 עשו לייק לשיעור 📖 שתפו חברים בשיעור לזיכוי הרבים 🎥 צפו בשיעורים נוספים של הרב גדליה הופנונג בקישור הבא : 👈 https://www.youtube.com/playlist?list=PLWSYw8GYqUiwLlCls1EcWtZ1DOGzFTLfF

--
0 תגובות
סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.

הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

• מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

• חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".

הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

• איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

• איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה