משה פפירוב
מלחין ויוצר מוזיקה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
- הוסף לסימניות
חדש!!!!
חסר בוגרים לקול תורה שכבר אתה חושב שעלית פה על מישהו?....ברו מפליל את עצמו![]()
יש על זה 'מעשה רב' ממרן הרב סעדון זצ"ל שלחץ יד לרובוט למרות מנהגו שלא ללחוץ יד לאנשים.מצטער לצנן את ההתלהבות אך רציתי לשאול כמה תמיהות חשובות...
א. רציתי לשאול האם מישהו יודע אם יש בזה בעיה הלכתית שמודל כזה מסתמא מתבסס על המון שירים ברחבי הרשת שאינם רק של גברים...
ב. הרבי הקודם של חב"ד אומר שכשאדם שומע שיר אז הוא מתחבר לנפש של היוצר. וא"כ שמיעת שיר זה זה כמו שמיעת שיר של גויים כפשוטם.
אני מודע לכך שפורום זה אינו פורום לתורה אך חשבתי להביא את זה לפני האנשים.
אם זה נגד חוקי הפורום הודיעו לי ואמחק.
רק בחב"ד הסבא הרב סעדון ולנכד קוראים מינצברג.....יש על זה 'מעשה רב' ממרן הרב סעדון זצ"ל שלחץ יד לרובוט למרות מנהגו שלא ללחוץ יד לאנשים.
אפשר לברר אצל הנכד הרב יצחק מינצברג
זה מהספר "אחד מאלף" של מיה קינן...רק בחב"ד הסבא הרב סעדון ולנכד קוראים מינצברג.....
פנה לנטפרילמה אז בכלל בנטפרי זה נותן את האפשרות ואז יותר שיר ואין אפשרות לשמוע ולהוריד?
יפה אבל מצחיק זה נשמע כאילו הוא קורה טקסט במנגינה
יפהדייייייייי
גוגל החליטו לרמוס באכזריות את המתחרים זה תוצאה מהנחיה בעברית!!! וואוווו
צפה בקובץ המצורף 2188888
מישהו ?מי יכול לבקש ממנו לעשות שיר על זה
סגנון מוטי וויס קיצבי ויהודי ושיהיה בו את המילים אני בידים של בורא עולם
זה קצת חלום שלי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים