דרוש מידע ג'וס פלאס

• הוסף לסימניות
כן מאד עוזר לחיזוק. וגם לדעתי המגרנה פסקה בתקופה שלקחתי את הכדורים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מבינה שלקחת בסוף את המוצר ואת מרוצה ממנו?
אחרי כמה זמן ראית שינוי?

• הוסף לסימניות
אכן השתמשתי בהם וכעת צריכה לרכוש ערכה נוספת. שינוי ראיתי בין שבועיים לחודש מאחר וגם נטילת הכדורים נעשית בהדרגה.

• הוסף לסימניות
שווה את המכיר היקר?
השתמשת רק בכדורים או גם באבקה?

• הוסף לסימניות
רכשתי גם כדורים וגם אבקה. הכדורים בגלל המחיר היקר יש עול להקפיד לקחת וזה שווה. האבקה לא מספיק הסתדרנו איתה. לדעתי כן מאד עוזר. אבל אני חושבת שיש עוד חברות שמוכרות אבקת חלבון במחיר שפוי. לא ממש יודעת .

• הוסף לסימניות
פרופסור מוטי רביד מנהל מעייני הישועה התראיין לתוכנית טלווויזיה בשם "הכל כלול" שם אומר בפירוש שזו הונאה חמורה שאגב, אסורה על פי חוק ואין בה שום תועלת בריאותית.

דיבר ספצפית לגבי המוצרים של ג'וס פלוס?

• הוסף לסימניות
יש חדש לגבי המוצר או החברה?
ביקשו ממני לשווק.

• הוסף לסימניות
למי יש המלצה על הרזיה כמה זה עוזר ?

• הוסף לסימניות
סיפור:
הערב הלכתי לאכול אם אשתי במסעדה ליד הבית, כשלפתע פונה אלי יהודי שמציג את עצמו כזכיין של ה'חברה' הנ"ל ועשה לי המון לבה בלה בלה במוח שכדאי לי להצטרף ולשווק וכו', כמובן שזה הריח מסריח, ואני מתעניין לשמוע דעת ציבור בעניין, מי יודע מה ולמה?????
יצויין שכשאמרתי לו שאני "יעשה" גוגל הוא ממש נלחץ משום מה,
מה כן שאני לא מבין כי רוב התגובות כאן זה דוקא שיווק מטורף של המוצרים, ואני???????

• הוסף לסימניות
סיפור:
הערב הלכתי לאכול אם אשתי במסעדה ליד הבית, כשלפתע פונה אלי יהודי שמציג את עצמו כזכיין של ה'חברה' הנ"ל ועשה לי המון לבה בלה בלה במוח שכדאי לי להצטרף ולשווק וכו', כמובן שזה הריח מסריח, ואני מתעניין לשמוע דעת ציבור בעניין, מי יודע מה ולמה?????
יצויין שכשאמרתי לו שאני "יעשה" גוגל הוא ממש נלחץ משום מה,
מה כן שאני לא מבין כי רוב התגובות כאן זה דוקא שיווק מטורף של המוצרים, ואני???????
ממה שאני בדקתי בגוגל וגם באשכולות נוספים כאן דווקא התגובות לא היו טובות בלשון המעטה ואם תחפור במאמרים בגוגל גם בשפות אחרות תגלה שהחברה נקנסה כמעט בכל העולם על הטעיית צרכנים בנוגע למוצר לתכונותיו השפעותיו וכ”ו וכן כל המחקרים נעשו בעטייה וכ”ו
תשים לב שרוב מי שמדבר טוב על החברה או שהוא משווק או שבני משפחתו משווקים או היו משווקים וכ”ו
הצורה של ההשקעה זה בדרך די קשה ובתיחזוק מתמיד והוצאות כספיות
שמע לי ברח מזה מהר.
כאן
כאן
אני בטוח שיקומו עליי כל המשווקים ויצעקו עליי שאני לא יודע כמה זה עוזר ואלפי אנשים ”נושעו” בזכות זה אבל זאת דעתי ודעת גוגל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  2  פעמים
למעלה