- הוסף לסימניות
יש לה טעות במאמר היא חתמה בפסח תשע"ו
מאמר מיוחד ויחודי מאת י. ספיר בעצמה!!!!
רוצוווווווווו לקורררראאאאאא!!!
יש לה טעות במאמר היא חתמה בפסח תשע"ו
מאמר מיוחד ויחודי מאת י. ספיר בעצמה!!!!
רוצוווווווווו לקורררראאאאאא!!!
נכתב ע"י אוהד הai:@אוהד הai תוכל לשלוח עוד קישור של האתר? כי בקישור הזה אין שום חידון כמעט, אין את המאמר של יונה ספיר ועוד הרבה אין. (בקישור שלי. לא באתר.)
כשהיא שלחה לי את המאמר גם שמתי לב לסה , ואמרתי להיש לה טעות במאמר היא חתמה בפסח תשע"ו
וואלה? אולי טהולא הוא סקנדר של זירו מהעתיד?"זירו וטהולא ייפגשו בשמיים וישחקו כדורסל דופליקטי".
לא קשור. לא עובד לי.
ממש תודה.@אוהד הai היקר תודה על האתר אני מאוד נהנתי לקרוא את המאמר ושאר הדברים על הספר
אבל המילון לחלק ב' לא עובד משום מה זה מעביר אותי לדף לא קיים
תודה רבה. ננסה להמשיך לבדוק כל פעם.מממש ממש לא.
באמת אני מצטער.
לא יודע, בדקתי כל דבר אפשרי.
קישורישיר למאמר באתר https://phenomenal-brioche-28d861.netlify.app/מאמר יונה.htmlמישהו יכול לשלוח לי את המאמר אם אין לי את האתר? כאן, בפרוג.
עזר! אולי תתן הודעה שיש בה את הקישור של כל דבר בנפרד? אגב, מאמר מטורף.קישורישיר למאמר באתר https://phenomenal-brioche-28d861.netlify.app/מאמר יונה.html
נראה לי יעזור כי בפעם הקודמת הבאתי לך קישור לדף החידונים והוא עבד.
אני היום יעלה את כל הקוד לגימיני ואשאל אותו אם הוא רואה בעיה כלשהיא.
איפה?ממש אהבתי שיש השערות (לגבי מקסימליאן, דני וכו'...)
יווווווווווווווווווו!!חשבתם שזה הכל??!!
בקרוב!
"חדר בריחה דופליקטים- אונליין."
למה?למי יש רעיון?
להחליף את השלוש נקודות במילה אחרת. (של "בשמחת ה...*")למה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים