תוכנות בעיה ב GMAIL

• הוסף לסימניות
קניתי מחשב חדש , כל פעם שאני נכנס לג'ימייל דרך דפדפן כרום , אחרי שאני מכבה את המחשב אני נדרש להיכנס שוב , מישו יודע מה הפיתרון?

• הוסף לסימניות
עוד שאלה מישו יודע איך במחשבים ניידים משתמשים בקיצור דרך בוורד [ f2 f12 וכו' ]? כי זה עושה לי להגביר את הקול או להנמיך וכו'

• הוסף לסימניות
קניתי מחשב חדש , כל פעם שאני נכנס לג'ימייל דרך דפדפן כרום , אחרי שאני מכבה את המחשב אני נדרש להיכנס שוב , מישו יודע מה הפיתרון?
אולי לא הגדרת את כרום כברירת מחדל?
עוד שאלה מישו יודע איך במחשבים ניידים משתמשים בקיצור דרך בוורד [ f2 f12 וכו' ]? כי זה עושה לי להגביר את הקול או להנמיך וכו'
אני חושבת שעם קונטרול

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למטה במקלדת ליד win וקונטרול

• הוסף לסימניות
יש לי גם שאלה
כל פעם שאני נכנסת לחשבון הוא פותח לי 7 עמודים (למעלה) אולי זה נקרא דפדפנים
איך עושים שיפתח רק אחד?

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
יש לי גם שאלה
כל פעם שאני נכנסת לחשבון הוא פותח לי 7 עמודים (למעלה) אולי זה נקרא דפדפנים
איך עושים שיפתח רק אחד?
פותחים את ההגדרות [בשלוש נקודות בצד שמאל למעלה] ולוחצים על "כשפותחים את הדפדפן" ומגדירים שם מה שאת רוצה.

• הוסף לסימניות
היי חברים אשמח לעזרה , עדיין למרות שהגדרתי את הכרום לדפדפן ברירת מחדל עדיין אני צריך להכניס כל פעם שם משתמש וסיסמא , אולי זה קשור לזה שעשיתי כניסה דו שלבית בסיסמא?

• הוסף לסימניות
היי חברים אשמח לעזרה , עדיין למרות שהגדרתי את הכרום לדפדפן ברירת מחדל עדיין אני צריך להכניס כל פעם שם משתמש וסיסמא , אולי זה קשור לזה שעשיתי כניסה דו שלבית בסיסמא?
זה קשור למשהו בהגדרות, אני צריכה לחפש רק איפה.
כמה דקות...

• הוסף לסימניות
מצאתי.
בהגדרות פה-
1701104889036.png

בתוך "פרטיות ואבטחה"
לרדת הכי למטה, "הגדרות לאתרים"
שוב לדפדף למטה, לפתוח את "הגדרות תוכן נוספות"
הכי למטה :rolleyes: "נתונים מאתרים ששמורים במכשיר" - לסמן את "מתן הרשאה לאתרים לשמור נתונים במכשיר שלך"

אמור לעבוד.

• הוסף לסימניות
היה לי כבר מסומן ... :(
1701110633474.png

מצאתי.
בהגדרות פה-צפה בקובץ המצורף 1509821
בתוך "פרטיות ואבטחה"
לרדת הכי למטה, "הגדרות לאתרים"
שוב לדפדף למטה, לפתוח את "הגדרות תוכן נוספות"
הכי למטה :rolleyes: "נתונים מאתרים ששמורים במכשיר" - לסמן את "מתן הרשאה לאתרים לשמור נתונים במכשיר שלך"

אמור לעבוד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
התחברת רק למייל או שזה המשתמש שלך בגוגל?
יש את המשתמש [העיגול הקטן למעלה באחד הצדדים..] גם שם זה מחובר כחשבון שלך?

• הוסף לסימניות
התחברת רק למייל או שזה המשתמש שלך בגוגל?
יש את המשתמש [העיגול הקטן למעלה באחד הצדדים..] גם שם זה מחובר כחשבון שלך?
כן זה החשבון שלי
אוי

אויש מוזר...
אם היה לי את המחשב שלכם, הייתי מנסה...
אבל אין לי מושג מה זה יכול להיות..
אפשר לבדוק גם בהגדרות של עוגיות, זה נמצא באותו אזור של הגדרות, גם ב"פרטיות ואבטחה", אולי קשור...
1701119793434.png

מה אני עושה?

• הוסף לסימניות
צריך לאשר קוקיז של צד שלישי. (אופציה א').
אם לא עוזר-
אפשר לנסות על גימייל ספציפי-
בשורת הכתובת של gmail-תלחץ על המנעול.
ייפתחו כל ההרשאות של גימייל.
אפשרות שלישית מלמטה-קוקיז ומידע על האתר.
יש שם הגדרה של מחיקת קוקיז בכל יציאה מהאתר.
צריך לבטל את האופציה.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אני מצטט את הפוסט של מפתח האתר:

רציתי לשתף פלטפורמה שפיתחתי לאחרונה, שהתחילה כצורך להנגיש לימוד אנגלית והפכה למערכת לימודית שלמה (SaaS) שכבר מעוררת עניין לשיתופי פעולה ברמה גבוהה.

המטרה הייתה לייצר חוויית למידה חכמה שמשלבת מורה AI אישי עם תכנים שמותאמים דינמית לרמת המשתמש.

מה יש במערכת (Features מרכזיים):
- מורה AI אישי: צ'אט אינטראקטיבי לתרגול שיחה חופשית שמתקן טעויות בזמן אמת.

- שליטה במהירות הקראה: אינטגרציית TTS כולל "Slow Mode" לשיפור ההגייה.

- מחולל מבחנים אוטומטי: המערכת מייצרת מבחנים (אמריקאי + פתוח) מבוססי AI לפי נושא השיעור והרמה.

- מנגנון Retention: מערכת XP, ניהול Streaks ואתגרים יומיים.

- דשבורד ניהול (Admin): מעקב אחרי התקדמות תלמידים ושליחת הודעות מערכת גלובליות.

הצד הטכני ב-Lovable:
- אינטגרציה מלאה ל-Supabase לניהול משתמשים ושמירת דאטה.

- שימוש ב-Edge Functions לייצור תוכן מותאם רמה (יסודי עד תיכון) – שליטה באורך הטקסט ובמורכבות השפה.

- UI/UX מותאם מובייל: בנייה כ-PWA עם דגש על רספונסיביות גבוהה ושימוש ב-Safe Areas.

- חיבור ל-Google Calendar לתזמון למידה.

בניתי את זה מתוך אמונה שבינה מלאכותית היא העתיד של סגירת פערים לימודיים, במיוחד בתקופה כזו.

כרגע המערכת פתוחה לשימוש בחינם לגמרי.
לכניסה למערכת:
https://deep-dive-lingo.lovable.app/
  • תודה
Reactions: אלצ'י1 //
8 תגובות