דיון ביטוחים

• הוסף לסימניות
בס"ד

אני רק רוצה להזהיר חברים יקרים.
שבביטוחים שהולכים דרך סוכן
החברה הזולים
יש סיכוי לא רע

שבסוף תמצאו את עצמכם
בזמן אמת
צריך לרדוף מאוד מאוד אחריהם
וינסו מאוד מאוד להתחמק

זה נכון,אף חברה לא רוצה לשלם
אבל חברה גדולה שעובדת על אחוזי רווח יחסית גדולים יותר
פחות יהיה לה בעיה לשלם מכמה מאכערים שהקימו חברת ביטוח
ויעשו הכל הכל כדי להתחמק מתשלום(מבלי קשר לשירות הגרוע
שתקבלו חלילה אם יתממש המקרה )

לצערי הרב אני אומר את זה מתוך ידיעה (ולא אומר שמות)
אבל שימו לב טוב איפה אתם מבוטחים
ועדיף לפעמים לשלם כמה שקלים יותר ולהיות באמת מבוטחים
מאשר לשלם כמה שקלים פחות
אבל בבא העת ינסו להתחמק ממכם לברוח לתת שירות גרוע
ולמצוא כל טיק ושטיק כדי לא לשלם

בהצלחה

• הוסף לסימניות
מישהו שמע על חברת ביטוח "נשרים"? פנו אלי בהצעה, ורציתי לברר על אמינות

• הוסף לסימניות
מישהו שמע על חברת ביטוח "נשרים"? פנו אלי בהצעה, ורציתי לברר על אמינות
הם סוכנות ביטוח ולא חברת ביטוח.
סוכן הוא בעצם מתווך בין הלקוח לחברות הביטוח תמורת עמלה מכובדת.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה בהחלט אפשרות טובה.
אין לי ניסיון איתם.
ובאופן כללי לדעתי אין ממש מושג כזה של סוכן ביטוח אמין.
את אומרת משהו על סמך מה??? את יודעת כמה סוכני ביטוח יש, שאת יכולה להגיד שבאופן כללי אין סוכן ביטוח אמין?
את יודעת שלתבוע חברת ביטוח עצמאית זה כאב ראש שלא נגמר וגם שם הרבה פעמים לא יתנו לך את מה שמגיע לך?
חבל להוציא שם רע ככה על כל הסוכנים.

• הוסף לסימניות
ממש כך
יש סוכני ביטוח עם נשמה

הכי קל לנפנף בהינף יד

רבותיי, מניסיון, יש סוכנים שיעשו בשבילכם הכל עד כמה שידם מגעת
הם אמנם לא עובדים בחינם, אבל נותנים את הלב

• הוסף לסימניות
את אומרת משהו על סמך מה??? את יודעת כמה סוכני ביטוח יש, שאת יכולה להגיד שבאופן כללי אין סוכן ביטוח אמין?
את יודעת שלתבוע חברת ביטוח עצמאית זה כאב ראש שלא נגמר וגם שם הרבה פעמים לא יתנו לך את מה שמגיע לך?
חבל להוציא שם רע ככה על כל הסוכנים.
אתה יודע מי אני? מה הניסיון שלי? וכמה שנים אני מתעסקת בתחום?
בכל אופן כתבתי את דעתי, ואת דעת המומחים הבלתי משוחדים. [שכידוע כבר שנים רוצים לעשות רפורמה רצינית בתשלומי הסוכנים]
זכותך בתור סוכן ביטוח לחשוב אחרת.

• הוסף לסימניות
בס"ד

אני רק רוצה להזהיר חברים יקרים.
שבביטוחים שהולכים דרך סוכן
החברה הזולים
יש סיכוי לא רע

שבסוף תמצאו את עצמכם
בזמן אמת
צריך לרדוף מאוד מאוד אחריהם
וינסו מאוד מאוד להתחמק

זה נכון,אף חברה לא רוצה לשלם
אבל חברה גדולה שעובדת על אחוזי רווח יחסית גדולים יותר
פחות יהיה לה בעיה לשלם מכמה מאכערים שהקימו חברת ביטוח
ויעשו הכל הכל כדי להתחמק מתשלום(מבלי קשר לשירות הגרוע
שתקבלו חלילה אם יתממש המקרה )

לצערי הרב אני אומר את זה מתוך ידיעה (ולא אומר שמות)
אבל שימו לב טוב איפה אתם מבוטחים
ועדיף לפעמים לשלם כמה שקלים יותר ולהיות באמת מבוטחים
מאשר לשלם כמה שקלים פחות
אבל בבא העת ינסו להתחמק ממכם לברוח לתת שירות גרוע
ולמצוא כל טיק ושטיק כדי לא לשלם

בהצלחה
תסביר יותר

• הוסף לסימניות
יש לציין
שיש סוכנים שעובדים תחת חברות ביטוח גדולות ורשמיות
והם רק מקבלים עמלה על לקוחות וכד'
כך שדרכם אין בעיה לסגור ביטוח

• הוסף לסימניות
מנסיון רב בתחום כסוכנת וכיועצת אוביקטיבית ועוד תפקידים בתחום - לעשות ביטוח בריאות דרך חברה ישירות זה לאבד המון זכויות שאף אחד לא יספר לכם עליהם, זה תביעות שתמיד תקבלו בהם דבר ראשון דחיה והתחמקות ואם לא תדעו על מה להתעקש לא ישלמו לכם
זה מביא לצורך להוציא המון כספים אחר כך לעורכי דין ויועצים "אובייקטיבים" שיטפלו לכם בתביעה
ואין שום סיבה לא לעשות דרך סוכן , אפילו המחיר לא יהיה שונה
ויש סוכנים ישרי דרך, אמינים, יראי שמים שעושים עבודתם נאמנה +++
כמובן , שמי שעוסק בתחום ללא רשיון וללא הכשרה ובצורה אובייקטיבית לכאורה, יצדיק תמיד את דרכו וינסה להכפיש את כל מי שיכול חלילה להפחית את עבודתו והכנסתו
ידע = כח= כסף
ובביטוחי בריאות יועצים לא כל כך רלוונטים כי הם לא נמצאים בקשר שותף עם המיועצים שלהם לדווח להם על כל דבר מה ואיך ניתן לתבוע
וסוכן ביטוח שמלווה את הלקוחות לאורך כל החיים, הרבה פעמים מידע לקוחות על אלפי ועשרות אלפי שקלים שמגיעים להם ואם לא הפנית תשומת הלב, לעולם לא היו תובעים....
חשוב ומותר וחובה להתייעץ ולהגיע להחלטה מושכלת לפני עריכת הביטוח - ושכל אחד יחפש לו את היועץ/הסוכן/ החבר שראוי לאמון - אך חובה לדעתי שהפוליסה תנוהל ע"י סוכן מקצועי וטוב

• הוסף לסימניות
יש לציין
שיש סוכנים שעובדים תחת חברות ביטוח גדולות ורשמיות
והם רק מקבלים עמלה על לקוחות וכד'
כך שדרכם אין בעיה לסגור ביטוח
אני רוצה שתפעילו קצת שיקול דעת:
סוכן ביטוח שעובד בחברת ביטוח, אז מה יהיה לו עדיף למכור לך? את מה שהכי טוב בשבילך? או את מה שהכי טוב לחברת הביטוח שתשלם לו בונוס על כל עסקה שמנה שהוא סוגר??

אותו דבר אצל סוכן ביטוח שמרוויח את משכורתו מכמה חברות ביטוח, [וקורה לעצמו סוכן ביטוח אובייקטיבי] מה יהיה לו עדיף למכור? כמובן את הביטוח השמן מהחברה שתתן לו על זה יותר כסף, או יותר הטבות ששוות הרבה כסף.
ואם הוא בעיקרון בן אדם ישר, אז אל דאגה הוא ישכנע את עצמו היטב למה זה יוצא גם הכי טוב ללקוח...

ובדיוק כמו ששוחד מעוור עיני חכמים, אז כמובן שגם הכסף הזה מעוור את עיניהם של הסוכנים הנ"ל...

האם בתאוריה יכול להיות סוכן אמין?
אכן בתאוריה זה יכול להיות, כמו שיכול להיות ששופט ששוחד בהרבה כסף נגדכם ישפוט לטובתכם...
ואני לא ממליצה להסתמך על הסיכויים האלו.

• הוסף לסימניות
אין לזה תשובה כללית.
אפשר קצת יותר לפרט?

אני לאחרונה שמתי לב שכבר שנים שילמתי במצטבר אלפי [אם לא עשרות אלפי] ש"ח לביטוח בריאות, וכמו שאומרים - הסוכן עשה עלי קופה רצינית. במשך הזמן הנ"ל לא חסכתי שקל לחתונות הילדים [מלבד חיסכון לכל ילד + התוספת], ולא חסכתי כסף לשיפוץ הבית וכו', שהם דברים שבוודאי יבואו ובענק.
החלטתי לבטל את הביטוחי בריאות ותמורתם לפתוח קופות גמל להשקעה לצרכים האמיתיים והוודאיים של הבית והמשפחה, להגיע לחתונות / בר מצוות ברוגע כלכלי.

האם הצעד הזה - נכון?
ברור שאם יש את האפשרות - עדיף כמובן לצאת ידי שניהם, אבל כשאין - האם עדיף את הכמה מאות שקלים בחודש לשלם בכ"ז לביטוח בריאות על כל צרה שלא תבוא, או שעדיף לחסוך לדברים שודאי יבואו - ויעלו גם הם מאות אלפי שקלים...
מחכה לתשובות מקצועיות!!

• הוסף לסימניות
אפשר קצת יותר לפרט?

אני לאחרונה שמתי לב שכבר שנים שילמתי במצטבר אלפי [אם לא עשרות אלפי] ש"ח לביטוח בריאות, וכמו שאומרים - הסוכן עשה עלי קופה רצינית. במשך הזמן הנ"ל לא חסכתי שקל לחתונות הילדים [מלבד חיסכון לכל ילד + התוספת], ולא חסכתי כסף לשיפוץ הבית וכו', שהם דברים שבוודאי יבואו ובענק.
החלטתי לבטל את הביטוחי בריאות ותמורתם לפתוח קופות גמל להשקעה לצרכים האמיתיים והוודאיים של הבית והמשפחה, להגיע לחתונות / בר מצוות ברוגע כלכלי.

האם הצעד הזה - נכון?
ברור שאם יש את האפשרות - עדיף כמובן לצאת ידי שניהם, אבל כשאין - האם עדיף את הכמה מאות שקלים בחודש לשלם בכ"ז לביטוח בריאות על כל צרה שלא תבוא, או שעדיף לחסוך לדברים שודאי יבואו - ויעלו גם הם מאות אלפי שקלים...
מחכה לתשובות מקצועיות!!
ביטוח בריאות - נותן הגנה מפני הוצאות רפואיות גבוהות לא צפויות, שמאוד קשה לתכנן מראש.
חיסכון - נותן אפשרות להתארגן מראש לקראת הוצאות עתידיות, שדרוג מגורים, עזרה לילדים, תקופות ללא הכנסה.
זה דורש משמעת פיננסית, עקביות, ועוד.

אם המשפחה לא יכולה לשלם גם וגם,
לפעמים עדיף להתמקד בחיסכון אמיתי לצרכים הוודאיים,
אבל חשוב גם לבדוק אם יש ביטוחים פרטיים בסיסיים או אחרים שכדאי לשמר.

• הוסף לסימניות
ביטוח בריאות - נותן הגנה מפני הוצאות רפואיות גבוהות לא צפויות, שמאוד קשה לתכנן מראש.
חיסכון - נותן אפשרות להתארגן מראש לקראת הוצאות עתידיות, שדרוג מגורים, עזרה לילדים, תקופות ללא הכנסה.
זה דורש משמעת פיננסית, עקביות, ועוד.
כל הפרשה - הן לביטוח, והן לחיסכון, דורשת משמעת פיננסית ועיקביות. לא כ"כ הבנתי את החלוקה שבדבריך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

חידון הדופליקטים
העליתי חידון קצר לחובבי הדופליקטים ומי שיכול שיעלה עוד וילא בוא נראה אתכם
@יונה ספיר בוא נראה אותך מצליחה גם
אתגר קשרי מילים נוסף, מתחלף כל יום ב-13:00

מוזמנים לשלוח רעיונות לאתגר sheva.motion בג'ימייל
וכן אם יש רעיון למשחק מילים אחר שאשמח לבנות.

- ללא התחייבות לאתגר מדי יום
- ללא התחייבות לרמה גבוהה... מי שקל לו מדי, שייתן לילדיו הרכים לפתור

ועוד משחק נחמד שיצרתי בין לבין
אפשר לשנות את רמת הקושי בגלגל השיניים
מאמצים את מודל בית שמש ( תנופה )
א. כאשר אוטובוס לא יצא /איחר /דילג - מתקשרים ל"קו ישיר"
הקשה שלוקחת דקה וקנסת את קווים במס 023137999
ב. כאשר יש צורך בעקבות אירועים מסוימים ניתן לתבוע ת"ק ( כאן לא הנושא להרחיב - יש נושא בשביל ת"ק )
ג. בואו נאמץ את שיטת בית שמש מרגע זה ואילך
לאחר תלונה לקווים ( מיקודרך ) ומשרד התחבורה - שולחים מייל ל שרת התחבורה ולמנכ"ל המשרד --- / ולמנהלת לשכה ר"ע מ"ע /רמט ר"ע / מנהלת קשרי ממשל בלשכה - ר"ע מ"ע הרב גוטרמן /מנכ"ל העייריה / אגף פניות ציבור בכדי שיוציאו מכתב כמו עיירית בית שמש
ולכתוב מספר רב של תלונות אשר הגשת בתקופה האחרונה כגון 10 פעמים אי יציאה 5 איחור משמועתי 20 דילוג - התנהגות נהג וכו
ואני מדגיש לא לשלוח מייל לנ"ל על כל דבר קטן אלא במצטבר בלבד - ולהכניס בגוף המייל את דף הרעיון של חבר מועצת העיר ב"ש נמצא בנושא בית שמש (תנופה )
ד. וכן חשוב לתעד כל אירוע באשר הוא - ואם יש אנשים אשר מתעדים שיפנו אלי בפרטי
ה.בהקשר לתלונות על האתר של משרד התחבורה להגשת התלונות החדש בגלל הכוכבית של הלוחית רישוי ממשרד מבקר המדינה
אשר שוחחו איתי היום דקות ארוכות נאמר שהנושא בטיפול המשרד בגלל המון פניות אשר הגיעו ממכם - תמשיכו כך

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  3  פעמים
למעלה