התייעצות בחורה בפגישות רוצה יעוץ

  • הוסף לסימניות
  • #4
באיזה ענין בדיוק היא צריכה עזרה ויעוץ
 
  • הוסף לסימניות
  • #7
היא מאוד בלחץ רוצה לשמוע חוות דעת של משהו שמבין בתחום.
מפחדת לסגור.
רוצה ממשהו שאין לו אינטרס (כמו הורים, בן משפחה)מפחדת שכל פגישה שתוסיף רק תעורר שאלות.
כיף לה בפגישה . אכך כמובן יש שאלות.
 
  • הוסף לסימניות
  • #12
אני יכול להביא את המספר של הבן של ר יונתן אבר שהוא גם יכול ליעוץ אני מכיר אותו אישי והוא טוב מאוד מספר 0548460131 וקוראים לו אליהו אליעזר אבר הבן של ר יונתן אבר
 
  • הוסף לסימניות
  • #13
אני מאוד מאוד ממליצה על ר' דוד ברכפלד.
אשמח לתת את המס' שלו באישי.
מכירה כמה שנעזרו (ואני ביניהם) שלא מפסיקים להודות לו
 
  • הוסף לסימניות
  • #14
אפשר להתייעץ עם הרב יצחק מטלון דרך הטלפון בשעות הצהריים כמופיע בתמונה או במייל A0733571546 וכו'
1771719695776.png


יש גם קורס דיגיטלי בשם שביל ההכרעה שבונה תהליך מסודר שמאד עוזר בהחלטות
מומלץ לכל מי שבשידוכים (וגם להורים) להיכנס לרשימת התפוצה דרך כאן
 
נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.


הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

  • מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

  • חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".


הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

  • איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

  • איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

שלום וברכה
שאלתי לגבי בחור שלומד בישיבה מהנחשבות ביותר ונחשב לאחד מן הבחורים המובילים בוועד שלו, בחור רציני, מוכשר, למדן ואהוב חברתית, עם המון אנרגיות ומרץ, בשקט בלי שאף אחד יודע הוא לוקח ריטלין (יותר מדויק תחליפי ריטלין כסטרטרה ואטנט) במינון נמוך-בינוני מכיון שההמביציות שלו מפריעות לו לריכוז ממושך ולישבה שעות רבות בהתמדה, יצויין שגם בלי הריטלין הוא יודע לתפקד מצויין, אלא שהוא יהיה מאוד סוער מה שגם כשהוא לוקח מאד בולט בו (מכיון שהוא לא לוקח מינון מאד גבוה) וכל מי שמברר עליו שומע שמדובר בבחור אנרגטי ומלא מרץ.
האם יש למישהו מידע מוסמך או נסיון אישי לעניין שידוכים האם לומר זאת בפגישות אציין שמדובר בבחור שמגיעות אליו ההצעות הטובות ביותר שהרבה פעמים בגלל שיגיד ירגישו שאין להם סיבה להתפשר ויורידו, האם מספיק שיודעת שהוא בחור מלא אנרגיות ואף יספר את זה או שחייבים לומר שלוקח ריטלין שאז הרבה אנשים שפשוט אין להם מודעות נבהלים מזה.
אשמח לשמוע

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה