אני שלחתי שני חצאיות צמר שנקנו בירושלים, ובעלי שלח לבדיקת שעטנז, נראה לי משהו בק"ס רחוב חפץ חיים, וחזר עם שעטנז גמור !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!נראה לי שהגיע הזמן לעלות לדיון את כל הנושא של בדיקת שעטנז.
מישהו שמע פעם על בגד שנשלח לבדיקת שעטנז וחזר חיובי? אני מעולם לא שמעתי. איזו הצדקה יש לזה???
כן אבל זה קצת נראה לי חסר אחריות לכתוב בגלל דבר כזה שאין הצדקה לבדיקת שעטנז.אוקי.
אני שאלתי פעם חבר שיש לו בבית שירות כזה שמביאים לו בגדים והוא מעביר למכון בדיקה, הוא אמר שהוא לא זוכר בשנים האחרונות שחזר משהו שעטנז. אולי לא עוברים אצלו הרבה בגדים? אני אשאל אותו עוד פעם...
אני מסכים שלא ראוי לכתוב כך בצורה נחרצת, ולכן מחקתי.כן אבל זה קצת נראה לי חסר אחריות לכתוב בגלל דבר כזה שאין הצדקה לבדיקת שעטנז.
אני חושבת שכדאי שתתקן את הניסוח שלא תצא תקלה תחת ידך.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: טובבבבבבב, חוי!, דרור יקרא ועוד 6 משתמשים9 //