דרוש מידע אתר Temu אמין?

• הוסף לסימניות
שמעתי שהם גונבים מספרי אשראי וזה אתר לא אמין להזמין משם זה נכון?

• הוסף לסימניות
לא יודעת אני עושה הרבה הזמנות משם ולא קרה לי...
אבל הבנתי שיש כזה דבר אשראי שעושים בדואר ומטעינים אותו בסכום שיצא לך בהזמנה ואז לא גונבים ממך עוד כסף..
תבדקו..

• הוסף לסימניות
כן!!!!!!!
קרה לחברה שלי ...
וברגע האחרון החברת אשראי חשבה שזה מוזר כי זה ממדינה ערבית אז שאלו אותה אם היא ביצעה את החיוב ..
אפשר להזמין משם רק אם משלמים דרך פייפל שזה מאובטח
ואוו תודה
איזה הזוי ומלחיץ לקנות משם

• הוסף לסימניות
בעלי אקספרס אני שנים קונה שם ואין בעיות ב"ה אז פשוט אמשיך משם..

• הוסף לסימניות
משלמים רק עם פייפאל והכל בסדר
אתר אמין יש גם אפשרות לבצע החזרות
כמובן תמיד אפשר לבטל עסקה דרך האשראי אם רואים שגנבו

• הוסף לסימניות
אין גניבות דרך טימו!
יש כל מיני שמועות שמפיצים עליהם.
בגלל השמועות כל מי שרואה תנועה לא מזוהה באשראי ישר מאשים את טימו, וככה נוצרים כבר ממש עדויות מכלי ראשון.

טימו זה חברת ענק שמגלגלת מיליארדים ונסחרת בנאסדק הזוי שיש כאלו שקונים את הלוקשים האלו.

• הוסף לסימניות
כן!!!!!!!
קרה לחברה שלי ...
וברגע האחרון החברת אשראי חשבה שזה מוזר כי זה ממדינה ערבית אז שאלו אותה אם היא ביצעה את החיוב ..
אפשר להזמין משם רק אם משלמים דרך פייפל שזה מאובטח
מי אמר שזה היה טימו?
על טימו יש רינונים אז היא בטוחה שזה הם וכעת היא כבר מספרת ללא ספק שטימו גנבו אותה וככה זה מתפתח.
אני מאה אחוז שאין לזה קשר לטימו

• הוסף לסימניות
אני מזמינה משם הכל והרבה, ב''ה מאד מרוצה

• הוסף לסימניות
אני לא כ"כ מבין, אין על זה ביטוח?
כאילו אם באמת מישהו השתמש לי באשראי, אני לא יכול לפנות לבנק ולבטל את החיוב?
א"כ מה הבעיה?

• הוסף לסימניות
אני מזמינה קבועה של טימו מלפני שנה בדיוק!
רכשתי אצלכם באלפי שקלים , ולעולם לא גנבו לי שקל אחד.(רק זיכו אותי בהתאמות מחיר והחזרות כספיות שונות כ1/3 מהסכום ששילמתי)
ממש מרוצה , ותמיד ,אם לא מרוצים ממוצר אפשר להחזיר ללא עלות .
אם אין לכם כח ללכת לדואר להחזיר , ייתכן ותקבלו את כספכם חזרה ללא צורך בהחזרת המוצר .
בקיצור, לדעתי זה שמועות שווא (אולי זה היה בעבר לפני יותר משנה , ועכשיו השתפרו במחינת בטיחות)

• הוסף לסימניות
גמני מזמינה בטימו דרך פייפאל
ב"ה ללא תקלות.
כמובן שאני עוקבת

• הוסף לסימניות
חברה סיפרה שגנבו ממנה כמה אלפי דולרים,
בדקתי את כל הרכישות שלי מהם וב"ה לא גנבו ממני כלום, להיפך, 2 עסקאות לא גבו ממני כלל אץ התשלום.
ליתר ביטחון מחקתי את פרטי האשראי שלי משם ואמשיך לשלם דרך הפייפל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אולי מעניין אותך גם...