כללי אשכול איחולי "שנה טובה" תשע"ב

• פותח הנושא r_a
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ברשותכם,
אני מתכבד לפתוח:

קבצים מצורפים

• שנה טובה תשעב.jpg
    KB 546.3 · צפיות: 76
  • הוסף לסימניות
אשכול איחולי "שנה טובה" תשע"ב

...

קבצים מצורפים

• שנה-טובה-מילר.jpg
    KB 95.6 · צפיות: 71
  • הוסף לסימניות
שנה פוריה ומצליחה

קבצים מצורפים

• פרוג 1 copy.jpg
    1.2 MB · צפיות: 53
  • הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• tashab-orange-pome.jpg
    KB 168.3 · צפיות: 56
  • הוסף לסימניות
אריאל, כרטיס מדהים

ומרשים

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי ככה...

נכתב ע"י ariels;640015:
מי שחמד את הברכה שעיצבתי ופרסם אותה במקום אחר ובשם אחר,
מוזמן לפנות באישי ולתרץ את המעשה המוזר הזה
מה קורה פה לאנשים?

ממש כשהתחלתי לעצב (לפני לא מידי הרבה זמן) הייתי לפעמים מעתיק קבצים שעבדו עליהם, כמו במקרה הזה, ולא הבנתי בזמנו את הנושא של זכויות יוצרים וכד'
כנראה הסיפור שלי חוזר על עצמו עם אנשים אחרים...
חבל!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;640015:
מי שחמד את הברכה שעיצבתי ופרסם אותה במקום אחר ובשם אחר,
מוזמן לפנות באישי ולתרץ את המעשה המוזר הזה
מה קורה פה לאנשים?
???
מוזר שעשו בכלל כזה דבר. הרי כל הרעיון של הפרי בכרטיס שהוא כמו הלוגו שלך, מה, חיקו גם את הלוגו?

• הוסף לסימניות
אני לא מבין, אני לא רואה חיקוי, איפה החיקוי?

• הוסף לסימניות
כנראה ראתה מסתובב ברשת.
אני חושבת שחלק מהלימודים צריך גם ללמד את התלמידים את כל החומרה של זכויות יוצרים. לא יעלה על הדעת להכין ולעבוד ובתוך שניות לראות שיש מישו שיושב על המחשב שלו ומשנה את תוצר עם הפרטים שלו.
אני גם ניכוותי וזה מאד מכעיס ומנסה ללמד זכות שהוא גרפיקאי מתחיל ללא נסיון וידע כל שהו בנושא זכויות יוצרים.

• הוסף לסימניות
ו.... כמובן שכל הזכויות שמורות

ושבאמת תהיה שנה טובה לכולם!!

קבצים מצורפים

• שנה טובהב.jpg
    KB 286.4 · צפיות: 63
  • שנה טובהא.jpg
    KB 366.3 · צפיות: 50
  • הוסף לסימניות
שנה טובה לכולם

אני מאחל למכללת פרוג ובראשם ר' חיים דיקמן וכל הצוות היקר, וכן לכל הגולשים היקרים בפורום זה, שנה טובה ומתוקה. :)
ויהי רצון שנזכה לביאת משיח צדקנו, ולגאולה בקרוב אכי"ר.

• הוסף לסימניות
..

קבצים מצורפים

• שנה 2.jpg
    KB 117.6 · צפיות: 47
  • הוסף לסימניות
שנה פרוגיה...

לכוולם!!

קבצים מצורפים

• שנה.jpg
    KB 382.2 · צפיות: 48
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;640233:
כנראה ראתה מסתובב ברשת.
אני חושבת שחלק מהלימודים צריך גם ללמד את התלמידים את כל החומרה של זכויות יוצרים. לא יעלה על הדעת להכין ולעבוד ובתוך שניות לראות שיש מישו שיושב על המחשב שלו ומשנה את תוצר עם הפרטים שלו.
אני גם ניכוותי וזה מאד מכעיס ומנסה ללמד זכות שהוא גרפיקאי מתחיל ללא נסיון וידע כל שהו בנושא זכויות יוצרים.

אבל היכן העתיקו? כאן בפורום? או באתר אחר?

אני כבר מפחד להעלות לכאן עבודות...

• הוסף לסימניות
..

קבצים מצורפים

• פרוג.jpg
    KB 476.2 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
עשיתי את זה כבר לפני כמה חודשים, אחרי זה ראיתי רעיונות דומים בהרבה מקומות,:eek: בכל זאת, שנה טובה לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)
צפה בקובץ המצורף 103202

קבצים מצורפים

• shana_10_15.jpg
    KB 471.5 · צפיות: 55

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.

הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

• מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

• חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".

הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

• איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

• איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה