תודהאמהלה שהוא נראה בת
ואיך אפשר לוותר על השיער הזה...
התמונות יפיפיות
האחרונה רוויה מדי
יש משהוא... בעיקר בלחי בצד ימין, אני יוריד אדמימות...תמונות יפות המשפחתית מהממת,
הראשונה נראית לי קצת אדומה בפנים
תודה על הפירוטוואוווו
תמיד אני כותבת את המילה הזאת (וואוווו) אבל עכשיו אני באמת כותבת את זה אמיתי מהלב
ווואאאאאווווווווווווווווווו
משגע
סט נדיר אהבתי
במיוחד את התמונה של הילדה הגדולה שרואים את כולה בשמלה שחור לבן עיגולים
תודה אילהמשגע!!
חדות מטורפת
והפוזות שלהם והתפיסות שלך- מהמםם![]()
תודה מירי!מירי סט מהמם!!
התפיסות ממש יפות!!
אני חושבת ש....נולד יפה ככהמהמם.הילד מתוק כ"כ זה נראה שיש לו פשוט אודם,את חידדת לו את הצבעים בפנים או שנולד כך יפה בלי עין הרע??![]()
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: רפאל כ, מייבין במקצת, Achinoam ועוד 53 משתמשים56 //