מידע שימושי אנונימית

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שלחתי עכשיו בקשת הצטרפות במייל,
אני חושבת שניקית אחת מהפורום
לימדה אותי פעם.
איך אני משיגה אותה?
אין לי אפשרות לשלוח הודעות פרטיות.
תכתבי להם בבקשת הצטרפות שאת חושבת שהיא מכירה אותך, הן כבר תדאגנה לקשר ביניכן.

• הוסף לסימניות
מישהי ותיקה בפרוג כמו פותחת האשכול שכבר שנים נמצאת כאן, במידה והיא פעילה, ודאי אפשר לעקוב אחרי הודעות שלה ולדעת די בקלות ובבירור אם היא אשה וגם לדעת הרבה יותר מזה. לדוגמא אם איננה צעירה מאוד ובגדול לאיזה ציבור היא שייכת.
זכור לי שבתחילה כשפתחו את חכמת נשים היתה איזו אפשרות שיעקבו אחרי ההודעות של הניקית ויתרשמו מזה. לא בטוחה אם זה היה רק רעיון בעלמא או שביצעו זאת בפועל.
השאלה אם המנהלות מוכנות לתת אפשרות כזו למי שאין מי שתמליץ עבורה. כמובן השאלה היא גם מי תעשה את העבודה הזו... כי למנהלות יש עבודה די והותר.

• הוסף לסימניות
מישהי ותיקה בפרוג כמו פותחת האשכול שכבר שנים נמצאת כאן, במידה והיא פעילה, ודאי אפשר לעקוב אחרי הודעות שלה ולדעת די בקלות ובבירור אם היא אשה וגם לדעת הרבה יותר מזה. לדוגמא אם איננה צעירה מאוד ובגדול לאיזה ציבור היא שייכת.
זכור לי שבתחילה כשפתחו את חכמת נשים היתה איזו אפשרות שיעקבו אחרי ההודעות של הניקית ויתרשמו מזה. לא בטוחה אם זה היה רק רעיון בעלמא או שביצעו זאת בפועל.
השאלה אם המנהלות מוכנות לתת אפשרות כזו למי שאין מי שתמליץ עבורה. כמובן השאלה היא גם מי תעשה את העבודה הזו... כי למנהלות יש עבודה די והותר.
נכון, בתחילה הסתפקנו בזה, עד ש...
היום זה כבר לא עובד כך.
אנחנו מקבלות רק המלצה מהיכרות אישית. (ממש, היכרות פיזית, פנים מול פנים)
וגם כך יש לנו המון עבודה...

• הוסף לסימניות
בהזדמנות זו,
אני מאמינה שיש הרבה צפיות לאשכול הזה...
אני חוזרת על פרט שמשום מה נשים מתעלמות ממנו, וזה פשוט מעכב אותן.
כל מי שרוצה להצטרף לפורום חייבת לשלוח לנו מייל עם הפרטים,
וזה בנוסף למילוי טופס בקשת ההצטרפות.
(זה כתוב בכל מקום שבו נכתבו הוראות הצטרפות לפורום, וגם בטופס בקשת ההצטרפות,
אבל אתן לא מיישמות - ומפסידות)
בקשת הצטרפות באתר ללא מייל עם כל הפרטים אלינו, לא מטופלת.

• הוסף לסימניות
העליתי דיון על זה בחכמת נשים.
ומישהי העלתה רעיון, שיכתבו כאן כל הניקיות בחכמת נשים שמופיעות בפרוג עם שמן הפרטי, וכך תוכלו לבדוק אם אתן מכירות אותן ולבקש המלצה.
וואו, זה יכול להיות רעיון גאון!

• הוסף לסימניות
הבנתי שתנאי נוסף הוא- 30 הודעות ,אבל ממה שאני רואה כשאני מגיבה זה לא מתווסף לי להודעות רק כשאני פותחת נושא חדש
זאת אומרת שאני צריכה לפתוח 30 נושאים חדשים כדי להגיע ל30 הודעות, זה נכון?

• הוסף לסימניות
בל ממה שאני רואה כשאני מגיבה זה לא מתווסף לי להודעות רק כשאני פותחת נושא חדש
זה לא מתווסף באיש אל רעהו, אך אם את רושמת הודעות בנושאים מקצועיים אז זה מתווסף גם אם את רק מגיבה

• הוסף לסימניות
הבנתי שתנאי נוסף הוא- 30 הודעות ,אבל ממה שאני רואה כשאני מגיבה זה לא מתווסף לי להודעות רק כשאני פותחת נושא חדש
זאת אומרת שאני צריכה לפתוח 30 נושאים חדשים כדי להגיע ל30 הודעות, זה נכון?
אני רואה את כל ההודעות, גם מה שלא נספר, בשבילנו הן נחשבות.

• הוסף לסימניות
למרות שאני מופסדת מזה
כי הכמה וכמה נשים שאני מכירה כאן היכרות אישית הן לא בחכמת. עדיין אני חושבת שטוב שזה מתנהל איך שזה מתנהל.
כי כשאני כן אזהה מישהי ואכנס לשם אני ירגיש הרבה יותר טוב שם אחרי הסינון הקפדני הזה.

• הוסף לסימניות
למרות שאני מופסדת מזה
כי הכמה וכמה נשים שאני מכירה כאן היכרות אישית הן לא בחכמת. עדיין אני חושבת שטוב שזה מתנהל איך שזה מתנהל.
כי כשאני כן אזהה מישהי ואכנס לשם אני ירגיש הרבה יותר טוב שם אחרי הסינון הקפדני הזה.

את לא צריכה שהן תהיינה בחכמת רק שתצהרנה שהן מכירות אותך

• הוסף לסימניות
אני גרה בביתר.
לא באלי להזדהות כאן אבל אם מישהי רוצה לנסות ולשלוח אלי את פרטיה האישיים ואוכל לבדוק אם אני מכירה אותה.
אשמח לעזור ולהמליץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

כולם מוזמנים
גאה בעצמי שניחשתי כבר לפני שבועיים שדוד בן הוא מקסימילאן
נהניתי מכל רגע בקריאה, מקווה שגם אתם
ספר פשוט מטורף
לדעתי - הכי טוב בינתיים מכל הסדרה
ותודה ל
@יונה ספיר על שהוא נגמר בנימה עצובה אך אופטימית מאוד
קצת הפריע לי שהעלילה המרכזית לא הייתה שנת ההתגלות, אלא כל המסעות בעבר / בבועת האוצרים
ושכמו תמיד דני לא הצליח לקבל את המקום הראשון
אגב, האם למישהו זה היה הפתעה שהתפרצות הר הגעש הייתה האר"ן? זה היה ברור לי מהשניה הראשונה
יאללה שוטו
  • שכוייח!
Reactions: טונקס1 //
16 תגובות

אולי מעניין אותך גם...