- הוסף לסימניות
תכתבי להם בבקשת הצטרפות שאת חושבת שהיא מכירה אותך, הן כבר תדאגנה לקשר ביניכן.שלחתי עכשיו בקשת הצטרפות במייל,
אני חושבת שניקית אחת מהפורום
לימדה אותי פעם.
איך אני משיגה אותה?
אין לי אפשרות לשלוח הודעות פרטיות.
תכתבי להם בבקשת הצטרפות שאת חושבת שהיא מכירה אותך, הן כבר תדאגנה לקשר ביניכן.שלחתי עכשיו בקשת הצטרפות במייל,
אני חושבת שניקית אחת מהפורום
לימדה אותי פעם.
איך אני משיגה אותה?
אין לי אפשרות לשלוח הודעות פרטיות.
נכון, בתחילה הסתפקנו בזה, עד ש...מישהי ותיקה בפרוג כמו פותחת האשכול שכבר שנים נמצאת כאן, במידה והיא פעילה, ודאי אפשר לעקוב אחרי הודעות שלה ולדעת די בקלות ובבירור אם היא אשה וגם לדעת הרבה יותר מזה. לדוגמא אם איננה צעירה מאוד ובגדול לאיזה ציבור היא שייכת.
זכור לי שבתחילה כשפתחו את חכמת נשים היתה איזו אפשרות שיעקבו אחרי ההודעות של הניקית ויתרשמו מזה. לא בטוחה אם זה היה רק רעיון בעלמא או שביצעו זאת בפועל.
השאלה אם המנהלות מוכנות לתת אפשרות כזו למי שאין מי שתמליץ עבורה. כמובן השאלה היא גם מי תעשה את העבודה הזו... כי למנהלות יש עבודה די והותר.
וואו, זה יכול להיות רעיון גאון!העליתי דיון על זה בחכמת נשים.
ומישהי העלתה רעיון, שיכתבו כאן כל הניקיות בחכמת נשים שמופיעות בפרוג עם שמן הפרטי, וכך תוכלו לבדוק אם אתן מכירות אותן ולבקש המלצה.
זה לא מתווסף באיש אל רעהו, אך אם את רושמת הודעות בנושאים מקצועיים אז זה מתווסף גם אם את רק מגיבהבל ממה שאני רואה כשאני מגיבה זה לא מתווסף לי להודעות רק כשאני פותחת נושא חדש
אני רואה את כל ההודעות, גם מה שלא נספר, בשבילנו הן נחשבות.הבנתי שתנאי נוסף הוא- 30 הודעות ,אבל ממה שאני רואה כשאני מגיבה זה לא מתווסף לי להודעות רק כשאני פותחת נושא חדש
זאת אומרת שאני צריכה לפתוח 30 נושאים חדשים כדי להגיע ל30 הודעות, זה נכון?
חחחפעם אחת אפילו כתבו לי פה שאולי אלך פיזית למשרדים של פרוג...!(עד עכשיו אין לי מושג אם אותה ניקית אמרה את זה באמת או בצחוק.)
למרות שאני מופסדת מזה
כי הכמה וכמה נשים שאני מכירה כאן היכרות אישית הן לא בחכמת. עדיין אני חושבת שטוב שזה מתנהל איך שזה מתנהל.
כי כשאני כן אזהה מישהי ואכנס לשם אני ירגיש הרבה יותר טוב שם אחרי הסינון הקפדני הזה.
דווקא בכללי הצטרפות כתוב שהממליצה צריכה להיות מתוך פורום נשים.את לא צריכה שהן תהיינה בחכמת רק שתצהרנה שהן מכירות אותך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: טו גזר, אברהם בן, הפתעה ועוד 107 משתמשים110 //