- הוסף לסימניות
בשנה שעברה התבשרו תושבי ק"ס על קיטנה לבנות הגן. הקיטנה מומנה ע"י המשרד לפיתוח הנגב הגליל והפריפריה, התקיימה שלושה שבועות ועלתה 100 ש"ח, המחיר כלל את ארוחת הבוקר שהבנות קבלו.
הקיטנה נערכה במבני בתי ספר בעיר, ע"י מורות אחראיות ובנות סמינר, ואני מוכרחה לציין שהיא היתה נפלאה בצורה יוצאת דופן, כל יום הובאה הפעלה מבחוץ, אם זה לוליין, מתנפחים, תאטרון בובות, מפעיל בחיות ועוד. ניכר שהושקעו משאבים רבים, והתקציב היה נדיב וגבוה.
שמחנו לגלות השנה שהקייטנות תתקיימנה שוב, ואף השנה יתקיימו 4 שבועות ולא שלושה כבשנה שעברה.
אממה?
השנה הקיטנות מתקיימות בגנים, תחת פיקוחן של העמותות, את הגן מפעילה גננת או סייעת, בעזרתן הנדיבה של בנות סמינרים.
אך, באורח מפתיע הקיטנה הפכה להיות כמו גן רגיל, נעלמו ההופעות התוכניות והמתנות.
ארוחת הבוקר גם היא התאדתה, באורח מפתיע.
מישהו יכול להסביר לי למה?
האם מישהו בצמרת התעשר השנה, על חשבון התקציב הנדיב לקיטנות?
האם מישהו עשה את החשבון שההורים בוודאי לא יתלוננו, כי הם קבלו קיטנה של 4 שבועות במחיר מצחיק?
אשמח לקרוא אם עוד מישהי שמה לב להבדלים, או שמא בגנים אחרים המצב שונה.
הקיטנה נערכה במבני בתי ספר בעיר, ע"י מורות אחראיות ובנות סמינר, ואני מוכרחה לציין שהיא היתה נפלאה בצורה יוצאת דופן, כל יום הובאה הפעלה מבחוץ, אם זה לוליין, מתנפחים, תאטרון בובות, מפעיל בחיות ועוד. ניכר שהושקעו משאבים רבים, והתקציב היה נדיב וגבוה.
שמחנו לגלות השנה שהקייטנות תתקיימנה שוב, ואף השנה יתקיימו 4 שבועות ולא שלושה כבשנה שעברה.
אממה?
השנה הקיטנות מתקיימות בגנים, תחת פיקוחן של העמותות, את הגן מפעילה גננת או סייעת, בעזרתן הנדיבה של בנות סמינרים.
אך, באורח מפתיע הקיטנה הפכה להיות כמו גן רגיל, נעלמו ההופעות התוכניות והמתנות.
ארוחת הבוקר גם היא התאדתה, באורח מפתיע.
מישהו יכול להסביר לי למה?
האם מישהו בצמרת התעשר השנה, על חשבון התקציב הנדיב לקיטנות?
האם מישהו עשה את החשבון שההורים בוודאי לא יתלוננו, כי הם קבלו קיטנה של 4 שבועות במחיר מצחיק?
אשמח לקרוא אם עוד מישהי שמה לב להבדלים, או שמא בגנים אחרים המצב שונה.
הנושאים החמים

Reactions: טונקס, מוטי 200, נחמה ביתרית ועוד 63 משתמשים66 //