עזרה אין חסד.

מעניין, קיבלתי עכשיו סקר שמיועד לציבור החרדי, על השוואת קניה בין אושר עד, רמי לוי, יש חסד, ושפע ברכת השם.
אולי מישהו התעורר והחליט להילחם על הציבור החרדי (זה לא משנה מאיזה רשת הזמינו את הסקר, בכ"מ אם מישהו ירצה לקנות את הציבור החרדי זה יהיה לטובתנו)?

אתה מתכוון לסקר הזה?

קבצים מצורפים

• השוואת מחירי סופרים בבי''ש.xlsx
    KB 105.1 · צפיות: 16
לי אין בעיה שיעלו מחירים
אבל צריך לחוקק חוק שאסור לסופר להשתמש במונח חסד
נמאס מכל החסדים היקרים שעושים אתנו
מי שרוצה לעשות חסד לא זו הצורה!
כל מי שמשתמש במונח חסד צריכים נורא להזהר ממנו
עיין ערך נתיב החסד... חסדי יהודה... ויש חסד...

כל מי שמשתמש במונח חסד צריכים נורא להזהר ממנו
עיין ערך נתיב החסד... חסדי יהודה... ויש חסד...
בדיוק כמו שבשנים האחרונות כבר אין מכירות של ארבעת המינים
הכל חלוקות.

קיבלתי במייל

אין חסד.png

המתחרים לא יותר טובים
הזדמן לי להכנס אתמול לאושר עד בבני ברק
ממש לא יותר זול מיש כמה מבצעים ספציפים נחמדים וזהו
יש להם תרגיל של כל מיני אריזות חסכוניות בכמויות שונות מהמוקובל שנותנות תחושה של חיסכון
אבל לאחר בדיקה יסודית זה לא יותר זול וודאי לא מצדיק את הסרבול והמרחק
בנוסף לזה שהסניף אינו מיועד לאנ"ש וד"ל
אבל עדיין לא להתיאש אם כל אחד מאיתנו אלפי צופי פרוג וידידיהם
יוריד כמה מוצרים שהתייקרו , ואפשר לוותר עליהם לתקופה
או לחלופין לעבור לחלופה זולה גם אם אינה מושלמת אין לי ספק שהיצרנים והיבואנים ישברו
לפי הדיווחים שלהם לבורסה יש להם עוד הרבה שומן לדיאטה

בגלל טענת אלו ואחרות החגיגה האחרנה לא היתה מלאה ככל ההחגיגות הקודמות וגם הסופר די ריק יש הרבה פחות אנששים זו השפה שצריכים לדבר הציבור החרדי לא צריך להיות פראייר הצביעו ברגליים

פורסמו כעת נתונים על החרם על 'וולט' שננקט על ידי צרכנים חילוניים ברובם בתגובה לעלייה של שקלים בודדים בדמי המשלוח, ויש להם ירידה של יותר מעשרים וחמשה אחוזים, אך טבעי ופשוט שעל עליות מחירים מטורפת כמו זו של 'יש חסד' הציבור החרדי שידוע בחרמיו המוצלחים ינקוט בצעד דומה ואף חריף ממנו. ---- אתם תחליטו הכוח בידיכם.

פורסמו כעת נתונים על החרם על 'וולט' שננקט על ידי צרכנים חילוניים ברובם בתגובה לעלייה של שקלים בודדים בדמי המשלוח, ויש להם ירידה של יותר מעשרים וחמשה אחוזים, אך טבעי ופשוט שעל עליות מחירים מטורפת כמו זו של 'יש חסד' הציבור החרדי שידוע בחרמיו המוצלחים ינקוט בצעד דומה ואף חריף ממנו. ---- אתם תחליטו הכוח בידיכם.
זה נכון ומקומם ש"יש" העלו מחירים יותר מהרשתות האחרות
אבל חבל להסיט את המאבק נגד רשת אחת
המאבק הציבורי הוא בעיקר נגד היצרנים והיבואנים הגדולים ששוב ושוב מעלים מחירים
והפכו בשנים האחרונות מחברות בסדר גודל של עשרות מיליונים לתאגידים שמרווחים מליארדים על חשבוננו
רק כי הם יכולים,
בואו נוציא את כל המותרות מהסל עד פסח
כל השוקולדים ועוד
(אין שום סיבה שנשנושים של בייגל (יונילוור) עולה 13 ש"ח ושקית מציות של חברה מתחרה עולה 5 ש"ח
הקמח אותו קמח והתבלינים אותם תבלינים )

המאבק הציבורי הוא בעיקר נגד היצרנים והיבואנים הגדולים ששוב ושוב מעלים מחירים
זה גם נכון, אבל מה זה סותר לזה שחרם על יש יעזור גם.
הם העלו הרבה מוצרים בעשרות אחוזים! בלי קשר ליבואנים.
כמובן שזה משפיע על עליות מחירים גם בשפע ברכת ה' ואושר עד ועוד, אבל יש הראשונים שהעלו מחירים (בגל הנוכחי)

זה לא נכון אם יש מעלם מחירים מפני שהחלפו בעלות בשופרסל וזרקו את ורדיגר כי התנגד לעליית המחירים ךאז צריך להלחם בשופרסל בלבד בד בבד אפשר להילחם במשקיעים וביצרנים אבל שופרסל צריכה להבין שהציבור החר'די הוא לא משחק

ואחרי הכל:
לא המדרש עיקר - אלא המעשה!

הייתי אתמול באושר עד ראיתי מחירים...
אחרי הצהריים יצאתי לרופא קפצתי גם ליש לראות מחירים,
לא עברתי על המדף אחד אחד, אבל מה שכן זכרתי מאושר עד, ביש היה יותר יקר
לדוגמא
ציטוס אישי - אושר עד= 16 ב 13.9 / ביש 10 ב 9.9
ופל מצופה מן = אושר עד 2 ב 12 / יש 3 ב 20
ציפס = אושר עד 10 ב 25 / יש 3 ב 10
נכון זה כסף קטן אבל יקר יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הסיפור, כמובן, הוא המלצה בלבד ולהמחשת הטעם.
אני עומד בתחנה, מחכה לאוטובוס. עוד לפני שיצאתי מהבית ידעתי שאני יוצא על 50% - 50% - או שיגיע או שיבריז - והוא בחר באופציה השנייה, אין הסבר אחר לכך שפתאום הקו נעלם מהמסך והבא בעוד 25 דקות. מתוסכל וממהר, אני עורך ניתוח מצב זריז: לחכות לאוטובוס הבא, שגם הוא יחליט בכוחות עצמו אם שווה לו לצאת, לעצור טרמפ או לקחת מונית. מונית היא האופציה הפחות משתלמת מבחינת הכיס, ואני מושיט את ידי, מקווה שמישהו יסכים לעצור ברחוב הזה, ששמו מזמן נמצא רק בוויז. אך מסתבר שהנהגים פחות מבינים את הסיטואציה המורכבת, ופחות רוצים לעצור. יש כמה כאלו שמסמנים לך תנועה שאתה לא תבין עם היד. זה יכול להיות "אין לי מקום באוטו", "אני עוצר כאן", "הפרצוף שלך פחות מדבר אלי", או כל פרשנות הגיונית אחרת. גאון מי שחשב על זה ראשון. אחרי שעברו עשר רכבים ושבע עשרה דקות, אני מחליט לקחת מונית - מה שיהיה יהיה. אני מושיט את היד, מונית נעצרת לידי, אני עולה, סוגר את הדלת ומקליק את החגורה. אבל אני לא אוותר להם כל כך מהר! אני מתקשר לחברה המפעילה, אקסטרה, ודורש מהם הסבר הגיוני להיעדרות של הקו. אני נענה בתגובה אדיבה שמשמעותה "אני רק פקידה של פקידה, ואין לי איך לעזור לך כרגע".
אני יושב במונית, הנהג מאותת ימינה ואני מביט בחלון, כועס ומתוסכל. התחושה היא שאין לי, בתור האזרח הקטן, מה לעשות כדי שהוד כבוד מעלת הנהג יואיל בטובו לצאת מתחתנת המוצא! וזו לא רק תחושה, באמת אין לי מה לעשות, בכלל. ואני שואל את עצמי, עד מתי??? בקצב הזה כבר עדיף את אגד! המון תלונות ואיחורים, אבל בסוף אתה מגיע!
מה יהיה???
כולם מוזמנים
גאה בעצמי שניחשתי כבר לפני שבועיים שדוד בן הוא מקסימילאן
נהניתי מכל רגע בקריאה, מקווה שגם אתם
ספר פשוט מטורף
לדעתי - הכי טוב בינתיים מכל הסדרה
ותודה ל
@יונה ספיר על שהוא נגמר בנימה עצובה אך אופטימית מאוד
קצת הפריע לי שהעלילה המרכזית לא הייתה שנת ההתגלות, אלא כל המסעות בעבר / בבועת האוצרים
ושכמו תמיד דני לא הצליח לקבל את המקום הראשון
אגב, האם למישהו זה היה הפתעה שהתפרצות הר הגעש הייתה האר"ן? זה היה ברור לי מהשניה הראשונה
יאללה שוטו
  • שכוייח!
Reactions: טונקס1 //
9 תגובות

אולי מעניין אותך גם...