אזור טוב זה אזור הטיילת,שלום,
אשמח לשמוע על המלצות למלון באילת באזור טוב
עדיף מלון שיש אפשרות לחדר עם גקוזי
ולאטרקציות שאפשר לעשות עם תינוק בן 1
וכמובן למסעדות כשרות
תודה!
דן שונה מדן פנורמה - דן אמור להיות יותר טוב.האמת שהמליצו לי על דן
הסתובבת שם בקניונים?
יכולה לומר לי שמות
דן פנורמה קרוב מאד לטיילת (נוף למרינה)ודן פנורמה גם קרוב לטיילת?
תכלס שווה לנסוע עד אילת או שבצפון אפשר להנות לא פחות?
כמה זמן נסיעה זה מהמרכז?אם אתם עם רכב אז אורכידאה
אפשר עכשיו למצוא שם מחירים ממש טובים
לגבי אוכל אני לא מכיר אבל בכל המקומות יש משגיח ובשיחה איתו אפשר בקלות למצוא בארוחת בוקר דברים רבים בהכשר בד"צ
הנושא טיפה יותר מורכב...רק מדייקת לגבי האוכל במלונות, שדברים סגורים בד"צ זה נושא אחד ודברים מבושלים שהחומרים בד"צ זה נושא שני.
אילת היא עיר קטנה... לא בדקתי אבל אני חושב שזה 10 דקות נסיעה כמובן שצריך לחפש חניהכמה זמן נסיעה זה מהמרכז?
הכוונה לאזור הטילת,מסעדות וקניונים
מלכת שבא אחד "ה"מלונות היפיםשלום,
אשמח לשמוע על המלצות למלון באילת באזור טוב
עדיף מלון שיש אפשרות לחדר עם גקוזי
ולאטרקציות שאפשר לעשות עם תינוק בן 1
וכמובן למסעדות כשרות
תודה!
יותר מורכב גם מזה.הנושא טיפה יותר מורכב...
בישולי עכו"ם בכל המקומות מקפידים שהמשגיח או יהודי ידליק את האש \ תנור שלאשכנזים זה מצויין
אז נכון שיש לחשוש שאם זה מטבח שאינו בפיקוח ברמה גבוהה אז יתערבבו כלים (למרות שבמלונות אלו מטבחים נפרדים) לכן הדגשתי שבארוחת בוקר יש פחות בעיה
כל הלחמים\לחמניות\ מאפים מגיעים מוכנים ממאפיה בכשרות הבד"צ
גבינות זה קר אז גם אם נחשוש שהוציאו מהמיכל עם כף בשרית זה לא מטריף
כך שבשיחה עם המשגיח אפשר בקלות למצוא לא מעט דברים לאכול
וברור לך שבמקומות מהדרין הכלים כן טובלים ?למשל כלים טבולים או לא טבולים. ועוד...
אני יודעת על מקומות שוודאי טובליםוברור לך שבמקומות מהדרין הכלים כן טובלים ?
בכשריות רבות מקנים את הכלים לגוי או לא קונים אותם מהמוכר בשביל לחסוך טבילה למאות כלים
כמה עלה לכם?מלכת שבא אחד "ה"מלונות היפים
עשינו חבילה בארקיע יצא ממש שווה!!!
אטרקציות מומלצות
עיר תחתית, צוללת הצהובה, צלילה - למי שאוהב
יש שם קניונים ממש נחמדים
ועם האוכל
אנחנו הבאנו מהבית חזה עוף מתובל מוכן למנגל
ועוף מוקפץ ליום נוסף (מומלץ להביא משהו לחימום אולי טוסטר בשרי)
חלבי וארוחת בוקר יותר קל להסתדר
בהצלחה תהנו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: חוי!, ויקיפדיה ישראלית, >_< ועוד 39 משתמשים42 //