זה לא הגיוני, אני לא מאמין ש 40 משפחות קנו דירה ב 600K יותר ממחיר השוק.
וגם המשווק אמור להיות אבי אבות הגנבים והמושחתים לעשות כזה דבר, גם אם יש למקום פוטנציאל ענק.
אבל המחירים שכתבת הם כנראה נכונים תלוי לאיזה דירות.
עד כמה שאני מבין הפרויקט לא על הים ממש, הדירות הגבוהות הם קו ראשון לים בזכות הגובה.
אבל הקומות הנמוכות הם ככל הנראה לא צופות לים ונמצאות במרחק הליכה סביר ממנו, שזה כמעט חצי מנתניה.
לכן גם כעת יש פער מחיר גדול בין הדירות כפי שכתב
לכן ככל הנראה הדירה שאתה מדבר עליה
הייתה שווה כבר אז יותר מ 2.7 מיליון ויכול להיות שמחיר השוק שלה היה באמת 3.4 מיליון.
כי היא קו ראשון לים ואילו הדירות בקומות הנמוכות גם אז היו שוות במחיר שכתבת וגם היום זה פחות או יותר המחיר שלהם כ 27K למ"ר.
(אגב נראה לי שהתבלבלת בשם הרחוב, כי רחוב הרצוג זה צמוד לק. צאנז, ופרויקט יובלים הוא מאחורי עיר ימים).
צפה בקובץ המצורף 2206222
בשביל להמחיש את ההבדלים בין הדירות צריך להתבונן בתמונה הזו מתוך הפרסום באתר המחדש
בתמונה אפשר לראות שהפרויקט די רחוק מהחוף יש בו דירות עם קו ראשון לים בגלל שעל החוף יש את שמורת האירוסים. וזה מסביר את פער המחירים הגדול בין הדירות.
אם מה שכתבתי נכון...
אז בעצם מכרו לכם במחיר שוק, ואולי קצת יותר גבוה ממחיר השוק עם גילום העלויות של הקבלן במבצע 7/93 שזה היה המצב בהרבה מאוד פרסומים של "פריסיילים" מזוייפים. וזו לא תרמית מיוחדת, רק ניצול של תמימות הלקוחות.
מה שכן הם צודקים בפוטנציאל של המקום, אבל לא בטווח כזה מהיר לפני האיכלוס ולא כשיש בפרויקט כל כך הרבה משקיעים.
העוקץ היחיד שאפשר לתבוע אותם אם יוכח שבאופן שיטתי הם מכרו ללקוחות שידעו שאין להם דרך להשלים את העסקה תוך הבטחות שווא שתוך שנתיים יוכלו למכור בקלות ברווח גדול.
אבל עדיין יתכן שאפשר להציל את העסקה
כי המחירים בעיר ימים גבוהים בפער גבוה מאוד , ואם הדירה שאתה מדבר עליה נמצאת ממש בקו ראשון לשמורת האירוסים שהיא שטח פתוח עד הים, כמו בתמונה הזו.
צפה בקובץ המצורף 2206249 אז המחיר של הדירה לא אמור להיות בפער כל כך גדול מעיר ימים, רק כל זמן שעדיין השכונה בבנייה והקבלן עוד מוכר דירות ויש מלא משקיעים מתוסכלים, המחיר יהיה נמוך.
מתי המחיר יהיה כמו עיר ימים כנראה בעוד 4 5 שנים.
מה אפשר לעשות?
לקחת איש מקצוע אמיתי ולא לשמוע לעצות של "מייבין" כמוני, שיבדוק באמת כמה פוטנציאל ההשבחה של הדירה, שמאי למשל לא יתן לך תחזית, צריך מישהו שעוסק ביעוץ נדלן והוא אמין ולא בעל אינטרס במקום.
ואם אכן יש פוטנציאל גדול.
אז הילדים של אותו אחד בן 75 יקחו משכנתאות ישלימו את העסקה, ובעוד כמה שנים עם הרבה סבלנות יצאו ברווח גדול.

Reactions: חוי!, ש. נ. א., נהר זורם ומשתמש 1 נוסף4 //