[[ {{ • }} ]]
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
- #41
אוי ואבוי מה יקרה בכל סיבוב.. אפשר לחשוב גם ככה כמה מקום יש בכבישים הרחבים של העיר ובסיבובים.* האוטובוסים הדו-מפרקיים היחידים בבני ברק זה של קו 92 שזה פעם בחצי שעה! למה קו 2/3/4/5/6 לא יכולים גם להיות אוטובסים דו מפרקייים?
אאל"ט גם ב-7.יש כל יום מפרקיות בקווים הבאים: 17, 92, 140, 292. לפעמים גם ב-34.
ורכבים שחונים על הציר רק לרגע...הסיבה - נסיעה ברחובות צרים ובנייה פיראטית (תשובת חברת דן לבית המשפט בעתירה שעסקה בנושא זה).
זה לא רק רחובות צרים כמו גם תרבות חניה. מספיק לך שייגעץ אחד שחנה 'לרגע' חצי על הכביש וחצי על המדרכה - ותוקע רחוב שלם [לפחות].אדרבה!
בעיר צפופה כמו בני ברק חייבים את זה הרבה יותר!!!
זה גם תשובה מתחמקת מאוד
למשל, קו 4 - באיזה רחובות צרים הוא עובר? ואם כן, למה לא לשנות קצת את המסלול בשביל להתאים אותו לדו-מפרקיים?
קו 6 חוץ מאזור בן-יעקב אפה הוא נוסע באזורים בעייתיים.
יש מקום אחד בהחלוצים/אברבנאל שמה הפנייה חדה מידי, ואפשר לפתור זאת ע"י שינויים קטנים בנתיבים (כמו להרחיק מעט את קצה הנתיב של הבאים מכיוון רחוב נורוק.
משעשע אותי כל פעם מחדש לראות איך שהרמזור בצומת רבי עקיבא-הרב שך [לרכבים הבאים מחזון איש/הרב כהנמן] הופך לאדום בדיוק 5 שניות אחרי שהרמזור ליוצאים מחזון איש נהפך לירוק, ככה שממש מגרה את הנהגים לנסות להספיק אותו...רק חשוב לציין שגם לפני העבודות הרמזורים ברח' חזון איש מוגדרים בצורה שגורמת לתנועה באיזור להיות מסורבלת ופקוקה (לא שזה הדבר היחיד שפוקק אבל יש לזה חלק גדול)
ואם אני לא טועה - אז גם הוא סתם מתעכב אחרי מקבילו שבנתיב הנגדי [לבאים מכיוון גן ורשה]...
שהשם ישמרנו. גם ככה הוא בקושי מצליח להסתובב בסוקולוב/קוטלר, בוודאי אם חנה שם רכב כשהוא קצת בולט.יש נהגים בודדים שמסכימים לקחת מפרקית לכל קו, שמעתי גם על מפרקית בקו 8, אבל לא הצלחתי לאתר נסיעה כזו במאגרי המידע הרשמיים.
הנושאים החמים



Reactions: חוי!, ויקיפדיה ישראלית, >_< ועוד 39 משתמשים42 //