פוליטי סאגת העלילות על סביבת ראה"מ

  • הוסף לסימניות
  • #1
השופט מנחם מזרחי: בהמשך להחלטתי מיום ה3.11 שבה סקרתי את השיקולים לביטול צו איסור הפרסום.
כפי הנראה תתקבל החלטה היום ע״י הפרקליטות או בדרך של הצהרת תובע או בדרך של הגשת כתב אישום.

הגעתי למסקנה הבאה: פרוטוקול הדיונים וההחלטות שנמסרו בהליכים בפני בית המשפט ניתן לפרסם בשעה 16:00

ביני אשכנזי
 
לאחר 13 שעות: הסתיימה החקירה של צחי ברוורמן.

המשטרה אוסרת עליו למשך 30 יום ליצור קשר עם המעורבים בפרשה, הוא יורחק מלשכת נתניהו ל-15 יום וייאסר עליו לצאת מהארץ למשך 30 יום.
 
פרקליטו של צחי ברוורמן, עורך הדין ז'ק חן, מסר: "ראש הסגל במשרד ראש הממשלה, מר ברוורמן, סיים את חקירתו במשטרה ושב לביתו. בחקירתו במשטרה ענה לכל שאלות החוקרים, והכחיש מכל וכל גרסה מומצאת של נאשם, אותה כבש במשך שנה ושאותה בחר למסור בראיון טלוויזיוני. מר ברוורמן שוחרר בהסכמה בתנאים מגבילים, שעיקרם: אי יצירת קשר עם לשכת ראש הממשלה ומעורבים בחקירה, וכן עיכוב יציאה מן הארץ לתקופה קצרה. אנו משוכנעים שבסיומה של החקירה יודיעו הגורמים המוסמכים שאין כל אמת בטענתו של אותו נאשם לא אמין".
 
לאחר 13 שעות: הסתיימה החקירה של צחי ברוורמן.

המשטרה אוסרת עליו למשך 30 יום ליצור קשר עם המעורבים בפרשה, הוא יורחק מלשכת נתניהו ל-15 יום וייאסר עליו לצאת מהארץ למשך 30 יום.
איסור היציאה מהארץ ככה"נ נועד לסכל את מינויו לשגריר בלונדון. מה שלפיד ביקש.
 
לא תפסו את הנייד ולא עשו חיפוש בבית של:

הפצרי"ת
היועמשי"ת
שרון אפק
גיל לימון
גל עשהאל
מתן סולומש
סא"ל ליאור עייש
רינת סבן

תפסו את הנייד ו/או עשו חיפוש בבית של:

צחי ברוורמן
יונתן אוריך
ניצב מני בנימין
נצ"מ אבישי מועלם
פלדשטיין
חנמאל דורפמן

מדינת אפרטהייד

יוסי באום
 
דסק ינוניוז: ראש הסגל של נתניהו צחי ברוורמן מערער לבית המשפט על התנאים המגבילים שהוטלו עליו
עורכי דינו לבית המשפט: בניגוד לדיווחים אמש, לא בוצע חיפוש בביתו. ברוורמן נאלץ להסכים לתנאי השחרור תחת מחאה בלית ברירה אחרי שהובהר לו שאם לא יסכים להם- ייעצר ויובא לפני שופט.
הרחקתו מלשכת רה״מ- פוגעת בתפקדותה התקין של לשכת רה״מ. (יקי אדמקר)
 
דסק ינוניוז: ראש הסגל של נתניהו צחי ברוורמן מערער לבית המשפט על התנאים המגבילים שהוטלו עליו
מתוך הערר שהגיש צחי ברוורמן על תנאי שחרורו: החקירה מבוססת על טענה כבושה של נאשם בפלילים שסרב לשתף פעולה בעניינה בזמן חקירתו ובחר להשמיעה, כשנה לאחר שנחקר, במסגרת ראיון טלויזיוני.

תנאי השחרור בערובה שהוטלו על ידי הקצין הממונה הינם קיצוניים, חריגים ובלתי מידתיים בעליל.

העורר נאלץ בשעת לילה להסכים לתנאים כשהוא מציין "אני מאשר את התנאים תחת מחאה, בלית ברירה. מדובר בחקירה פוליטית הזויה".

התנאים אף מסכלים את מועד כניסתו לתפקיד השגריר.

מדובר בפגיעה בלתי מידתית ושלא לצורך ולמען האמת נדמה שיש בכך גם כדי לפגוע בתפקודה התקין של לשכת ראש הממשלה ולפגוע באינטרסים ציבוריים ומדינתיים אחרים. (קסטל)
 
ח"כ משה סעדה ב'קול ברמה': "פלדשטיין סיפר בחקירת השב"כ שמישהו ביקש ממנו לשבש. התיאור שהוא נותן לא קשור לברוורמן. הוא לא הסכים לתת שם ואז יצא לתקשורת ומספר שזה ברוורמן.
אם זה היה נכון - זה שיבוש חקירה.
זו לא חקירה, זו קמפיין תקשורתי שפלדשטיין ועו"ד סבוראי מנהלים נגד נתניהו."
 
אחרי צחי ברוורמן, גם עומר מנצור הגיש ערר על התנאים המגבילים שמרחיקים אותו מלשכת רה״מ.
הערעור הוגש באמצעות עו״ד ממשרדו של עמית חדד.
 
המשטרה מבקשת להאריך בחודשיים את הרחקת אוריך מלשכת רה״מ

מגדירה את איינהורן ״עבריין נמלט עם צו מעצר״

ומפרסמת את רשימת המעורבים בפרשת הבילד לגביהם מבוקש איסור יצירת קשר - ״כלל לשכת ראש הממשלה״

ע"ס
 
נערך לאחרונה ב:
עורכי הדין עמית חדד ונועה מילשטיין ביקשו מבית המשפט לקבל את חומרי הווידאו הגולמיים של ראיון עמרי אסנהיים עם אלי פלדשטיין.
נשיא בית המשפט, השופט מנחם מזרחי, הורה לאסנהיים ולכאן חדשות להגיב לבקשה בהקדם.
הפרגוד
 
השופט מזרחי בביקורת חריפה על המשטרה

במהלך הדיון היום, מזרחי מורה למשטרה לקחת את חומרי הגלם מהריאיון של פלדשטיין אצל עומרי אסנהיים: "אם זו ראייה מרכזית איך מסתפקים במשהו ערוך?!"

על ההגבלות שהוטלו על מנצור אמר מזרחי: "למה צריך להגביל את מנצור? הוא לא היה בתוך הרכב ולא היה בשיחה כלל. מנצור הוא עד, לא היה צורך לחקור אותו באזהרה. מדוע לא נחקרו גם מאבטחים שהיו באזור, למה רק מנצור? הוא בסך הכל שימש כתא כפפות של הטלפונים.
 
השופט מזרחי: בהנחה שעדות פלדשטיין בטון, ועוד נגיע לבטון הזה, מה את רוצה ממנצור?
החוקרת זהר ארז: בסיטואציה שבה הוא מגיע לחניון בלילה עם פלדשטיין ומחזיק את הטלפונים אלו מחוץ לרכב אלו נסיבות מחשידות
עו"ד פרי: זה אירוע חריג ששני אנשים בלשכה משוחחים?
החוקרת זהר ארז: אז למה צריך להוציא טלפונים מחוץ לרכב?
השופט מזרחי: לי זה ברור למה טלפונים מחוץ לרכב. יכול להיות שהם דיברו על משהו מאד דיסקרטי. אבל למה מנצור חשוד?
זה נורא ואיום שהוא נחקר באזהרה!
 
המשטרה מציגה רשימה שמית ומבקשת להאריך את איסור יצירת הקשר של אוריך עם כלל לשכת רה"מ "מהראשון בלשכה ועד האחרון". הטענה החדשה והצפויה - בעקבות החקירה החדשה "חקירת הפגישה הלילית" - בהמשך לדבריו של פלדשטיין ב'כאן 11'.
השופט מזרחי: אין לכם מחשבה על ההגבלות כשאתם כותבים "מהראשון בלשכה ועד האחרון"? מי הראשון, מי האחרון? המנקה? מי? איך לא מגדירים בדיוק???
 
מוטי קסטל: השופט מזרחי למשטרה: הלכתם ל'פרוץ' על סמך גרסה טלוויזיונית.
לא גביתם קודם גרסה מפלדשטיין. פתחתם בחקירה בגלל שמישהו אמר משהו בטלוויזיה.


נציגת המשטרה: מנצור לא זוכר או לא יודע על הפגישה. זה מחזק את התפיסה שהוא רואה את האירוע הזה כפלילי.
השופט מזרחי: אז כל אדם שלא זוכר אירוע הופך להיות חשוד?
 
סיכום אירועי היום בפרשה: פלדשטיין לפני כמעט שנה מנסה לחתום על הסכם עד מדינה. מספר למשטרה על הפגישה הלילית (אם הייתה) עם ברוורמן. המשטרה בודקת איכונים. לבסוף לא חותמים איתו הסכם ומוגש נגדו כתב אישום.

כעבור שנה הוא מתראיין על אותה פרשה ומספר סיפור דומה ופתאום כן יש חקירה והפעם ידידנו פלדשטיין חשוד בשיבוש.

או שעשו אז עבודה גרועה, או שעכשיו פותחים במסע דיג. אין אפשרות שלישית.

(עמית סגל)
 
לסיכום:
השופט מזרחי דחה את כל בקשות המשטרה בנוגע לתנאים המגבילים של אנשי לשכת נתניהו - אוריך, ברוורמן ומנצור.
השופט מזרחי מבטל את כל ההגבלות על אוריך ברוורמן ומנצור
מלבד
לאוריך: יצירת קשר עם פלדשטיין ואיינהורן
לברוורמן: יצירת קשר עם פלדשטיין

השופט מזרחי:

"מסקנתי מכל האמור לעיל, היא כי אין הצדקה ראייתית, או עניינית, מידתית ותכליתית, לקבל את 3 הבקשות כפי שהן ולהאריך את תנאי השחרור של כל המשיבים בדבר אי יצירת קשר ואיסור עיסוק, למעט הערבויות וכפי שיפורט להלן.

על כן, אני דוחה את הבקשה ביחס למשיב 1 (אוריך) וקובע כי למעט הערבויות, ואיסור יצירת קשר למשך 60 ימים עם אליעזר פלדשטיין וישראל איינהורן לא יחולו כל תנאים מגבילים נוספים.

אני מקבל את עררו של משיב 2 (מנצור) וקובע, כי למעט ערבותו העצמית בסך 5,000 ש"ח לא יחולו כלפיו כל תנאים מגבילים.

אני מקבל את עררו של משיב 3 (ברוורמן) וקובע, כי למעט ערבותו העצמית בסך 5,000 ש"ח, ואיסור יצירת קשר עם אליעזר פלדשטיין, ו – ח.מ. למשך 30 ימים לא יחולו כל תנאים מגבילים. (ינון מגל)
 

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

לא מעט פעמים נתקלתי כאן בפורום בשאלה: "איך אזרח ישראלי יכול לפתוח חשבון בנק בארה"ב או באירופה?".

הצורך הזה ברור – בין אם אתם צריכים לקבל החזרי מס מהדוד סם (התחילה הגשת 2025 והדוד
התחיל לעשות בעיות עם צ'קים 💵), פרילנסרים שמקבלים תשלומים מחו"ל, או פשוט רוצים לחסוך בעמלות המרה כשאתם רוכשים במט"ח.

אז יש בשורה, והיא הרבה יותר פשוטה ונגישה ממה שנדמה לכם. הפתרון נקרא Wise.

לא מדובר סתם בעוד "ארנק דיגיטלי", אלא בפלטפורמה פיננסית מפוקחת שמאפשרת לכם להחזיק חשבון בנק מקומי (ממש עם מספר חשבון וכתובת) במגוון מדינות, וכל זה מהמחשב בבית.

למה דווקא Wise?
  • חשבון בנק מקומי אמיתי: בעת פתיחת החשבון, תקבלו פרטי בנק מקומיים (מספר חשבון, Routing Number, IBAN וכו') עבור המדינות שתבחרו: ארה"ב, בריטניה, גוש האירו, אוסטרליה, קנדה ועוד. הכסף נכנס לשם כאילו אתם תושבים מקומיים.
  • שער יציג אמיתי (Mid-Market Rate): בניגוד לבנקים רגילים ש"גוזרים קופון" על שער ההמרה, Wise ממירים לכם את הכסף בשער היציג האמיתי (זה שרואים בגוגל), וגובים עמלה שקופה וידועה מראש.
  • עמלות נמוכות במיוחד: לדוגמה, על המרת 1,000$ לשקלים, תשלמו עמלה של כ-4.5$ בלבד (משתנה קלות בהתאם לשערים) - פחות מ-0.5%. (למחירון המלא).
  • אפס דמי מנוי: אין "דמי ניהול חשבון", אין עמלת שורה ואין קנסות על חוסר פעילות. החשבון יכול לשבת ריק ולא יעלה לכם שקל.
  • הכסף נזיל: נדרשת הפקדה ראשונית כדי להפעיל את פרטי החשבון (כ-20 ליש"ט/דולר), אבל חשוב להדגיש: זה לא תשלום לפלטפורמה. הכסף נכנס ליתרה שלכם וניתן לשימוש או משיכה מיד לאחר האימות.
  • גם לבעלי אזרחות ישראלית: ללא צורך ב-SSN או ITIN.
  • אימות בשיחה קולית: אין צורך אפילו ב-SMS, ניתן לקבל קוד אימות בהודעה קולית באנגלית.
אז איך עושים את זה תכל'ס?

כדי לחסוך לכם הסתבכויות מיותרות, הכנו - אני וג'מיני , מדריך צעד-אחר-צעד, מהרשמה ועד קבלת מספר החשבון.

📋 צ'ק ליסט: מה להכין לפני שמתחילים?

כדי שהתהליך ירוץ חלק ולא תתקעו באמצע, ודאו שיש לידכם את הדברים הבאים:
  1. תעודות מזהות: צילום של תעודת זהות (2 הצדדים) / דרכון / רשיון נהיגה. נדרשים 2 מתוך 3. כדי שלא תקבלו דחייה של התמונה, צלמו תמונה ברורה, ואל תסרקו בסורק.
  2. מצלמת רשת: במהלך הרישום תתבקשו לבצע אימות זהות (סלפי) בוידאו. תצטרכו להסריט את עצמכם מקריאים משפט באנגלית.
  3. כוס קפה: כי בכל זאת, אנחנו מתעסקים בבירוקרטיה, גם אם היא דיגיטלית ונוחה.
🚗 בואו נצא לדרך
עודכן אדר תשפ"ד
ראשית, גופי הכשרות
ברוב אשכולות בנושא 'השקעות בשוק ההון' בפרוג, משתרבב עניין הכשרות.
למען הסדר באשכול זה נעלה עדכונים בנושא כשרות.
אני אשתדל לסכם ולתמצת ככל האפשר.

יש 4 גופי כשרות
  • בד"ץ העדה החרדית - על פי פסקי הרב יעקב בלוי זצ"ל שהיה בקיא גדול בתחום שוק ההון והוא שהביא את פסקיו ועל פי פסקים אלו נוהגים עד היום בגוף כשרות זה. היום הכשרות בראשות הרב שלמה זאב קרליבך.
  • גלאט הון - על פי פסקי רבי ניסים קרליץ והרב שמואל ואזנר. שסמכו ידיהם על הרב יעקב לנדו שמכיר את שוק ההון לעומקו. הרב משה שטרנבוך ראב"ד העדה החרדית הוא מרבני 'גלאט הון'.
  • תשואה כהלכה – הרב שמואל דוד גרוס, רב חסידי גור אשדוד ועוד רבנים מוכרים וידועים בכל שכבות הציבור החרדי.
  • כלכלה על פי ההלכה- הרב אריה דביר, על פי פסקי הרב יוסף שלום אלישיב.

היום בכל החברות יש מסלולים כשרים, שמאושרים לפחות ע"י אחת מהכשרויות.
בין החברות שנמצאת ברשותם תעודת כשרות אפשר למצוא את:
אלטשולר שחם, אינפיניטי, הפניקס, הראל, כלל, מגדל, מור, מיטב דש, מנורה.

רשימות קרנות כשרות:
מה דעתכם על ציור שלא רק אתם יצרתם?
מה דעתכם על ציור שלכם שמאייר אחר ממשיך?

ואחריו עוד אחד. ועוד אחד.


אנחנו בוחנים עכשיו היתכנות לפרויקט קהילתי מיוחד:
ציור אחד גדול, שנוצר בשיתוף פעולה של כמה ציירים מהקהילה.

כל מאייר שמשתתף מקבל לזמן מוגבל את הציור, ממשיך אותו לפי ראות עיניו, ואז מעביר הלאה.
בסוף – נחשף ציור אחד גדול, עם סיפור של קהילה שלימה מאחוריו.

------------------------

יחד עם ההתלהבות, למדנו מניסיון עבר דבר חשוב:
כדי שאתגר כזה באמת יעבוד ויגיע לקו הסיום – הוא צריך אנשים שמגיעים לא רק עם כישרון, אלא גם עם מחויבות.


ולכן חשוב לנו לומר מראש:
האתגר מיועד למי שמרגיש שהוא יכול ורוצה להשתתף בצורה פעילה לאורך הדרך.
לא מתוך לחץ, אלא מתוך רצון להיות חלק ממשהו שנבנה ביחד.


------------------------

הפרטים המלאים עדיין מתגבשים,
וכרגע אנחנו רוצים לבדוק דבר אחד פשוט:
האם
יש כאן מספיק אנשים שמתאים להם אתגר כזה – וגם יכולים להתחייב אליו?


אם כן – נשמח שתיכנסו לקישור המצורף ותענו על סקר קצרצר.
הוא יעזור לנו להבין את רמת העניין, להכיר את המשתתפים, ולבנות את הפרויקט בצורה שתכבד את הזמן וההשקעה של כולם.

ואם כרגע זה פחות מתאים – הכול טוב, אולי בפעם הבאה 🙂


מעניין אתכם?
הצטרפו עכשיו.

----------------------------------

בנוסף
– נשמח מאוד לשמוע אתכם גם כאן.
מחשבות, רעיונות, הסתייגויות, הצעות לשיפור, או סתם תחושת בטן – הכול לגיטימי ומוזמן.

אני אהיה זמין באשכול, אקרא כל תגובה, ואשמח לדון יחד על כל נושא שיעלה, כדי לחדד, לשפשף ולבנות את האתגר בצורה הטובה והמדויקת ביותר לקהילה.

פעם חשבתי שכדאי להוציא אישורים ולבנות ממ"ד. נכון, יש עלויות וזו לא בניה רגילה, אבל מה לא עושים בשביל הביטחון.

היום בשעת מלחמה, אחרי ששהיתי במשך יממה שלמה בבית עם ממ"ד, אני לא מצליח להבין איך אפשר לעבור את המלחמה עם ממ"ד.

הנה עשרת הסיבות למה ממ"ד זה נטל ולא נכס!
ואם יש לכם ממ"ד בבית, תקראו את זה ותגידו אם לא בא לכם לרוץ באזעקה הבאה למקלט הציבורי הקרוב לממ"ד שלכם...

1.
עזבו את אלה שבאופן רשמי הממ"ד הוא החדר הפרטי שלהם, הם סובלים יותר מכולם מהמלחמה, באמת רחמים... תנסו פעם להמשיך לישון כשמתמקמים לכם במיטה עוד ארבעה אנשים שמתנדנדים עם תהילים ביד, והכי מעצבן שאחד מבני הבית שמאוד רוצה שיתחשבו באלה שישנים בחדר דואג להשקיט כל העת את מי שנמלט לממ"ד בלופ של 'שששששש....' עולה ויורד באורך של עשרים שניות כל אחד.
אם היו שואלים אותי, הייתי מעדיף שידליקו לי באמצע שינה טרנסים בפול ווליום, רק לא את הששששש המתחסד הזה...


2.
מבחינה מדעית אין קשר בין בעלי ממ"דים לשמירה על משקל, ולכן אם אתם בדרך ל- או באמצע ה- 'דיאטה', כדאי שתדעו שבירידה ועלייה של מדרגות שורפים קלוריות הרבה יותר מאשר בהליכה רגילה במישור, מה גם שהדרך מהחדר שינה שלכם ועד הממ"ד היא במקסימום 3-7 מטר, ובמדרגות מדובר על בין 20 ל40 מטר, ועכשיו תוסיפו על זה את אפקט המהירות שבתוך הבית אתם הולכים אבל עד המקלט יש תחרות ריצה בין השכנים, אחרת תישארו לעמוד עד שהאירוע יסתיים...
אז אתם שם בממ"ד שצריכים להתחיל להוריד קלוריות, רק שתדעו שלרדת במדרגות זה פי 5 מהליכה במישור, ולטפס שימו לב, זה פי 20.
מה אתם אומרים, ניפגש במקלט?


3.
ומה עם ה'נפש'? גם אם ב"ה לא חטפנו פגיעה פיזית מאיזה רסיס תועה ה'נפש' דורשת את שלה, תמיכה רגשית וחיזוק הדדי מסייע במעבר חלק יותר של המלחמה מבחינה נפשית, במקלט תוכלו לפגוש בעלוני חיזוק, ציורי קיר מרגיעים, או סתם שכן חייכן שמנעים את האווירה, בבית, הסיכוי שלמישהו יהיה כח לזרוק בדיחה ב3:45 לפנות בוקר הוא אפסי, לעומת זאת במקלט הסיכוי שלא יהיה אחד כזה הוא אפסי...
אם יתמזל מזלכם אולי תצליחו לתפוס את צוות הסיוע הנפשי מטעם העירייה שייקלע למקלט שלכם בדרכם לעזרה דחופה בזירת נפילה, אל תוותרו להם, תשאלו את השאלות הנכונות, וסתם בשביל הסקרנות תנסו לראות אם הם לא מגלים בעצמם סימני מצוקה, מאוד יכול להיות שגם הם צריכים עזרה...


4.
מכירים את השכן המטופטפ בהגזמה? זה עם החולצה המגוהצת, הנעליים המבריקות והשיער המסורק.
עכשיו תשכחו את כל מה שידעתם אליו, ותדמיינו 'כרית' בצורה של השכן הזה...
נכון שבא לכם לראות את זה? אז רק שתדעו שמספר ה'פרצופי כרית' שיש במקלט בשעות הלילה, עולה על מספר הכריות שיש לכם בבית כולל אלה שעדיין ב'בוידעם' ולא נכנסו עדיין לכלל שימוש.


5.
אוהבים להסתכן ולראות 'יירוטים'? נראה אתכם מתחמקים מתחת עיניה הפקוחות והלחוצות של אמא ומתגנבים לחלון בסלון כדי לחזות במטר ה'מטאורים' שנוחת על אזור המרכז.
בדרך ל'מקלט' תמיד אפשר להתחמק איכשהוא החוצה, אל דאגה בתוך המקלט יש מספיק המולה שתסיח את דעתה של אמא, והיא תוותר על ללכת לחפש אחריכם בחוץ ברחובה של עיר. לא מומלץ, אבל אפשרי בהחלט.


6.
אני לא רוצה להפחיד, אבל 'מקלט' בתחושה שלי בטוח יותר משמעותית מ'ממ"ד'.
וודאי אם מדובר בממ"ד שמחכה לטיל בקומת הגג.
'מקלט' ממוקם בדרך כלל מתחת לאדמה מה שנותן תחושת בטחון מסוימת שגם אם תהיה פגיעה ישירה, המקלט ישרוד את זה.

מצד שני אם מכניסים למשוואה את כמות הפציעות בדרך למקלט, ה'פגיעה הישירה' הופכת לאופציה רחוקה יותר, ועדיין בגלל שהירידה למקלט היא באחריותנו והפגיעה של הטיל פחות... ההמלצה המושכלת שלי היא עדיין תהיה 'מקלט' בדגש על ירידה זהירה במורד המדרגות.


7.
אם אתם אחראים על 'וועד הבית' בבניין, ולא מצליחים לארגן ישיבת וועד כבר שנה וחצי, אז שתדעו שאם רק היה לכם מקלט בבניין, הייתם יכולים לקבל החלטות מהירות בסבב הצבעות מהיר תוך ניצול ציני של הלחץ שבו אנשים נמצאים כדי לקדם את האינטרסים שלכם בבניין.
עכשיו לכו תנסו להוציא כל שכן מהממ"ד שלו, בהצלחה.


8.
תחשבו על זה, את הממ"ד בבית אתם צריכים לפנות בסופו של דבר לטובת הדיירים המקוריים של החדר, אבל את השטח עליו השתלטתם ב'מקלט' תוכלו לנצל אחרי המלחמה למגוון פעילויות, רק ש'וועד הבית' לא ישמע...

9.
'זכות הרבים' זה לא צחוק!
לכולנו יש זכויות ועם כל הכבוד ל'צדיקים' שיש לכם בבית, אין מה להשוות ביניהם לבין ה'מסה' הגדולה של תינוקות של בית רבן שיש בכל 'מקלט' ממוצע בבני ברק, עליהם שום טיל איראני לא יכול!


10.
אוהבים קונספירציות? בואו למקלט. שם תשמעו מגוון רחב והזוי של עדכונים על אירועים מסתוריים שאולי התרחשו וכנראה שלא, אבל 'כתב החדשות' שזה עתה התחיל את דרכו לא מפסיק לשאול שאלות מעוררות מחשבה על כך שייתכן ואין בכלל מדינה ששמה 'איראן' והכל זה המצאה של ה'בונים החופשיים' שרוצים להשתלט על העולם.

הוא אפילו אמר פעם שיש מצב שה'בונים החופשיים' הם אלה שעומדים מאחורי הקמפיין על כך שצריך לבנות ממ"דים בכל הארץ, הכל כדי שלא יהיה לאנשים דרך להתעדכן במה קורה באמת...

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  10  פעמים
למעלה