אלי-אקספרס קופונים באלי-אקספרס

ביומיים האחרונים הקופונים היו ממש פייק... :(
אני ממליצה תמיד ללכת לפי הקופונים בעמוד הבית, שם מתעדכנת הזמינות שלהם
 
Купони New Year – ChoiceDay розпочнуться 1 січня, збережіть їх.

🎟 $2/$15: IFPXLSRE - IFP76S1E (13.33%)
🎟 $4/$29: IFPBXKVO - IFPBQDEP (13.79%)
🎟 $7/$49: IFPVGHMJ - IFPYTVLR (14.29%)
🎟 $9/$69: IFPB5ANU - IFPV4DFC (13.04%)
🎟 $13/$99: IFPBF4IC - IFPSMF32 (13.13%)
🎟 $20/$159: IFPAYP1Q - IFPGGUQM (12.58%)
🎟 $25/$209: IFPWPXXM - IFPTOFGZ (11.96%)
🎟 $40/$329: IFP19YDE - IFPOKTYH (12.16%)
🎟 $55/$459: IFP87MZ1 - IFPI3XWG (11.98%)
🎟 $60/$529: IFPI4VZE - IFPUB1XO (11.34%)


New Year  Choice Day AliExpress Coupons 2026 Promo Codes.jpg
 
קופוני החודש ממחר בחצות

ILCD1 הנחה 2$ מעל 15$
ILCD2 הנחה 4$ מעל 29$
ILCD3 הנחה 7$ מעל 49$
ILCD4 הנחה 9$ מעל 69$
ILCD5 הנחה 13$ מעל 99$
ILCD6 הנחה 20$ מעל 159$
ILCD7 הנחה 25$ מעל 209$
ILCD8 הנחה 40$ מעל 329$
ILCD9 הנחה 55$ מעל 459$
ILCD10 הנחה 60$ מעל 529$
 
עדכון 31 בדצמבר: קודי קופון של AliExpress ל-Choice Day בינואר 2026 כאן. שילבתי אותם עם הקודים הגלובליים הזמינים כדי לתת את הערך הטוב ביותר והוספתי קודים ביניים להשלמת סך של 14 קודים. הם ייכנסו לתוקף בעוד פחות מ-13 שעות.

🎟 Choice Day + Global USD
🗓 תוקף: 01 בינואר – 08 בינואר

🎟 $2 על 15: IFPX0RJS - IFPWQE0K
🎟 $4 על 29: IFPFXUOC - IFPBYS8H
🎟 $7 על 49: IFPEE5ZY - IFPRY0GA
🎟 $9 על 69: IFPJFNIS - IFP7TETV
🎟 $13 על 99: IFPZWEJK - IFPMHY7I
🎟 $16 על 149: IFPJBRWS - IFPS6RTZ
🎟 $20 על 159: IFPWRMDE - IFPWLQZS
🎟 $23 על 199: IFPV88CM - IFPOME9X
🎟 $25 על 209: IFPD4FUX - IFPJFSEK
🎟 $30 על 269: IFPVNART - IFPWG9MV
🎟 $40 על 329: IFPOD4HD - IFPF88GI
🎟 $55 על 459: IFPEAK4S - IFPRDYCT
🎟 $60 על 529: IFPLHGDT - IFPF9OXH
🎟 $70 על 699: IFPP5DJL - IFPUJYBG
 

קבצים מצורפים

  • AliExpress January 2026 Choice Day Global Promo Codes [USD + EURO] (Jan 01 - Jan 08).png
    AliExpress January 2026 Choice Day Global Promo Codes [USD + EURO] (Jan 01 - Jan 08).png
    3.4 MB · צפיות: 19
הקופונים עובדים למישהו?
 
הרגע הזמנתי עם קופונים
טוב מענין, סכום מעל 120 ש"ח עם קופון (גם הראשון של $2) כותב לי
לא ניתן להחיל קודי פרומו. הסכום המוזל (לא כולל משלוח) אינו עומד בסכום הרכישה המינימלי
 
טוב מענין, סכום מעל 120 ש"ח עם קופון (גם הראשון של $2) כותב לי
לא ניתן להחיל קודי פרומו. הסכום המוזל (לא כולל משלוח) אינו עומד בסכום הרכישה המינימלי
של הגלובל?
או שמופיע בעמוד של המוצר?
 
תודה נטפרי באמת
מוזר! הרגע השתמשתי בILCD3
עדיין לא עובד.. חשבתי אולי בגלל המוצר שאני רוצה להזמין אבל גם בעמוד של המוצר כתוב שאפשר קופונים. לא ברור אנסה מחר. תודה בכל אופן
 
עדיין לא עובד.. חשבתי אולי בגלל המוצר שאני רוצה להזמין אבל גם בעמוד של המוצר כתוב שאפשר קופונים. לא ברור אנסה מחר. תודה בכל אופן
רוב הקופונים (וגם ההנחות) מתחילים תמיד רק למחרת בשעה 10:00 בבוקר
 
קופוני השנה החדשה של AliExpress פעילים עכשיו. 🆕

🎟 $2/$15: IFPXLSRE - IFP76S1E (13.3%)
🎟 $4/$29: IFPBXKVO - IFPBQDEP (13.8%)
🎟 $7/$49: IFPVGHMJ - IFPYTVLR (14.3%)
🎟 $9/$69: IFPB5ANU - IFPV4DFC (13.0%)
🎟 $13/$99: IFPBF4IC - IFPSMF32 (13.1%)
🎟 $16/$149: IFPOC324 - IFPQJZK0 (10.7%)
🎟 $20/$159: IFPAYP1Q - IFPGGUQM (12.6%)
🎟 $23/$199: IFPEHKZI - IFP9ZW71 (11.6%)
🎟 $25/$209: IFPWPXXM - IFPTOFGZ (12.0%)
🎟 $30/$269: IFPXKFX8 - IFP9QPGL (11.1%)
🎟 $40/$329: IFP19YDE - IFPOKTYH (12.2%)
🎟 $55/$459: IFP87MZ1 - IFPI3XWG (12.0%)
🎟 $60/$529: IFPI4VZE - IFPUB1XO (11.3%)
🎟 $70/$699: IFP99V5A - IFPD5ELV (10.0%)
 
אשמח לדעת,
אם אני משתמשת בקופונים - יש לי גם קאשבק או שזה רק אחד משתיהם?
 
יש לי הזמנה של 90 דולר
יש קופונים זמינים?
שום קופון לא עובד לי
 
1. אני מנסה להזמין, שמתי כמה דברים בסל,
אבל כשזה עובר לתשלום הסכום הרבה יותר גבוה
לדוג' מוצר שהיה רשום 6 ש"ח כששמתי בעגלה, וגם כשבעגלה
בתשלום הוא מופיע לי ב18 ש"ח.

יש דרך לדעת מראש את המחיר הסופי, ולסנן או כן לשלם את המחיר שראיתי?

2. אני רוצה ליצור קשר עם מוכר לפני הזמנה- איך אפשר? לא מוצאת אופציה
 
יש לי הזמנה של 90 דולר
יש קופונים זמינים?
שום קופון לא עובד לי
ILCD4 ניסית?

1. אני מנסה להזמין, שמתי כמה דברים בסל,
אבל כשזה עובר לתשלום הסכום הרבה יותר גבוה
לדוג' מוצר שהיה רשום 6 ש"ח כששמתי בעגלה, וגם כשבעגלה
בתשלום הוא מופיע לי ב18 ש"ח.

יש דרך לדעת מראש את המחיר הסופי, ולסנן או כן לשלם את המחיר שראיתי?

2. אני רוצה ליצור קשר עם מוכר לפני הזמנה- איך אפשר? לא מוצאת אופציה
1. ככל הנראה זה מחיר המשלוח שמנפח את מחיר המוצר....

למשל:
AAAA.png

בירוק, מחיר מוצר (11.2)
בצהוב מחיר משלוח (28.3)
סה"כ לתשלום, 39.5 ש"ח.
כשאפשרויות להוזלה ע"י קופון מתיחס רק למחיר מוצר, מחיר המשלוח קבוע, ולא ניתן להורדה או להנחה או לקופון.
(זה סוג של ביטוח למוכר, לכסות מחיר עלות ורווח מינימלי, כשמחיר המוצר הוא בונוס....
מקובל ולגיטימי, לאחרונה נפוץ מאד באליאקס, עלו מחירי המשלוחים דרסטית.)

בכחול, מסומן שם החנות,
עליו לוחצים, כדי להגיע לעמוד החנות,
ובפינה השמאלית עליונה "צור קשר כעת" לשליחת הודעה.
כזה....
BBBB.png


ושוב, מסמן בכחול, ליצירת קשר.
יש עוד דרך.
בעמוד המוצר עצמו, גוללים למטה, אחרי חוו"ד לקוחות, אחרי מפרט, אחרי באנר 'להציג יותר',
יש פס עם שם החנות, בצד שמאל של הפס, יש לחצן "הודעה", שבלחיצה עליו מקפיץ ישר לצ'ט.

קניה מהנה!
 

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

בס"ד

ההבדל בין נוכלות לבין כישלון



לפני כחודש נערך בבני ברק מיפגש מאוד מעניין של גוף הנקרא "הפורום להגנת הצרכן" והוא עסק בעיקר בדרכים למניעת נפילות נדל"ן בהם הציבור החרדי "מומחה" ליפול חזור ונפול.

הנוכחים, מומחים איש איש בתחומו, תיארו את הנוכלויות הרווחות היום ותיארו בצבעים קודרים ואמיתיים את המצב בכי רע, היו שם גדולי הדיינים שדיברו על הצורך להבטיח שהדור השני לא עושה שטויות עם הדירה שקיבלו מההורים וכן הלאה.

כאשר ר' איצ'ה דזיאלובסקי העניק לי את רשות המילה האחרונה (בגלל שאיחרתי – הרגל נעשה טבע) בקשתי מהנוכחים שלא יישפכו את התינוק אם המים, כלומר שלא יביאו אנשים למצב שבו הם חושדים בכל מה שלא זז שהוא נוכלות, הדבר הזה טענתי עלול להביא לשיתוק מוחלט של שוק השקעות הנדל"ן החרדי אשר היה והינו הקטליזטור הראשי של הציבור החרדי בדרכו לנישואי ילדים ברוגע ושלווה, המסר המרכזי של שתי דקות הנאום שלי זה מה שאתם הולכים לקרוא באלף מילים הבאות: לא כל עסקה כושלת היא אשמת המשווק!

צרות אחרונות משכחות את הראשונות וכך שכחתי מזה לגמרי, אלא שהשבוע פורסמה כתבה בעיתון 'דה-מרקר' (מי שלא מכיר לא הפסיד - מלא באהבת כסף ושנאת חרדים) כתבת תחקיר עומק אודות תופעת העוקצים בציבור החרדי הכרוכים במבצעי 10/90 הזכורים לשימצה.

מה שלא אהבתי זה ההתמקדות במתווך חרדי מסוים כאילו הוא שורש הרע בעולם כולו ואיך מלאו ליבו כביכול, ומעשה שהיה כך הווה בעשרות עותקים ברחבי הארץ שרובם מוכרים לי היטיב:

אברכים שחושבים שהם אנשי-עסקים פותו בידי אנשי-עסקים שחושבים שהם אברכים לקנות דירות פאר בערים שהם מכירים רק מחלונות האוטובוס בדרך למירון, נתניה ובת ים מככבות בכתבה אך זה לאורך כל הארץ בערים אשר אברך ממוצע מכיר את שמותיהם רק מהתרעות פיקוד העורף (או מהנפילות שאחריהן) ומעולם לא ביקר בהן.

אז איך משכנעים אברך כולל חסידי בן 22 שקיבל מההורים חצי מיליון ₪ לצורך יחידת 'סליחה' בביתר, לרכוש פנטהוז בהרצליה בארבע מיליון ₪ ?

מספרים לו שזה מבצע מיוחד שהתגלה רק למתווך בגילוי שמימי וכעת צריך רק לשלם עשרה אחוז שזה ארבע מאות אלף שקל ואת המאה הנותרים להביא למתווך על הגילוי הנפלא.

ואיך הדלפון שלנו יממן את מה שעשירי טבריה מתקשים?

כאן מגיע החלק השני של הגילוי אליהו – המתווך יודע לנבא כי בעוד שלוש שנים, כשיצטרכו להשלים את הרכישה הדירה תהיה שווה חמישה מיליון, ואז האברך דנן יתברר כסוחר מוצלח ביותר אשר ימשוך חזרה את הארבע מאות ועוד מיליון רווח נקי וכך לא יצטרך לגור בדירת הסליחה אלא בדירה גדולה המרחיבה דעתו של אדם ומרחיבה ארנקו של המשווק.

אז איפה הקצ'?

שעכשיו זה "אחרי שלוש שנים" ומתברר כי המחיר הכי גבוה שאפשר לקבל על הדירה הוא שלוש וחצי מיליון ואחרי ההוצאות מגיעים לשלוש מאתיים נטו ביד, מה שאומר שלפעמים עדיף לאותו אברך לעשות "ויברח" ולהותיר את הארבע מאות אצל החברה והמשווק ולחזור ליחידת הסליחה אבל וחפוי ראש, והפעם כשוכר...

זה פחות או יותר המסלול שאותו עוברות בחודשים אלו מאות משפחות מאנ"ש שכל מה שהם רצו זה לחתן את הילדים בכבוד וכעת הם מרוסקים לחלוטין וייקח להם שנים רבות אם בכלל כדי להתאושש מהתהום הכלכלית שהם הוכנסו אליה בידי משווק פלוני.

אך עשרת הקוראים כאן יודעים שעד כאן הייתה רק ההקדמה, כעת נתחיל עם הניתוח הכואב של הנתונים ואת הצד של לימוד זכות:

ובכן, קודם כל צריך לדעת שרבים מאוד הרוויחו בפריסיילים ותכניות דומות הרבה כסף, פגשתי ועודני פוגש כל יום אברכים צעירים ומבוגרים שהרוויחו סכומים אגדיים בשנים האחרונות כתוצאה מהפטנט הזה, לא ערכתי מחקר עומק אך מהתרשמותי המרוויחים רבים בהרבה על המפסידים וחבל שאת זה שומרים בסוד מאימת המצ'ינגים, הסיבה היחידה שמספרים לי על כך זה או כדי לשאול איך לעשות את הסיבוב הבא או כדי להתייעץ איך לצמצם את המסים העצומים (ברוך השם, כשיש מס סימן שיש שבח).

כל מי שקנה דירה בירושלים במחירי פריסייל של עשרים ומשהו אלף עשה את המיליון הזה, כך גם רבים שהשקיעו בחלק מהפרוייקטים בבן שמן וכך גם במקומות נוספים אשר המחירים עלו שם דרמטית ולקחו איתם את המשקיעים כלפי מעלה.

אז מה קרה בכל הפרוייקטים הכושלים?

שני דברים, הראשון שלא ידוע לי אם קרה זה הקפצת מחירים, מאוד ייתכן שמשווק מסוים יבוא לקבלן שיש לו כבר פריסייל ויגיד לו במקום למכור ב3.9 אביא לך קונים בארבע מיליון ואז מקבלים תרי זוזי: מאה אלף מהקבלן ועוד אחד מהלקוח, חד גדיא דזבין את אבא.

זה נורא לשמוע שיש דברים כאלו וטיפש מי שנופל לכך אך מי שיותר טיפש ממנו הוא מי שמאמין שאפשר למנוע דבר כזה באמצעות בירור אם המתווך אמין: גם המתווך האמין ביותר לא יעמוד בפני ניסיון של מאתיים אלף ₪ רק מלאך יוותר על זה ולא ניתנה תורת העסקים למלאכי השרת.

אך הדבר הזה לא מתקיים בדרך כלל משום שרוב הקונים יודעים לבדוק בערך את המחיר בסביבה ולא נופלים לבורות עמוקים, מה שכן קורה זה הדבר השני ועליו ברצוננו לדבר:

המחיר פשוט לא עלה, ולפעמים אפילו ירד.

כן רבייסיי, מחירי דירות לא רק עולים, לפעמים הם גם יורדים, כגון למשל בתקופת מלחמה.

עד מלחמת שמחת-נורא המחירים בנתניה למשל אכן השתוללו כי הצרפתים קנו שם בהמוניהם והוא הדין בצפת שהאמריקאים עטו עליה כי אצלם אין הבדל בין ירושלים לצפת, באמריקה זה מרחק סביר לנסיעה יומיומית לעבודה, אז מישהו משווק להם את זה כירושלים לעניים והם קנו וקנו והמחירים עלו ועלו והייתה היתכנות מסויימת לעלייה צפוייה.

ואז הגיע המלחמה ואין חוצניקים, ועוד מלחמה ועוד מבצע ושום דבר לא חזר לעצמו ואפשר לקלל את איראן (מגיע להם) ואת החמאס (עוד יותר מגיע) אך זה לא יעזור לעובדה הפשוטה שמחירי המגדלים שיועדו בעיקר לאוכלוסיות אלו צולל.

לא בהרבה, אך מספיקה ירידה של 8% כדי שכל העסק יהפוך להפסד.

זה נכון שמעצבן שהמשווק ניבא שהמחירים יעלו והם לא, אמנם אמרו חז"ל שנבואה ניתנה לשוטים אך האמונה כי יש למישהו נבואה ניתנה לשוטים גדולים עוד יותר... כל בר דעת העושה עסקים יודע שבכל הקשור לניבוי עתידות - המשווק ועטיפת המסטיק יודעים לנבא באותה מידה ומי שמסתמך על הבטחות אודות העתיד (כולל אלפי אברכים שנופלים היום בפריסייל של המחר שנקרא פינוי בינוי המבוסס על אותה נבואה כמעט) אין לו לבוא בטענות אלא על עצמו, לא המשווק נשך לשונרא.

מקווה שהצלחתי להסביר: לא כל עסקה כושלת היא נוכלות ולא כל ירידת מחירים היא עקיצה, בכל עסק ייתכן מאוד הפסד ומי שלא מוכן לכך שלא ייכנס לעולם ההשקעות.

אז להפסיק להשקיע בנדל"ן?

חלילה, כמה שיותר להשקיע בנדל"ן וכל המרבה הרי זה משובח – ואם ירצה השם ויהיה זמן נרחיב אולי בטור הבא על "מה כן" – אך רק עסקאות נטולות הימור על כל הקופה, כך שגם אם נגזר עליך להפסיד זה יהיה רק קצת ורק זמני.

ברור לי שכל הדברים האמורים כאן ברורים לכל אחד מעשרת הקוראים וסליחה שבזבזתי את זמנכם אך אם זה ירגיע אבא סוער אחד -שכועס בכל ליבו על המתווך שכאילו הפיל את החתן שלו - והיה זה שכרי.



גילוי נאות: לכותב אין ולא היה שום אינטרס כלכלי בשום פרוייקט של פריסל והוא אינו קשור היום לשום שיווק לא במישרין ולא בעקיפין, המידע מובא ללא כל אינטרס כלכלי אלא כצדקה ושירות לציבור, לשאלות ספציפיות ניתן לפנות למייל והתשובות שם חינם וללא אחריות.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  10  פעמים
למעלה