השתלמות קרן השתלמות מומלצת לעובדי הוראה

זה ידיעה ברורה?
יש לך מקור?
לא שאני מערער על דבריך
אבל אני לא יוכל לבוא לטעון במקרה של בעיה שככה כתבו בפרוג..
הזכאות לא תלויה בהפקדות עד היציאה לשבתון
האפשרות ליציאה לשבתון ניתנת אחרי שש שנים
 
מעבירה אני לא מתכונת למשוך.
אלא להפסיק להפקיד בקרן של המורים
ולהתחיל להפריש בקרן רגילה
האם אוכל לצאת לשבתון מהקרן של המורים?

הזכאות לא תלויה בהפקדות עד היציאה לשבתון
האפשרות ליציאה לשבתון ניתנת אחרי שש שנים
חשוב לשים לב לפרט הזה
כן, אפשרי
אך יש לשים לב שבבוא העת זה יחושב לפי אחוזי השכר של השנה שבה הפקידו בפעם האחרונה.
 
איפה המקור שא"א לנייד מקרן השתלמות למורים לקרן השתלמות רגילה
 
לא נראה לי שיש חוק כזה
בפועל חברות הביטוח לא מסכימות לקבל את הניוד
זה לא קשור לחברות הביטוח, שבהחלט מסכימות ורוצות לקבל.
זה הכללים של הקרנות למורים, וכשע"פ התקנון שלהם ניתן למשוך אז גם ניתן לנייד.
 
אני אחרי 6 שנים משכתי עם מכתב לחברה (עגור) שהמצב הכלכלי שלי קשה וכו'.... והביאו לי ב"ה.

אז זהו שזה לא נקרא "להעביר", אלא "למשוך" את הכסף ולהשקיע אותו באופן עצמאי.

וכשע"פ התקנון שלהם ניתן למשוך אז גם ניתן לנייד.
@מקצועי בלבד
יש לי פה חוסר הבנה
לדברייך במצב כלכלי קשה שניתן למשוך ניתן גם לנייד
 
בפועל זה לא קורה
אז אני עזרתי לכמה וכמה שאצלם כשפעלו בצורה נכונה זה אכן קרה.
ואכן יש לציין שלא רבים הסוכנים שיודעים להעביר קרן השתלמות למורים, וצריך לדעת איך לפעול בזה ואיך ומתי זה עובד.
 
אז אני עזרתי לכמה וכמה שאצלם כשפעלו בצורה נכונה זה אכן קרה.
ואכן יש לציין שלא רבים הסוכנים שיודעים להעביר קרן השתלמות למורים, וצריך לדעת איך לפעול בזה ואיך ומתי זה עובד.
בשורה התחתונה אני מעוניין להעביר -
תוכלו להעביר אותי לאיש הנכון?
 
אז אני עזרתי לכמה וכמה שאצלם כשפעלו בצורה נכונה זה אכן קרה.
ואכן יש לציין שלא רבים הסוכנים שיודעים להעביר קרן השתלמות למורים, וצריך לדעת איך לפעול בזה ואיך ומתי זה עובד.
אלופה
אכן אין לי הרבה לקוחות מורות אז אין לי הרבה ניסיון עם זה
 
יש לי ניסיון אישי, שאלתי עובדי הוראה נוספים שניסו לנייד , שאלתי יועצים כלכליים שמומחים בייעוץ לעובדי הוראה... לא מכירה מישהו שהצליח לנייד.

אפשר לראות במקור שציטטת שיש המשך עם הגבלות כך שוועדת ההשקעות של הקרן יכולה לא לאשר את הניוד. כנראה שזה מה שקורה בפועל.

אם יש מישהו שהצליח לנייד , אשמח מאוד לשמוע על כך.

באיחור קל 😉
כשע"פ התקנון שלהם ניתן למשוך אז גם ניתן לנייד.

אז אני עזרתי לכמה וכמה שאצלם כשפעלו בצורה נכונה זה אכן קרה.
ואכן יש לציין שלא רבים הסוכנים שיודעים להעביר קרן השתלמות למורים, וצריך לדעת איך לפעול בזה ואיך ומתי זה עובד.
 

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

משרד האוצר בשיתוף משרד העבודה וארגוני מעונות היום המוכרים (מעונות הסמל) הגיעו לסיכום על סיוע מהמדינה לתקופת המלחמה בחודש מרץ.​


תאריך פרסום: 23.03.2026

בהנחיית שר האוצר, בצלאל סמוטריץ', וסגן ראש הממשלה ושר העבודה, יריב לוין: משרד האוצר, בשיתוף משרד העבודה וארגוני מעונות היום המוכרים (מעונות הסמל) הגיעו לסיכום על סיוע מהמדינה לתקופת המלחמה בחודש מרץ: החזר תשלומי הורים ומקדמות שכר למטפלות וזאת במטרה לתת מענה לאתגרים הכלכליים ולשמור על יציבות מעונות הסמל המפוקחים לגיל הרך.
הסיכום נשען על מתווה הפיצוי לעסקים והחל"ת במימון המדינה, והוא נועד להעניק ודאות כלכלית להורים ולצוותים, ולהבטיח את חזרת המעונות המפוקחים לפעילות מיד כשהנחיות פיקוד העורף יאפשרו זאת.
עיקרי הסיכום:
  • החזר כספי להורים: מתוך הבנת הנטל הכלכלי על המשפחות, הוסכם כי כ-85% מתשלומי ההורים בגין התקופה שבה המעונות לא פעלו יוחזרו.
  • תשלום למטפלות: במסגרת הסיכום, יינתן מענה לתשלום עבור המטפלות באמצעות דמי החל״ת לצד מענים נוספים.
  • רציפות תפקודית: הזרמת כספי הסבסוד תעניק לארגונים גמישות תזרימית, ותבטיח את היערכות המעונות לחזרה מהירה לפעילות מלאה, בכפוף להנחיות פיקוד העורף.
במשרדי האוצר והעבודה אומרים כי המתווה מקיים את עקרונות המתווה שגובש לעסקים ולעובדים במשק, וכי המדינה למעשה מקיימת אותו ביחס לעובדי מעונות הסמל.
שר האוצר, בצלאל סמוטריץ': "הגענו להסכמות חשובות עבור סיוע למעונות הסמל המפוקחים לתקופת המלחמה במטרה להבטיח את הרציפות התפקודית של המעונות, להקל על ההורים עם החזרת מרבית התשלומים, ולוודא שהמטפלות המסורות מקבלות מענה הולם, כולל מקדמות תשלום בהקדם האפשרי. אנחנו עושים את מירב המאמצים המשותפים כדי לתת יציבות ואיתנות שתסייע לאזרחים ולמשק לעבור את תקופת המלחמה בבטחון כלכלי".
סגן ראש הממשלה ושר העבודה, יריב לוין: ״אנו מצויים בתקופה מאתגרת ואנו מחויבים מחד לתת מענים לציבור ומאידך לשמור על חוסנה של מערכת הגיל הרך גם בשעת חירום. ההסכם שהגענו אליו עם ארגוני מעונות הסמל המפוקחים מבטיח יציבות, ביטחון כלכלי ורציפות חינוכית – ערכים מרכזיים למערכת החינוך ולחוסן הלאומי והחברתי. אני מחזק את ידי ההורים והציבור כולו על העמידה האיתנה בעורף ומקווה כי בשורה זו תקל על המשפחות בתקופה זו".
יו"ר פורום מעונות היום בפיקוח, ליאור גבאי: ״הסיכום של משרד האוצר ומשרד העבודה מביא סוף סוף ודאות להורים ולצוותים במעונות בתקופה מורכבת זו. ההחלטה על החזר תשלומים מירבי להורים ותשלום מלא למטפלות-מחנכות היא צעד חשוב והכרחי לשמירה על יציבות מעונות היום המפוקחים ועל הביטחון הכלכלי של העובדות. אנו שמחים כי משרדי האוצר והעבודה מבינים כי הצוותים החינוכיים, המטפלות והמחנכות הן אבן יסוד במערכת החינוך במדינת ישראל. זהו מסר חשוב של הכרה והערכה, ואנו מצפים להמשך שיתוף פעולה שיבטיח את חוסנו של תחום הגיל הרך גם בעתיד".
שלום,
החלטתי להכנס לשוק ההון, מתוך הבנה שזהו אפיק שיכול להניב רווחים גדולים בעזרת ה'.
כמובן שלהכנס לנושא כה רחב וגדול- עם אפס ידע (זה בגדול מה שיש לי...)- לא מומלץ.
אני מחפשת קורס מקיף ואיכותי שלאחריו אני אוכל לעוף קדימה עצמאית.
מחיפוש ברשת, נתקלתי במכללת דניאל דמארי,- שהוא, כך הבנתי מלמד את הנושא בצורה מעמיקה ויסודית.
אני לא אכתוב מחיר מדויק, אבל הם לוקחים בסביבות התשע אלף, ונותנים בתמורה מעטפת מאוד מושקעת, של כמעט 24/7 עם קבוצת ווצאפ צמודה שבה אפשר לשאול הכל ועונים ממש מהר, תיעוד ביומני מסחר- שהם עוברים עליו כל שבוע ומפדבקים אותי, בנוסף יש סקירה שבועית על כל מה שקורה בשוק מדניאל עצמו בה הוא מפרט על כל מה שכנראה הולך לקרות והמהלכים שהוא עצמו הולך לעשות.
וגם- פתיחת חשבון דמו- ולווי צמוד עליו, ורק אחרי שהם רואים שאני יודעת להתנהל איתו מעולה, הם עושים בדיקה ומשחררים אותי לפתיחת חשבון אמיתי.
וגם- הם מדגישים שהליווי שלהם הוא לכל החיים.
שאלתי היא-
שווה?
האם יש קורסים אחרים שנותנים מענה דומה בפחות מחיר?
זה מחיר הגיוני בשוק?

אשמח לכל מידע.
תודה רבה!!!

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  1  פעמים
למעלה