א. הנתונים מתקבלים ממערכת זמן אמת של משרד התחבורה, יש תהליכים באתר שמטפלים בקבלת הנתונים והכנסת למאגר (תהליכי ETL, אולי
@NoamWeb יוכל להסביר ). לפעמים תהליך נתקע ונתונים של דקה אחת נכנסים לפני נתונים של דקה אחרת, ולכן יש זיגזג בקו הכתום שמחבר בין הנתונים לפי הזמן שבו הם נכנסו למאגר של דאטה בוס. לדעתי זה צריך תיקון. תוכלו לראות את הנתונים התקינים כאן -
ב. אתם צודקים שלא ראיתם את האוטובוס עובר, מדובר בשני נהגי תגבור (אוטובוסים צהובים פרטיים, חברת Milano) שבמשך כל תקופת בין הזמנים נסעו הלוך ושוב ללא שילוט קו ולא העלו איש לאורך כל המסלול! לפי נתוני ה-GPS שאתה יכול לראות הנהג השני (47288901) דילג לגמרי על כל תחנות האיסוף.
ומי שלא מאמין, זה נראה כך -
צפה בקובץ המצורף 2048839
צפה בקובץ המצורף 2048840
נכון להיום הנהגים סולקו באופן זמני מאגד בימים האחרונים של בין הזמנים, באיחור ניכר ותוך גרימת עוול לאלפי נוסעים שהמתינו השעות הצהריים הרותחות, כולל בשבוע הכי לוהט שהיה כאן בעשור האחרון. מוזר מאוד איך אגד לא שמו לב לזה תוך יום בודד.
לפי מה שכתבו כאן בעבר, משרד התחבורה משלם על כל נסיעת תגבור בין 200-400₪, הנהגים האלו ביצעו 4 נסיעות "פייק" כל יום, בהכפלה ל5 ימים בשבוע (א-ה) לשני השבועות הראשונים של ביה"ז, אנחנו מגיעים ל-40 נסיעות "פייק", עליהם קיבלה אגד לכאורה (לפי חישוב ממוצע של 300₪ לנסיעה) 12,000₪ מכספי הציבור!
זה חלק מתוך תחקיר מטלטל על זיופי הנסיעות של חברות התח"צ בתקופת בין הזמנים שייחשף אי"ה בהמשך.
חשוב מאוד שתפנו למשרד התחבורה ותגישו תלונות נפרדות על כל אחד מהמקרים (משרד התחבורה לא מטפל בפנייה שכוללת שני מקרים).

Reactions: איש ישראלי, שמח-לעזור, רעננה ועוד 8 משתמשים11 //