אפשר להעלות את הראיון איתולאחר שנתיים של שתיקה - שר המשפטים יריב לוין פותח הכל במוצ״ש בפטריוטים ב׳ערוץ 14׳.
להלן ההקלטהאמש, שר המשפטים יריב לוין התארח בתוכנית "הפטריוטים" בערוץ 14 והתייחס למספר נושאים מרכזיים:
- היועצת המשפטית לממשלה: לוין ציין כי הוא מאמין שהיועצת המשפטית, גלי בהרב-מיארה, תעזוב את תפקידה בסופו של דבר, אך הדגיש כי התהליך עשוי להיות ממושך ומורכב.
- מינוי שופטים: הוא הבהיר כי לא יתמוך במינוי שופטים שאינם מחזיקים בגישה שמרנית, והדגיש את חשיבות השינוי בהרכב הוועדה למינוי שופטים כדי להבטיח זאת.
- ראש השב"כ: לוין התייחס לפרסום הקלטות של ראש המחלקה היהודית בשב"כ, והביע דאגה מהתנהלות הארגון. הוא הציע כי אם בג"ץ יפסול את פיטוריו של ראש השב"כ, יש לשקול להחרים ולבודד אותו, מה שעשוי להוביל לעזיבתו.
- הנהגת ראש הממשלה: לוין הביע הערכה לראש הממשלה בנימין נתניהו, וציין כי אינו יודע מה היה קורה אם נתניהו לא היה בתפקידו הנוכחי, במיוחד בהתייחס למתקפת הטרור הרצחנית ב-7 באוקטובר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים: