בחרתי תחפושת של כפריהם חומה עם סינר שפרסמתם
אני צריכה אביזרים-
נעלים וסל
וגם תחפושת איכר תואמת לבן בן 8 ואביזרים
תודה💛
עובר? ;)
s.click.aliexpress.com

כובע קש ברפיה גדול קש רפיה ארוג ביד כובע קש הגנה הגנה הגנה חוף שמש כובע נשים של בריטניה רטרו כובע - AliExpress 200000297

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
s.click.aliexpress.com
s.click.aliexpress.com

וואוו רק חסר בייצים בפנים...
מוצר מומלץ!

s.click.aliexpress.com

סל הודו קש סל ארוגים לאחסון מיכל ביצה כפרית קטנה מיכל ביצה כפרית תפאורה ברזל דקורטיבי קטן - AliExpress 15

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
s.click.aliexpress.com
s.click.aliexpress.com

הביצים
s.click.aliexpress.com

10/20pcs סימולציה פלסטיק ביצת ציור מלאכה סיסטר בית קישוט משק ביצי קן ילדים מתנה חינוכי צעצוע - AliExpress 15

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
s.click.aliexpress.com
s.click.aliexpress.com

סל חמוד
s.click.aliexpress.com

סל פרח ארוג קש נצרים אחסון ידית קש Seagrass סלי סיר פיקניק תליית אריגת כפרי כביסה מיני מחזיק - AliExpress 15

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
s.click.aliexpress.com
s.click.aliexpress.com
s.click.aliexpress.com

בעל חיים מדומה סל אחסון במבוק סל גפן סל אחסון הבית קישוט בית קישוט קישוט אריגה - AliExpress 15

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
s.click.aliexpress.com
s.click.aliexpress.com
s.click.aliexpress.com

ארוג אחסון עגל סל אחסון מגש חמודים סל חמודים פירות ארוחת בוקר תה סלסלת מטבח סל אחסון - AliExpress 15

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
s.click.aliexpress.com
s.click.aliexpress.com
s.click.aliexpress.com

סל חיקוי קש עם מגש אחסון שולחן רב תכליתי בצורת לב למטבח ביתי - AliExpress 15

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
s.click.aliexpress.com
s.click.aliexpress.com
s.click.aliexpress.com

מיני במבוק ארוגים בעבודת יד ססלת קש קש לרטן לחם אוכל פירות בית מארגן אופניים אמנות מלאכת יד - AliExpress 15

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
s.click.aliexpress.com
s.click.aliexpress.com
ק.ש.
 
תחפושת איכר תואמת לבן בן 8 ואביזרים
תחפושת שואב מים/ חקלאי/ כפרי
כוללת חולצה ומכנסיים
S5f86c3cfa3e94b0a84412d04157764c80.jpg

Saf3d13bda30b488e8f5470f493a9bb405.jpg

גם אלו ממש מתאימות, אבל לכאורה מובן מהטקסט שאלו תחפושות מסרטים...

נעליים לתחפושת כפרי/ה, קאובוי, איכר וכדומה
חיפשתי כמה שיותר זול ומומלץ!
מידות 26-36
Sb7340d94d7db4f7eb7c9ac4171502256p.jpg



מידות 21-30
H4f7ab448cc5a4a14be6b1c356b7f2c3aI.jpg

רקע לצילום
ק.ש.
 
שבוע טוב

הגדולות שלי מתחשות לכלות, והצעתם לי בשביל הילדה ה-3 פרח = כמו הזר של הכלה
אבל מה שנתתם לי מתאים לילדה גדולה יותר
היא תיהיה בת 2 אבל קטנטונת....יש משהו מתאים יותר?

תודה רבה
מיכל
 
נסיך כבר יש לך?
סרט מהמם לשיער:
ק.ש.
אשמח לעוד דוגמאות לשניהם
לגבי השיער של הנסיכה אני רוצה יותר סיכה או סרט יותר קטן, כי אין לה שיער ארוך
תודה רבה! !
 
מחפשת תחפושת קוף לילד בן 5 רזה.
קוף חמוד ולא מפחיד.
תודה ענקית למי שתוכל לעזור
 
שבוע טוב

הגדולות שלי מתחשות לכלות, והצעתם לי בשביל הילדה ה-3 פרח = כמו הזר של הכלה
אבל מה שנתתם לי מתאים לילדה גדולה יותר
היא תיהיה בת 2 אבל קטנטונת....יש משהו מתאים יותר?

תודה רבה
מיכל
תראי את אלו






ק.ש.
 
היי
מחפשת תחפושת של בנאי לילד בן 4 וילד בן שנתיים
תודה!
יש לך כאן, מהמם!!!
בדרך כלל זה הולך סרבל ג'ינס:


צפה בקובץ המצורף 1863717
עם חולצה צהובה משובצת:
לילדים-

לתינוק-

כובע:

2 כובעים במחיר של 14.66 ש"ח:

שקיות למשלוחי מנות:

מתנות קטנות למשלוחי מנות-


מגוון בלונים-מהמם לצילומים!


ק.ש
בהצלחה!
 
הם רוצות בסגנון הזה
במידות 30 32
והם יש כפרי בסגנון פחות זרוק
יותר סגנון חסידי
 

קבצים מצורפים

  • Screenshot_20250111-211243_Chrome.jpg
    Screenshot_20250111-211243_Chrome.jpg
    KB 568.4 · צפיות: 13
מעוניינת בתחפושת של תות בננה לבנותיי
תות - לגיל שנה וחצי
ובננה -לגיל 4
אשמח להצעות :)
 
שבוע טוב

הגדולות שלי מתחשות לכלות, והצעתם לי בשביל הילדה ה-3 פרח = כמו הזר של הכלה
אבל מה שנתתם לי מתאים לילדה גדולה יותר
היא תיהיה בת 2 אבל קטנטונת....יש משהו מתאים יותר?

תודה רבה
מיכל
יש לך סגנון סרוג עם חצאית טול מהממת! (שימי לב שצריך חולצת בסיס מתחת)



שימי לב שיש מגוון צבעים לבחירה.

ק.ש
 
לא מהצלחתי להבין איך הקישור הזה עובד בתכלס- אשמח מאד לעזרה דחוף- אני על ההזמנה עכשיו- המשך שבוע טוב
יש אפשרות להסביר את התקלה בטלפון- פשוט לא זו הבעיה,
הבעיה היא שלא מופיע ככה בהזמנה
הטלפון שלי 0556791476
תודה על הכל
 

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

שלום,
החלטתי להכנס לשוק ההון, מתוך הבנה שזהו אפיק שיכול להניב רווחים גדולים בעזרת ה'.
כמובן שלהכנס לנושא כה רחב וגדול- עם אפס ידע (זה בגדול מה שיש לי...)- לא מומלץ.
אני מחפשת קורס מקיף ואיכותי שלאחריו אני אוכל לעוף קדימה עצמאית.
מחיפוש ברשת, נתקלתי במכללת דניאל דמארי,- שהוא, כך הבנתי מלמד את הנושא בצורה מעמיקה ויסודית.
אני לא אכתוב מחיר מדויק, אבל הם לוקחים בסביבות התשע אלף, ונותנים בתמורה מעטפת מאוד מושקעת, של כמעט 24/7 עם קבוצת ווצאפ צמודה שבה אפשר לשאול הכל ועונים ממש מהר, תיעוד ביומני מסחר- שהם עוברים עליו כל שבוע ומפדבקים אותי, בנוסף יש סקירה שבועית על כל מה שקורה בשוק מדניאל עצמו בה הוא מפרט על כל מה שכנראה הולך לקרות והמהלכים שהוא עצמו הולך לעשות.
וגם- פתיחת חשבון דמו- ולווי צמוד עליו, ורק אחרי שהם רואים שאני יודעת להתנהל איתו מעולה, הם עושים בדיקה ומשחררים אותי לפתיחת חשבון אמיתי.
וגם- הם מדגישים שהליווי שלהם הוא לכל החיים.
שאלתי היא-
שווה?
האם יש קורסים אחרים שנותנים מענה דומה בפחות מחיר?
זה מחיר הגיוני בשוק?

אשמח לכל מידע.
תודה רבה!!!
בס"ד

ההבדל בין נוכלות לבין כישלון



לפני כחודש נערך בבני ברק מיפגש מאוד מעניין של גוף הנקרא "הפורום להגנת הצרכן" והוא עסק בעיקר בדרכים למניעת נפילות נדל"ן בהם הציבור החרדי "מומחה" ליפול חזור ונפול.

הנוכחים, מומחים איש איש בתחומו, תיארו את הנוכלויות הרווחות היום ותיארו בצבעים קודרים ואמיתיים את המצב בכי רע, היו שם גדולי הדיינים שדיברו על הצורך להבטיח שהדור השני לא עושה שטויות עם הדירה שקיבלו מההורים וכן הלאה.

כאשר ר' איצ'ה דזיאלובסקי העניק לי את רשות המילה האחרונה (בגלל שאיחרתי – הרגל נעשה טבע) בקשתי מהנוכחים שלא יישפכו את התינוק אם המים, כלומר שלא יביאו אנשים למצב שבו הם חושדים בכל מה שלא זז שהוא נוכלות, הדבר הזה טענתי עלול להביא לשיתוק מוחלט של שוק השקעות הנדל"ן החרדי אשר היה והינו הקטליזטור הראשי של הציבור החרדי בדרכו לנישואי ילדים ברוגע ושלווה, המסר המרכזי של שתי דקות הנאום שלי זה מה שאתם הולכים לקרוא באלף מילים הבאות: לא כל עסקה כושלת היא אשמת המשווק!

צרות אחרונות משכחות את הראשונות וכך שכחתי מזה לגמרי, אלא שהשבוע פורסמה כתבה בעיתון 'דה-מרקר' (מי שלא מכיר לא הפסיד - מלא באהבת כסף ושנאת חרדים) כתבת תחקיר עומק אודות תופעת העוקצים בציבור החרדי הכרוכים במבצעי 10/90 הזכורים לשימצה.

מה שלא אהבתי זה ההתמקדות במתווך חרדי מסוים כאילו הוא שורש הרע בעולם כולו ואיך מלאו ליבו כביכול, ומעשה שהיה כך הווה בעשרות עותקים ברחבי הארץ שרובם מוכרים לי היטיב:

אברכים שחושבים שהם אנשי-עסקים פותו בידי אנשי-עסקים שחושבים שהם אברכים לקנות דירות פאר בערים שהם מכירים רק מחלונות האוטובוס בדרך למירון, נתניה ובת ים מככבות בכתבה אך זה לאורך כל הארץ בערים אשר אברך ממוצע מכיר את שמותיהם רק מהתרעות פיקוד העורף (או מהנפילות שאחריהן) ומעולם לא ביקר בהן.

אז איך משכנעים אברך כולל חסידי בן 22 שקיבל מההורים חצי מיליון ₪ לצורך יחידת 'סליחה' בביתר, לרכוש פנטהוז בהרצליה בארבע מיליון ₪ ?

מספרים לו שזה מבצע מיוחד שהתגלה רק למתווך בגילוי שמימי וכעת צריך רק לשלם עשרה אחוז שזה ארבע מאות אלף שקל ואת המאה הנותרים להביא למתווך על הגילוי הנפלא.

ואיך הדלפון שלנו יממן את מה שעשירי טבריה מתקשים?

כאן מגיע החלק השני של הגילוי אליהו – המתווך יודע לנבא כי בעוד שלוש שנים, כשיצטרכו להשלים את הרכישה הדירה תהיה שווה חמישה מיליון, ואז האברך דנן יתברר כסוחר מוצלח ביותר אשר ימשוך חזרה את הארבע מאות ועוד מיליון רווח נקי וכך לא יצטרך לגור בדירת הסליחה אלא בדירה גדולה המרחיבה דעתו של אדם ומרחיבה ארנקו של המשווק.

אז איפה הקצ'?

שעכשיו זה "אחרי שלוש שנים" ומתברר כי המחיר הכי גבוה שאפשר לקבל על הדירה הוא שלוש וחצי מיליון ואחרי ההוצאות מגיעים לשלוש מאתיים נטו ביד, מה שאומר שלפעמים עדיף לאותו אברך לעשות "ויברח" ולהותיר את הארבע מאות אצל החברה והמשווק ולחזור ליחידת הסליחה אבל וחפוי ראש, והפעם כשוכר...

זה פחות או יותר המסלול שאותו עוברות בחודשים אלו מאות משפחות מאנ"ש שכל מה שהם רצו זה לחתן את הילדים בכבוד וכעת הם מרוסקים לחלוטין וייקח להם שנים רבות אם בכלל כדי להתאושש מהתהום הכלכלית שהם הוכנסו אליה בידי משווק פלוני.

אך עשרת הקוראים כאן יודעים שעד כאן הייתה רק ההקדמה, כעת נתחיל עם הניתוח הכואב של הנתונים ואת הצד של לימוד זכות:

ובכן, קודם כל צריך לדעת שרבים מאוד הרוויחו בפריסיילים ותכניות דומות הרבה כסף, פגשתי ועודני פוגש כל יום אברכים צעירים ומבוגרים שהרוויחו סכומים אגדיים בשנים האחרונות כתוצאה מהפטנט הזה, לא ערכתי מחקר עומק אך מהתרשמותי המרוויחים רבים בהרבה על המפסידים וחבל שאת זה שומרים בסוד מאימת המצ'ינגים, הסיבה היחידה שמספרים לי על כך זה או כדי לשאול איך לעשות את הסיבוב הבא או כדי להתייעץ איך לצמצם את המסים העצומים (ברוך השם, כשיש מס סימן שיש שבח).

כל מי שקנה דירה בירושלים במחירי פריסייל של עשרים ומשהו אלף עשה את המיליון הזה, כך גם רבים שהשקיעו בחלק מהפרוייקטים בבן שמן וכך גם במקומות נוספים אשר המחירים עלו שם דרמטית ולקחו איתם את המשקיעים כלפי מעלה.

אז מה קרה בכל הפרוייקטים הכושלים?

שני דברים, הראשון שלא ידוע לי אם קרה זה הקפצת מחירים, מאוד ייתכן שמשווק מסוים יבוא לקבלן שיש לו כבר פריסייל ויגיד לו במקום למכור ב3.9 אביא לך קונים בארבע מיליון ואז מקבלים תרי זוזי: מאה אלף מהקבלן ועוד אחד מהלקוח, חד גדיא דזבין את אבא.

זה נורא לשמוע שיש דברים כאלו וטיפש מי שנופל לכך אך מי שיותר טיפש ממנו הוא מי שמאמין שאפשר למנוע דבר כזה באמצעות בירור אם המתווך אמין: גם המתווך האמין ביותר לא יעמוד בפני ניסיון של מאתיים אלף ₪ רק מלאך יוותר על זה ולא ניתנה תורת העסקים למלאכי השרת.

אך הדבר הזה לא מתקיים בדרך כלל משום שרוב הקונים יודעים לבדוק בערך את המחיר בסביבה ולא נופלים לבורות עמוקים, מה שכן קורה זה הדבר השני ועליו ברצוננו לדבר:

המחיר פשוט לא עלה, ולפעמים אפילו ירד.

כן רבייסיי, מחירי דירות לא רק עולים, לפעמים הם גם יורדים, כגון למשל בתקופת מלחמה.

עד מלחמת שמחת-נורא המחירים בנתניה למשל אכן השתוללו כי הצרפתים קנו שם בהמוניהם והוא הדין בצפת שהאמריקאים עטו עליה כי אצלם אין הבדל בין ירושלים לצפת, באמריקה זה מרחק סביר לנסיעה יומיומית לעבודה, אז מישהו משווק להם את זה כירושלים לעניים והם קנו וקנו והמחירים עלו ועלו והייתה היתכנות מסויימת לעלייה צפוייה.

ואז הגיע המלחמה ואין חוצניקים, ועוד מלחמה ועוד מבצע ושום דבר לא חזר לעצמו ואפשר לקלל את איראן (מגיע להם) ואת החמאס (עוד יותר מגיע) אך זה לא יעזור לעובדה הפשוטה שמחירי המגדלים שיועדו בעיקר לאוכלוסיות אלו צולל.

לא בהרבה, אך מספיקה ירידה של 8% כדי שכל העסק יהפוך להפסד.

זה נכון שמעצבן שהמשווק ניבא שהמחירים יעלו והם לא, אמנם אמרו חז"ל שנבואה ניתנה לשוטים אך האמונה כי יש למישהו נבואה ניתנה לשוטים גדולים עוד יותר... כל בר דעת העושה עסקים יודע שבכל הקשור לניבוי עתידות - המשווק ועטיפת המסטיק יודעים לנבא באותה מידה ומי שמסתמך על הבטחות אודות העתיד (כולל אלפי אברכים שנופלים היום בפריסייל של המחר שנקרא פינוי בינוי המבוסס על אותה נבואה כמעט) אין לו לבוא בטענות אלא על עצמו, לא המשווק נשך לשונרא.

מקווה שהצלחתי להסביר: לא כל עסקה כושלת היא נוכלות ולא כל ירידת מחירים היא עקיצה, בכל עסק ייתכן מאוד הפסד ומי שלא מוכן לכך שלא ייכנס לעולם ההשקעות.

אז להפסיק להשקיע בנדל"ן?

חלילה, כמה שיותר להשקיע בנדל"ן וכל המרבה הרי זה משובח – ואם ירצה השם ויהיה זמן נרחיב אולי בטור הבא על "מה כן" – אך רק עסקאות נטולות הימור על כל הקופה, כך שגם אם נגזר עליך להפסיד זה יהיה רק קצת ורק זמני.

ברור לי שכל הדברים האמורים כאן ברורים לכל אחד מעשרת הקוראים וסליחה שבזבזתי את זמנכם אך אם זה ירגיע אבא סוער אחד -שכועס בכל ליבו על המתווך שכאילו הפיל את החתן שלו - והיה זה שכרי.



גילוי נאות: לכותב אין ולא היה שום אינטרס כלכלי בשום פרוייקט של פריסל והוא אינו קשור היום לשום שיווק לא במישרין ולא בעקיפין, המידע מובא ללא כל אינטרס כלכלי אלא כצדקה ושירות לציבור, לשאלות ספציפיות ניתן לפנות למייל והתשובות שם חינם וללא אחריות.
עודכן אדר תשפ"ד
ראשית, גופי הכשרות
ברוב אשכולות בנושא 'השקעות בשוק ההון' בפרוג, משתרבב עניין הכשרות.
למען הסדר באשכול זה נעלה עדכונים בנושא כשרות.
אני אשתדל לסכם ולתמצת ככל האפשר.

יש 4 גופי כשרות
  • בד"ץ העדה החרדית - על פי פסקי הרב יעקב בלוי זצ"ל שהיה בקיא גדול בתחום שוק ההון והוא שהביא את פסקיו ועל פי פסקים אלו נוהגים עד היום בגוף כשרות זה. היום הכשרות בראשות הרב שלמה זאב קרליבך.
  • גלאט הון - על פי פסקי רבי ניסים קרליץ והרב שמואל ואזנר. שסמכו ידיהם על הרב יעקב לנדו שמכיר את שוק ההון לעומקו. הרב משה שטרנבוך ראב"ד העדה החרדית הוא מרבני 'גלאט הון'.
  • תשואה כהלכה – הרב שמואל דוד גרוס, רב חסידי גור אשדוד ועוד רבנים מוכרים וידועים בכל שכבות הציבור החרדי.
  • כלכלה על פי ההלכה- הרב אריה דביר, על פי פסקי הרב יוסף שלום אלישיב.

היום בכל החברות יש מסלולים כשרים, שמאושרים לפחות ע"י אחת מהכשרויות.
בין החברות שנמצאת ברשותם תעודת כשרות אפשר למצוא את:
אלטשולר שחם, אינפיניטי, הפניקס, הראל, כלל, מגדל, מור, מיטב דש, מנורה.

רשימות קרנות כשרות:

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  13  פעמים
למעלה