מלחמת התקומה פוליטיקה בעת מלחמה

גדעון סער חושף: בימים שלאחר ה-7 באוקטובר באחד הדיונים על הכניסה לממשלת החירום אמר בני גנץ כי הוא שוקל לכלול את ישראל זיו בין השרים שיכנסו לממשלה מטעמנו. ״לא על מכסת תקווה חדשה״, הבהרתי.
גנץ המטורלללללללל!!
 
גדעון סער חושף: בימים שלאחר ה-7 באוקטובר באחד הדיונים על הכניסה לממשלת החירום אמר בני גנץ כי הוא שוקל לכלול את ישראל זיו בין השרים שיכנסו לממשלה מטעמנו. ״לא על מכסת תקווה חדשה״, הבהרתי.
גנץ המטורלללללללל!!
בהמשך לדיווח הקודם הנה ההמשך
יו"ר מפלגת "הימין הממלכתי", גדעון סער, פרסם היום (שני) ציוץ נוקב ורחב נגד אלוף במיל ישראל זיו.

תחת הכותרת "גליון הציונים של הקונספציונר", מגולל סער שורה של התבטאויות חסרת יסוד של האלוף במיל שמבוקש באולפני התקשורת ונותן סקירות מוטות בעד השמאל.

‏וכך כותב סער: "בסופהשבוע כתבתי כאן על ״המומחים הצבאיים״ הגודשים את האולפנים וממלאים אותם בהבליהם. נראה שהאלוף (במיל.) ישראל זיו, המרבה להופיע בעיקר בחדשות 12, התקשה כנראה להתמודד עם הדברים. אתמול בטור ב״מאקו״ שעיקרו קשירת כתרים לשר הביטחון המכהן הוא לא התאפק (עצה שהוא מרבה לתת לאחרים) והשתלח בי וחלק לי ציונים. זה כמובן לגיטימי. אני נבחר ציבור. אבל בואו נעיין רגע בתעודה של הפרשן שלנו.

‏סער ממשיך וכותב: "זיו היה אחד הגנרלים בדימוס שהרבה לדבר במשך השנים על חמאס המורתע כביכול. ב-2014, אחרי ״צוק איתן״, הוא דיבר על השגת הרתעה כאחת מתוצאות המערכה והסביר שבצד השני עדיין לא הבינו את היקף הנזק שנגרם להם. במאי 2018 אמר ש״צריך להתייחס לחמאס כדבר הכי פחות גרוע שאיתו צריך להגיע לאיזשהו פתרון אסטרטגי״ והוסיף שתהיה זו טעות לנסות להפיל את שלטון חמאס ברצועה. בדצמבר 2021 חודשים אחרי ״שומר החומות״ הוא דיבר על ״שקט יוצא דופן שנובע מההרתעה ומכך שיותר דחוף לשלטון החמאס לשקם את עזה״. בכך בטא כרבים מיוצאי המטכ״ל את רוח הקונספציה וחוסר הבנה מוחלט של מהות חמאס. על כך יצא לי להתווכח במהלך השנים בקבינט הביטחוני ובועדת המשנה למודיעין עם חלק מחבריו של זיו, גם עם בכירים ממנו בדרגתם. חוסר הבנה זה היה קטלני מבחינה הסטורית והיה ביסוד המחדל המודיעיני, המבצעי והמדיניותי של ה-7 באוקטובר.
‏בזמן מבצע ״מגן וחץ״ נגד הג׳יהאד האיסלמי ברצועה הסביר זיו שהאירנים לא מצליחים בחדירתם בגלל שחמאס לא הצטרף ללחימה והציע ללכת לכיוון של ״הסדרה״. אבל למה ללכת רחוק? לפני חודשים ספורים הטיף הקונספציונר נגד כניסה לרפיח: ״רפיח היא ספין שעוד יעלה לנו ביוקר. חשיבותה שולית״. הוא דיבר על הרצון להכנס לרפיח כ״התעקשות מיוחדת״ והזהיר מתסבוכת מדינית בעקבות הכניסה אליה. נו, כבר הבנתם?
‏מדהים שהאיש הזה היה מפקד אוגדת עזה".

‏ עוד מוסיף: "באוקטובר 2022 הוא טען שאיראן בכלל רוצה ״לחזור לחיק המערב״. יש לי כבוד רב לעברו של זיו כלוחם ומפקד בצה״ל. פחות לביצועיו כקצין בכיר. כראש אגף מבצעים הוא היה אחראי להוראות פתיחה באש של צה״ל. בתקופתו נאסר ירי טילים על בתים שבהם התבצרו מחבלים מחשש לפגיעה באזרחים. זיו היה ממתכנני ביצוע תוכנית ההתנתקות. הוא העריך,אגב, ש״לטווח הארוך הבטחון של הישראלים ישתפר בעקבות ההתנתקות״.

‏לסיכום כותב סער: "אחרי 7 באוקטובר אי אפשר עוד להתייחס בסלחנות לרקורד ולחוסר יכולתם של הקונספציונרים לקרוא את המציאות. אחת הסיבות המרכזיות לכשל בניהול המערכה ב״חרבות ברזל״ היא העובדה שבקבינט המלחמה היה רוב של יוצאי המטכ״ל גם בדרג הפוליטי. הוא נראה כהכלאה של המטכ״ל בהווה ובעבר. לא בדיוק ערובה לגיוון מחשבתי ואתגור התפיסות שהביאונו עד הלום. המדינאי הדגול ז׳ורז׳ קלמנסו כהן פעמיים כראש ממשלת צרפת והוביל אותה לנצחון במלחמת העולם הראשונה. ״מלחמה״, אמר קלמנסו, ״היא ענין רציני מכדי שתושאר לאנשי צבא״. זיו גולש לא אחת בפרשנויותיו גם למחוזות הפוליטיקה. אתם יודעים – הם מומחים להכל. אותי זה לא מפתיע. בימים שלאחר ה-7 באוקטובר באחד הדיונים על הכניסה לממשלת החירום אמר בני גנץ כי הוא שוקל לכלול אותו בין השרים שיכנסו לממשלה מטעמנו. ״לא על מכסת תקווה חדשה״, הבהרתי. ‏בטור המוזכר לעיל מנבא זיו ש״נראה שתהיה נשיאה ראשונה בארצות הברית״. הסקרים של קמלה האריס נראים עכשיו טוב, אבל אם זו הערכת זיו – במקומה הייתי מודאג".
 
יו״ר מפלגת ישראל ביתנו, ח״כ אביגדור ליברמן, תוקף בחשבון הטוויטר שלו את ממשלת ישראל לאחר הירי הלילה לעבר נהריה.
״ממשלת ישראל נכנעת פעם אחר פעם לארגוני הטרור ולחיזבאללה ובימים האחרונים גם נירמלה ירי לנהריה", כותב שר הביטחון לשעבר שדרש את פירוק החמאס ונדחה בבוז על ידי נתניהו.
"לא ייתכן שעשרה חודשים מתחילת המלחמה, יש רצועת ביטחון של חיזבאללה בשטח ישראל וגבולותינו הצטמצמו מחדרה לגדרה. חייבים לגבות מחיר ממדינת לבנון, להעביר את רצועת הביטחון לתוך שטחה ולהסיר את האיום מעל תושבי ישראל.״, ציין ליברמן.
 
בעקבות העימות אתמול בין ראש הממשלה ושר הביטחון, דורש מבקר הליכוד, שי גלילי, לקיים דיון בעניין הרחקתו של השר גלנט משורות המפלגה.
 
השרה רגב דחתה את הצעת הפשרה של הנשיא הרצוג לקיים את הטקס בבית הנשיא. אמרה הערב בפטריוטים: ״טקסים ממלכתיים לא מתקיימים בבית הנשיא, זה צריך להיעשות בדרום. במכתב שהוא הוציא הוא תפס צד״.
עירית לינור ב'פטריוטים' על יוזמת הרצוג לטקס הממלכתי בבית הנשיא: "הרצוג, קודם כל תיקח לאחים לנשק את האות שנתת להם, לפני שאתה מציע את עצמך בתור גורם מאחד".
כל פעם שהרצוג רוצה להיות משכין השלום צריך להרחיקו כמה שיותר מהר
את צידו הפוליטי כולם מכרים גם את צביעותו די שיפסיק מספיק!
 
נערך לאחרונה ב:
מפתיע: בזמן שיו”ר הימין הממלכתי חבר הכנסת גדעון סער מנסה לחזור לימין ואולי אף להיכנס לממשלה ולכהן כשר הביטחון במקומו של יואב גלנט, תוך מטרה להגדיל את כוחו ומפגלתו לקראת הבחירות, נדמה כי הנזק האמיתי עבורו מגיע דווקא מתוך ביתו, משפחתו.

בראיון ל’ישראל היום’, בתו של סער דיברה על אביה גדעון ואמרה כי “אם היום היו בחירות אז כנראה לא הייתי מצביעה לו”.

היא ניסתה להסביר את דבריה: “אנחנו לא חושבים אותו דבר על מה שעל סדר היום. הדבר היחיד שסותר לי את זה הוא העובדה שהייתי רוצה לאחל לאבא שלי הגשמה עצמית והצלחה. בקשר הרגשי שלי עם אבא שלי, הייתי רוצה בשבילו שיגיע לירח ולכוכבים”.

היא נשאלה – אבא שלך מכוון לראשות הממשלה. האפשרות הזאת עברה לך בראש?. “זה נשמע לי נורא, זה נשמע לי מזעזע, ואני ממש מקווה שזה לא יקרה לי”, השיבה בלי להתבלבל.
 
היא נשאלה – אבא שלך מכוון לראשות הממשלה. האפשרות הזאת עברה לך בראש?. “זה נשמע לי נורא, זה נשמע לי מזעזע, ואני ממש מקווה שזה לא יקרה לי”, השיבה בלי להתבלבל.
היא הייחסה אתמול (רביע) בערב לכתבה:
דברי שובשו לחלוטין: "התייחסתי למה דעתי על להיות 'ביתו של ראש הממשלה'. ואמרתי את האמת, זה נשמע לי נורא. פירטתי גם למה, על כמה זה מפחיד אותי לחיות בצל גדול עוד יותר ממה שאני כבר".
אם זה נכון, זה לא יאומן איך אפשר לעוות דברים של בן-אדם ולהוציא את זה לגמרי מהקשרם....באידיש אומרים על זה "פלאי פלאים".............
 
נערך לאחרונה ב:
גיא לוי

האם אתם יודעים מה היו התשובות של לפיד בעדותו ב״וועדת החקירה האזרחית״ לשאלות הבאות: 1. מדוע במבצע עלות השחר אשר היה תחת פיקודך, לא פיצצתם אף מחסן נשק של חמאס, לא פגעתם באף מנהרת טרור של חמאס ולא יריתם אפילו לא כדור אחד כלפי מחבל חמאס ובעצם הענקתם להם חסינות מלאה לאורך כל המבצע? 2. האם חוברת חומת יריחו אשר איילה חסון חשפה והוצאה בזמן ממשלתך עם בנט, גנץ ומנסור עבאס, הובאה אי פעם לידיעתך? ואם כן מדוע המידע לא הועבר ממך לראש הממשלה נתניהו שהחליף אותך? 3. מדוע חתמת על הסכם הכניעה הימי מול חיזבאללה ולבנון, במסגרתו העברת 100% מהשטח הימי במחלוקת שהיה, לאחר כטב״מ אחד ששוגר לכיוון אסדת הגז ובתמורה קיבלנו כלום ושום דבר? כיצד לדעתך זה השפיע על ההרתעה הישראלית בעיני אויבינו? מדוע ואיך חתמתם על הסכם הכניעה הזה בניגוד לעמדת היועמ״שית ואף בלי להביא זאת להצבעה בכנסת בניגוד לחוק? 4. אם קיבלת התראה בזמן אמת לכך שהאויב רואה במשבר בחברה הישראלית הזדמנות ורגע של חולשה, מדוע לא יצאת אפילו לא פעם אחת נגד תופעת הסרבנות המאורגנת ואף עודדת אותה? מדוע כאשר הקואליציה וויתרה על חלקים רבים ברפורמה ופעלה בכל דרך כדי להגיע להסכמות ופשרות בבית הנשיא ואף ביום ההצבעה שבו הציעו את צמצום עילת הסבירות ודחיית תכולת החוק בשנה, אתה פעלת בכל דרך לסכל כל אפשרות כזו וסרבת לא ניסיון פשרה והבנה? 5. מדוע תחת ממשלתך עם בנט, גנץ ומנסור עבאס, ביטלתם לראשונה מאז צוק איתן 2014 את האיסורים הבאים: האיסור לכניסת פועלים מעזה לישראל, האיסור לייבא מכוניות חדשות לעזה ואת האיסור להכניס חומרי גלם לפרויקטים הומניטריים בנ״ל? 6. מדוע מינתם את הרמטכ״ל בזמן ממשלת, מעבר 3 ימים לפני הבחירות? מדוע הקמתם לצורך כך ועדה עקומה, גייסתם מכתב שיקרי מאדם שמונה ע״י גנץ למשרד הביטחון ובפעולות אלו כפיתם אותו על הממשלה הבאה? מדוע עשיתם זאת בהתערבותך האישית ובניגוד לכל פסיקה קודמת של בית המשפט בתולדות המדינה לגבי סמכויות ממשלות מעבר? 7. מה היו השיקולים אשר הובילו אתכם למנות את אהרון חליוה לראש אמ״ן, כאשר לאורך כל שירותו הצבאי לא היה לו כל ניסיון קודם וכל קשר לחיל המודיעין? מה???? אתם רוצים להגיד לי שהוועדה לא שאלה את לפיד אף לא אחת מהשאלות האלו? אולי זה בגלל שלא מדובר בוועדת חקירה אזרחית ולא נעליים, אלא בעוד צורה חדשה של הפגנה ומחאה המורכבת מהאליטה של החברה שלנו? מה שמדהים ומעציב אותי, זה שמעורבות בקרקס הזה גם משפחות שכולות, הן לא רוצות לגלות את האמת מה קרה ליקיריהם? לא מעניין אותם לדעת כיצד באמת התרחש המחדל? הפוליטיקה באמת חשובה מהכול?
 
ינון מגל: כמו שקמפיין ה״שוחד של נתניהו״ נגמר בזריקת הפרקליטות ממדרגות בית המשפט, כמו שהרפורמה המשפטית הפכה ל״מהפכה משפטית״ ו״קץ הדמוקרטיה״, כך עכשיו, כשחמאס רוצח חטופים זה ״נתניהו הרוצח״. אין שום גבול. הכל שקר. הכל פוליטי.
 
שנאה.jpg
 
ניצן אלון: המלצת מערכת הביטחון היא להגיע לעסקה, כולל העמדות שלנו לגבי ציר פילדלפי (צה״ל יידע להתמודד אם ישראל תיסוג משם).

לווין בתגובה: בסוף צריך לבחור בין חלופות. יש מחיר כבד למה שאתה מציע. עד לרגע זה לא קיבלנו שום דבר על המחירים וההשלכות. חייב שיקוף מלא, ואתם לא מציגים את המחירים.
 

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.


הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

  • מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

  • חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".


הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

  • איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

  • איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.
הכותרת לא באה להתריס היא באה להדגיש מצב
ולא לא באתי לומר שאבא או אמא עם ילד או שניים זה לא אתגר
אבל שימו לב
בעוד אתם בונים על ההורים לרוב פסח ולכן מכשירים פיסת שיש קטן לפינת קפה. מדף במקרר. ובארון
כי מילא רוב החג נהייה אצל ההורים
ההורים והרווקים בבית קורעים את עצמם [תזכרו זה לא היה כזה מזמן]
כן אמא שלך לא נחה כבר 3 שבועות

להפוך בית שלם 100+ מטר של ארונות כיורים שולחנות מטבח סלון כיסאות מזווה מיטות
לכשר לפסח
לאפשרות שאתם וילדכם הסתובבו בחופשיות עם מצה ואפיקומן שסבא קנה
לא נכנסתי להוצאות המטורפות שקצת עוברות לידכם. למה שתקנו מצות יין או חסה או נייר כסף לציפוי המטבח
ושוב לא בהאשמה ולא בטרוניה אלא כנתון מציאותי
אז זו''צ יקר קצת שימת לב
לפרגן לבוא לעזור חצי יום
לפרגן ארוחה לעובדים בבית [הבית שלך חמץ המטבח שלהם במרפסת שרות]
לתת מילה טובה או שוקולד
והחשוב מכל
מעשרות להורים
הם חשובים יותר מכל כולל ארגון או קמחה דפסחא הם ההורים שלך

והם יממנו לך את ארוחות וסעודות החג
שלום לכולם,
אז קבלו אותו....
****אשכול טיסות זולות***
למי? -
לכל מי שצריך לטוס, לכל יעד שהוא. ואינו מתמצא או אין לו בקיאות בעניין.
איך? - כותבים לאן רוצים לטוס, תאריכים מדוייקים, ומקבלים אי"ה לינק.
מי? - כל מי שרוצה יכול לעזור באשכול, לכל מי שיש ידע בסיסי באתרי חיפוש הטיסות.
כמה?
- אין כאן שום רווח כספי הכל בשביל העזרה איש לאחיו.
מה? - יהיה כאן בל"נ מענה לבקשות, וגם מעת לעת מבצעים לזמן מוגבל של חברות תעופה.

ואם יש לכם נסיון שאתם רוצים לחלוק אותו עם הציבור, אז קדימה....
דבר חשוב נוסף: המטרה של האשכול הינו טיסות זולות לכן הטיסות המוצעות יהיו משולבות לפעמים חניות ביניים אחת או שניים, ולפעמים תחזיקו חזק... משולבות נסיעה עם אוטובוס או רכבת, רק בכדי להוזיל את הכרטיס.

גילוי נאות מאד חשוב: אין לפותח האשכול כל רווח כספי מהעניין כלל ועיקר!!!

--------------------------

אז לפני שאתם מבקשים תנסו להיעזר לבד בסורקי הטיסות הללו:
מנסיון כדאי לעבור לגלישה בסתר בעת החיפוש - אחרת המחירים עולים!!!
סקיי-סקאנר - SKYSCANNER (הכי זול בדרך כלל)

גוגל-טיסות (קצת יותר יקר אבל לפעמים יש יוצאים מן הכלל)

סקיי-פיקר - קיווי (אתר מאד מאד נוח, משלב גם הגעה ליעד עם אוטובוס או רכבת!!!! אך לא תמיד זול במיוחד, מצויין מאד כ'מראה מקום' ואז לחפש אצל השאר)

צ'יפ-פלייט (מערכת שסורקת כמה סורקים ביחד, לא מצאתי משהו מיוחד בזה)

וויז-איר (מצויין ליעדים במזרח אירופה כמו קברי צדיקים, אך לא רק. וכן למי שרוצה להוזיל את הכרטיס גם במחיר של יציאה משדה התעופה רמון)
בין שלל הדיווחים העדכונים והפריצות לשידור, שמות הנטבחים וסיפורי הניצולים, תקיפות בעז"ה וחיסול המחבלים, החדשות הטובות והפחות, המתח והחרדות, האזעקות והמרחב המוגן, הטלפון והמרחב הקולי.

חשוב שיהיה גם מקום אחר, אווירה טובה, להתאוורר ולנשום עמוק, להביט על עם ישראל היפה, להתמקד בחדשות הטובות, פוסטים שמעלים חיוך, סרטונים ותמונות עם הומור בריא, שיעזרו לנו לעבור את התקופה. יהיה טוב!


כמה כללים בסיסיים:
  • אין להעלות תכנים כפולים.
  • ללא ציטוטים ושרשורים. לזה יש נספח.
  • הודעות מאולצות או תת רמה - מיותרות, אין טעם להעלותם.
  • אין לדון כלל! בדברים שיעלו פה.
  • יש להעלות רק דברים שמתאים לרוח אתר חרדי.
  • ללא תמונות נשים.
  • ללא בקשות "אפשר בזיפ"! (תוכלו לפנק את המנוטפרים בלי שיבקשו).
  • ללא מחזור קרשים ישנים, בדיחות מלפני שנה או עשור מיותרות.


עריכה:
כפי ששמתם לב, האשכול השתנה מעט, מעלה רמה ומחליף פורמט.
כל הדירוגים התאפסו. מהיום, אתם מחליטים מה מתאים ומה בדיחת קרש מאולצת ומיותרת.

אשכול זה מיועד לבדיחות ותכנים הרצים ברשת וקשורים למלחמה בלבד.
יש לכם בדיחה טובה? מעולה! תכתבו אותה פה.
מישהו העלה בדיחה, ויש לכם מה לומר עליה, כתבו בנספח. אין לפתוח פה ציטוטים ושרשורים.

צופים יקרים, שימו לב! אתם מצבעים ומשפיעים איזו הודעה מתאימה, ואיזו מאולצת או תת רמה.
ההצבעה אנונימית, וכל אחד יכול להשפיע. הודעה שתקבל דירוג שלילי, תוסר מהאשכול.

כמובן, הודעה כפולה, או כזאת הנוגדת את כללי האשכול, תקבל אף היא את הדירוג השלילי שלכם,
וכך תעזרו לנו לשמור עליו נקי עם רמה גבוהה.
שלום,
החלטתי להכנס לשוק ההון, מתוך הבנה שזהו אפיק שיכול להניב רווחים גדולים בעזרת ה'.
כמובן שלהכנס לנושא כה רחב וגדול- עם אפס ידע (זה בגדול מה שיש לי...)- לא מומלץ.
אני מחפשת קורס מקיף ואיכותי שלאחריו אני אוכל לעוף קדימה עצמאית.
מחיפוש ברשת, נתקלתי במכללת דניאל דמארי,- שהוא, כך הבנתי מלמד את הנושא בצורה מעמיקה ויסודית.
אני לא אכתוב מחיר מדויק, אבל הם לוקחים בסביבות התשע אלף, ונותנים בתמורה מעטפת מאוד מושקעת, של כמעט 24/7 עם קבוצת ווצאפ צמודה שבה אפשר לשאול הכל ועונים ממש מהר, תיעוד ביומני מסחר- שהם עוברים עליו כל שבוע ומפדבקים אותי, בנוסף יש סקירה שבועית על כל מה שקורה בשוק מדניאל עצמו בה הוא מפרט על כל מה שכנראה הולך לקרות והמהלכים שהוא עצמו הולך לעשות.
וגם- פתיחת חשבון דמו- ולווי צמוד עליו, ורק אחרי שהם רואים שאני יודעת להתנהל איתו מעולה, הם עושים בדיקה ומשחררים אותי לפתיחת חשבון אמיתי.
וגם- הם מדגישים שהליווי שלהם הוא לכל החיים.
שאלתי היא-
שווה?
האם יש קורסים אחרים שנותנים מענה דומה בפחות מחיר?
זה מחיר הגיוני בשוק?

אשמח לכל מידע.
תודה רבה!!!

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  3  פעמים
למעלה