מייבש כביסה מייבש כביסה טוב

  • הוסף לסימניות
  • #21
א. שטיגליץ
אז איך שאני מבינה שלא כ''כ משנה הנתונים שלו
צריך להתייחס לכך שעדיף שרשורי וכמה שפחות לחצנים
איזה חברה הייתם ממליצים?
אשמח שתדרגו לי מה הכי טוב שאתם חושבים לפחות טוב-אשמח ל3 חברות
 
  • הוסף לסימניות
  • #22
לנו יש את זה שנה משתמשים המון בינתיים מאוד מרוצים יש לו גם חיישן מתי שהכביסה יבשה
1708206643827.png
 
  • הוסף לסימניות
  • #23
א. שטיגליץ
אז איך שאני מבינה שלא כ''כ משנה הנתונים שלו
צריך להתייחס לכך שעדיף שרשורי וכמה שפחות לחצנים
איזה חברה הייתם ממליצים?
אשמח שתדרגו לי מה הכי טוב שאתם חושבים לפחות טוב-אשמח ל3 חברות
אשמח שתרשמו לי כאן
כי אשמח לחוות דעת ממכם דווקא בגלל שאתה טכנאי
 
  • הוסף לסימניות
  • #26
אם יש אפשרות לחיבור לגז + חשמל ממליצה על מייבש על גז רינאי של פזגז.
מייבש ביעילות ובמהירות.
 
  • הוסף לסימניות
  • #28
@א. שטיגליץ
בדקתי דגם מסוים של מייבש עם צינור AEG
והיה רשום שם את זה:
"אופציה חזיתית להוצאת האדים או אחורית שמאלית בצירוף קיט התקנה המסופק עם המייבש".
מה הכוונה?
 
  • הוסף לסימניות
  • #29
כמה זמן?
אשמח לקישור למוצר
פחות משנה.
אחרי המלצה של גיסתי שיש לה אותו כמה שנים.
היה לי מייבש של יונדאי עם חיישן והייתי ממש מאוכזבת.
הדגם שיש לי הוא זנוסי 8 קילו.
קיבלתי עליו המלצות מטכנאי.
ZDV806N3WB
והמלצה אישית לקנות אצל סוכנים ביתים יש פער גדול במחירים
 
  • הוסף לסימניות
  • #30
@א. שטיגליץ
בדקתי דגם מסוים של מייבש עם צינור AEG
והיה רשום שם את זה:
"אופציה חזיתית להוצאת האדים או אחורית שמאלית בצירוף קיט התקנה המסופק עם המייבש".
מה הכוונה?
פרושו שניתן לחבר את הצינור או מקדימה או מאחורה בצד שמאל .
ומגיע עם המייבש חלק פלסטיק שמיועד להתקנת הצינור במקומות הנ"ל באופן יציב
 
  • הוסף לסימניות
  • #31
פחות משנה.
אחרי המלצה של גיסתי שיש לה אותו כמה שנים.
היה לי מייבש של יונדאי עם חיישן והייתי ממש מאוכזבת.
הדגם שיש לי הוא זנוסי 8 קילו.
קיבלתי עליו המלצות מטכנאי.
ZDV806N3WB
והמלצה אישית לקנות אצל סוכנים ביתים יש פער גדול במחירים
יש לך להמליץ על מישהו ביתי שאפשר לקנות?
 
  • הוסף לסימניות
  • #35
  • הוסף לסימניות
  • #37
  • הוסף לסימניות
  • #40

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

למה מחקו את האשכול שלי?
מדוע נועלים אשכולות?
מה הבעיה בנושא הזה?

הכנסו וקראו את הכללים המעודכנים של אא"ר!




חוקי הפורום:
  1. עזרה נטו:
    אין לפתוח שום דיון שאינו תחת ההגדרה של עזרה אישית.
    פרוג אינו רשת חברתית, ואיש את רעהו לא מקום של הוואי ופנאי. ע"כ יש לכתוב רק בקשות של עזרה עניינית נטו.


  2. תוכן נקי:
    אין לפתוח נושאים שלא היו נכנסים לעיתונים החרדיים, (דיוני נשים וכו' וד"ל),
    כמו"כ אין להעלות שום תמונות שלא היו נכנסות לעיתונים הנ"ל.


  3. סרטים:
    חל איסור על בקשת סרטים וקליפים מכל סוג שהוא בפורום אא"ר. משתמש שיבקש סרטון בפורום ייחסם מיידית. כמו"כ אין להעלות סרטים, סרטונים וקליפים מכל סוג שהוא ללא אישור כלל.


  4. משחקי מחשב:
    אין להעלות או לבקש משחקי מחשב.


  5. כתובת מייל:
    אין לכתוב או לפרסם כתובת מייל בשום דרך באתר, בין שלכם בין של אחרים.
    לא יתקבלו בקשות מחיקת מייל להודעות שנכתבו בניגוד לכללים!


  6. שמלות נשים:
    אין להעלות אשכול השכרת שמלות נשים או חיפוש שמלות נשים, בכל צורה שהיא. לא בקשה למייל, לא שליחת תמונה למייל, ולא בשום אופן אחר. לטובתכן האישית, בלבד!


  7. שידוכים:
    אין להעלות אשכולות שידוכים מכל סוג שהוא, פרוג אינו אתר היכרות ושידוכים.
    לידיעתכם: פרוג יצא במיזם חדשני לפרויקט שידוכים ע"י שדכנים מובילים בתחום, באופן דיסקרטי לחלוטין, לטובת הציבור הרחב הנמצא כאן בהמוניו.


  8. לוח מודעות:
    פרסום הודעות בנושאי מכירה, השכרה, פרסום וביקוש דירות, דרושים - בעלי מקצוע, בקשות שת"פ וכדו' - מקומן ב
    לוח המודעות בלבד.
    הודעות בפורום איש את רעהו בנושאים אלו נמחקות לאלתר.

  9. נופש:
    פרסום וביקוש דירות נופש וצימרים, מתאפשר בלוח המודעות בלבד.


  10. פרסום לא מאושר:
    אין אפשרות לפתוח אשכול בעל אופי עסקי, קבוצות רכישה, פרסום וכדו' ללא אישור ותשלום.


  11. חדשות:
    פורום אא"ר אינו מיועד לפרסום חדשות מכל סוג שהוא. ישנו פורום ייעודי לחדשות ועדכונים, ורק שם ניתן לדווח ולעדכן אודות אירועים חדשותיים/ביטחוניים/מעניינים. לקבלת הרשאות בפורום חדשות ועדכונים לחצו פה.

  12. כותרת:
    כותרת הנושא חייבת לשקף את תוכן הבקשה.


  13. דיונים:
    אין לפתח דיון בנושא השקפתי, הלכתי, מוסר וכו'. גם לא במסווה של בקשה אישית. ובכלל, דיונים וויכוחים בד"כ אינם עומדים בהגדרת "בקשת עזרה נטו".


  14. כבוד לזולת:
    יש לכתוב אחד לשני בשיח מכבד, כתיבה מזלזלת או פוגעת תגרום מיידית להשעיית המשתמש מאתר פרוג ללא שום הסבר או נימוק.


  15. שיתופים:
    אין מקום לדיונים ושיתופים בנושאי פוליטיקה, אקטואליה, חדשות, שיתוף פוסטים מהרשת, בדיחות רץ ברשת וכדו'.


  16. סקרים:
    אין אישור לפתוח אשכולות סקרים באא"ר, ואין לפרסם קישורים לסקרים. פרסום סקר מצריך אישור ממחלקת פרסום ובתשלום.


  17. קטלוגים:
    אין להעלות או לבקש קטלוגים, מכל סוג שהוא.


  18. יצירת קשר:
    אין לפתוח אשכולות חיפוש ניקים כתחליף להודעה פרטית. וכן
    אין לבקש ממשתמשים כתובת מייל ע"מ ליצור עימם קשר בפרטי, דבר העוקף את מדיניות פרימיום באתר, ופתח למכשולים רבים.


  19. זכויות יוצרים:
    אין להעלות או לבקש קבצים המוגנים בזכויות יוצרים.


  20. הקפצה:
    חל איסור להקפיץ אשכולות ישנים שלא נכתב בהם זמן רב והתוכן עלול לבלבל. יש לפתוח נושא חדש ואפשר לתת קישור לנושא הישן.


  21. תרומה:
    כחלק בלתי נפרד מאיש-את-רעהו ואימפריית החסד - פרוג, אשכולות תרומה ובקשות תמיכה מאושרים ללא תשלום, בפורום תרומה וחסד בלבד.



> תקנון ואמנת הפורום:

פורום איש את רעהו נועד לעזרה אישית בין חברי הפורום.
אתר פרוג הינו פלטפורמה למקצוענים במגוון עצום של תחומים.
נוסף על הפורומים המקצועיים המיועדים לסייע מקצועית, יש גם את הפורום שלנו - איש-את-רעהו - המיועד לבקשות סיוע ועזרה ספציפיות ואישיות עבור אנשים, וזאת כדי לנצל את פלטפורמת פרוג המקבצת אלפי אנשים יראי שמים מכל רחבי העולם.

הפורום לא מיועד להחלפת דעות, דיונים שונים בנושאי השקפה, גם לא נועד למוסר והתחזקות, לא בנושאי לשון הרע, לא בנושאי לימוד התורה, לא בנושא האינטרנט והטלפון, ולא בשום נושא, בשביל זה הולכים לדרשות בבית כנסת. ושכל אחד יחזק את עצמו וחברו באופן אישי.

אנא, עזרו לנו לשמור על אופי האתר שיהיה מקצועי נטו.
  • אווירה:
    עזרו לנו להשרות אווירה נעימה, שתהיה פלטפורמה לעזרה וסיוע הדדי בין כלל המשתמשים, ומקום שכייף להיות בו, זה תלוי בכם!

  • ניקיון:
    הקפידו להתבטא בשפה נקיה ומכובדת.

  • סבלנות:
    אם לא ענו לכם מיד – זה לא אומר שלא אכפת. זה אומר שאנשים עסוקים, וגם זמנכם יגיע. רק קצת סבלנות.

  • גברים/נשים:
    בהתכתבות בין המגדרים, הקפידו על כתיבה עניינית ולא אישית (בטח בלי מחמאות וסופרלטיבים הדדיים).

  • ניהול:
    ההנהלה שומרת לעצמה את הזכות למחוק הודעות שאינן עומדות בכללים אלו, ללא התחייבות להסבר. אנא שמרו על הכללים.

  • הרחקה:
    משתמש שיפר את הכללים, יורחק לאלתר מפורום אא"ר או ימחק מהאתר כליל, ללא אזהרה ונימוק, לפי החלטת המנהלים.

  • תוכן שלילי:
    נתקלתם בהודעה החורגת מן הכללים, דווחו לנו בכפתור ה"דיווח על תוכן שלילי".

> פתיחת אשכולות חדשים:
  • פרוג אינו רשת חברתית, ואיש את רעהו אינו מקום לבילוי ופנאי או הפגת שעמום! על כן אין לפתוח אשכול הנכלל בהגדרות הנ"ל.
  • לפני יצירת נושא חדש, בבקשה עשו בדיקה מהירה אם פתחו כבר נושא כזה, ע"מ למנוע כפילויות. ייתכן והעניין נידון בעבר והפתרון נמצא שם.
  • כותרת האשכול חייבת לפרט בקיצור את מהות ההודעה - לא "הצילו! עזרה דחוף" ודומיו, אלא "זקוק לעזרה בדחיפות בנושא X".
  • נא לשמור על סגנון נקי ומקצועי. - חזרה על אותיות, וסימני שאלה/קריאה מרובים (יותר מ-2) מיותרת ומורידה את הרמה...
  • טיפ: הוסיפו תגיות. כל מילה היכולה להיות בשימוש המחפש את האשכול שלכם, תעזור למצוא את זה מהר, תחסוך זמן, ותקדם את הנושא בתוצאות חיפוש בגוגל.
    התגית אף משמשת ככפתור - למשל בלחיצה על תגית 'שבת' יפתח לכם רשימה עם כל האשכולות המסומנות בתגית זו.

> תגובה באשכולות קיימים:
  • על התגובה להיות עניינית, ולא לסטות מנושא האשכול.
  • יש לשמור על שפה נקייה ומכבדת, כמקובל בפרוג, תוך שמירה על אופיו הרוחני והמקצועי של הפורום. אין לרדת בשום אופן לפסים אישיים.
  • שמירת הלכות לשון הרע חשובה תמיד, אך בפורום ענק כל מילה הנכתבת בו מגיעה ברגע לאלפי אנשים ברחבי העולם. ע"כ אין לכתוב שום דבר רע על אנשים / חברות / גופים מסחריים וציבוריים, ללא יוצא מן הכלל.
  • כחלק ממדיניות פרוג, במידה ויש לכם ביקורת הלכתית או השקפתית ולא ברמה המעשית/המקצועית, יש לדווח להנהלה דרך כפתור הדיווח, בשום אופן לא בגוף האשכול.
  • אין להקפיץ אשכול סתם, גם אם לא ענו לכם עדיין חכו לפחות 4 שעות עד להקפצה הבאה. אשכול שיוקפץ שלא כדין עלול להינעל.
  • ניתן להקפיץ לאחר 4 שעות (לא באשכול ישן שלא נכתבה בו הודעה מעל חצי שנה, כמובן), כגון לכתוב "מקפיצה למשמרת ערב". ולא יותר משלוש פעמים.



- אשכול או הודעה שלא יעמדו בכללים הנ"ל יימחקו ללא התראה מוקדמת.
- הנהלת הפורום רשאית להשעות חבר שאינו עומד בכללי הפורום ללא התראה מוקדמת.

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

כשמייבש בקומה 7 מרעיד חדר מנותק בקרקע (ולמה "בידוד רגיל" לא יעזור לכם)​

חשבתם שבטון עוצר רעש? תחשבו שוב. על "גשרים אקוסטיים", תדרים נמוכים, וסיפור אישי אחד שממחיש למה אסור למהר להדביק ספוגים על הקיר.

כמתכנן אקוסטי, אני רגיל לנתח גרפים של דציבלים ולתכנן חסמים לרעש עבור לקוחות. אבל השיעור הכי חזק שקיבלתי לאחרונה, הגיע דווקא אצלי בבית, ב-2 בלילה.

בניתי לעצמי את מה שכיניתי "הבונקר" – חדר חמישי, מנותק לחלוטין מקו הבניין. על הנייר? זה אמור להיות המקום הכי שקט בעולם. מעליי אין דיירים, למעט מרפסת שירות מרוחקת שתי קומות מעל. אבל אז הגיע הזמזום.

לא סתם רעש. זה היה Low Frequency Noise (LFN) – רעש בתדר נמוך. מי שמכיר את הספרות המקצועית בנושא, יודע שמחקרים מצביעים על כך שרעש בתדר נמוך הוא המטריד ביותר למוח האנושי בזמן מנוחה, כיוון שהוא מייצר תחושת "לחץ" פיזי באוזן ולא רק צליל.

הטעות הנפוצה: בטון הוא לא חוסם, הוא מוליך!כדי להבין מה קרה אצלי, צריך להכיר נתון פיזיקלי מפתיע:מהירות הקול באוויר היא כ-340 מטרים לשנייה.מהירות הקול בבטון היא כ-3,700 מטרים לשנייה!

כשהתקשרתי לשכן שגר שתי קומות מעליי, גיליתי את המקור: מייבש כביסה שהונח ישירות על מכונת הכביסה, ללא שום חצץ.

כאן אנחנו נכנסים למושג המקצועי Structure-Borne Noise (רעש הולם/מבני):כשהמייבש רועד, הוא לא רק מרעיש לאוויר. הוא מכה פיזית ברצפה. האנרגיה הזו לא "נעלמת". היא נכנסת לשלד הבניין. הבטון המסיבי, שאמור להגן עלינו, הופך ברגע אחד למה שאנחנו מכנים באקוסטיקה "גשר קול" (Flanking Path).הוויברציות הללו טיילו במהירות עצומה דרך העמודים, עקפו את כל הבידודים הסטנדרטיים, והרעידו את החדר המנותק שלי למטה.

למה זה קריטי לכיס שלכם?אני רואה המון אנשים שעושים טעות יקרה: הם שומעים רעש מהשכן, ורצים להדביק ספוגים אקוסטיים או לבנות קירות גבס עם צמר סלעים.במקרה של רעש הולם (גרירות, מכונות, צעדים) – זה זריקת כסף לפח.כל עוד לא ניתקנו את המגע (Decoupling) במקור הרעש או ביצענו ניתוק צף בחדר המקבל, הקירות החדשים פשוט ירעדו יחד עם הקירות הישנים.

הפתרון המקצועי: שיטת ה"מסה-קפיץ-מסה"לו הייתי יכול להיכנס לדירת השכן (הוא סירב, לצערי), הפתרון היה עולה שקלים בודדים ופותר את הבעיה ב-100%: הנחת גומיות שיכוך ייעודיות תחת רגלי המייבש. הגומי משמש כ"קפיץ" שבולע את האנרגיה לפני שהיא מגיעה לבטון.במקרה הזה נאלצנו להסתפק בפתרון התנהגותי (כיבוי המכשיר בלילה), אבל הלקח המקצועי ברור.

טיפ זהב לבדיקה עצמית:שומעים רעש לא מוסבר? הצמידו את האוזן לקיר, ואז לרצפה. אם הרעש נשמע חזק וברור דרך האלמנט הקשיח (הבטון) יותר מאשר באוויר החדר – יש לכם בעיה של רעש הולם/מבני. שום חלון כפול לא יעזור כאן.

בשורה התחתונה שקט הוא לא מותרות, הוא בריאות נפשית.אם אתם מתכננים בניה, שיפוץ, או סובלים מרעש "בלתי מוסבר" שהשכנים טוענים "אנחנו בקושי זזים" – אל תנהשו. תכנון אקוסטי נכון, שלוקח בחשבון את התדרים הנמוכים ואת מעטפת המבנה, יכול לחסוך לכם עוגמת נפש רבה והוצאות מיותרות על פתרונות שלא עובדים.

אני כאן כדי לעזור לכם למצוא את השקט.
לכל שאלה ניתן לפנות אלי
ecocare
דואגים לשקט שלך

כשמייבש בקומה 7 מרעיד חדר מנותק בקרקע (ולמה "בידוד רגיל" לא יעזור לכם)​

חשבתם שבטון עוצר רעש? תחשבו שוב. על "גשרים אקוסטיים", תדרים נמוכים, וסיפור אישי אחד שממחיש למה אסור למהר להדביק ספוגים על הקיר.

כמתכנן אקוסטי, אני רגיל לנתח גרפים של דציבלים ולתכנן חסמים לרעש עבור לקוחות. אבל השיעור הכי חזק שקיבלתי לאחרונה, הגיע דווקא אצלי בבית, ב-2 בלילה.

בניתי לעצמי את מה שכיניתי "הבונקר" – חדר חמישי, מנותק לחלוטין מקו הבניין. על הנייר? זה אמור להיות המקום הכי שקט בעולם. מעליי אין דיירים, למעט מרפסת שירות מרוחקת שתי קומות מעל. אבל אז הגיע הזמזום.

לא סתם רעש. זה היה Low Frequency Noise (LFN) – רעש בתדר נמוך. מי שמכיר את הספרות המקצועית בנושא, יודע שמחקרים מצביעים על כך שרעש בתדר נמוך הוא המטריד ביותר למוח האנושי בזמן מנוחה, כיוון שהוא מייצר תחושת "לחץ" פיזי באוזן ולא רק צליל.

הטעות הנפוצה: בטון הוא לא חוסם, הוא מוליך!כדי להבין מה קרה אצלי, צריך להכיר נתון פיזיקלי מפתיע:מהירות הקול באוויר היא כ-340 מטרים לשנייה.מהירות הקול בבטון היא כ-3,700 מטרים לשנייה!

כשהתקשרתי לשכן שגר שתי קומות מעליי, גיליתי את המקור: מייבש כביסה שהונח ישירות על מכונת הכביסה, ללא שום חצץ.

כאן אנחנו נכנסים למושג המקצועי Structure-Borne Noise (רעש הולם/מבני):כשהמייבש רועד, הוא לא רק מרעיש לאוויר. הוא מכה פיזית ברצפה. האנרגיה הזו לא "נעלמת". היא נכנסת לשלד הבניין. הבטון המסיבי, שאמור להגן עלינו, הופך ברגע אחד למה שאנחנו מכנים באקוסטיקה "גשר קול" (Flanking Path).הוויברציות הללו טיילו במהירות עצומה דרך העמודים, עקפו את כל הבידודים הסטנדרטיים, והרעידו את החדר המנותק שלי למטה.

למה זה קריטי לכיס שלכם?אני רואה המון אנשים שעושים טעות יקרה: הם שומעים רעש מהשכן, ורצים להדביק ספוגים אקוסטיים או לבנות קירות גבס עם צמר סלעים.במקרה של רעש הולם (גרירות, מכונות, צעדים) – זה זריקת כסף לפח.כל עוד לא ניתקנו את המגע (Decoupling) במקור הרעש או ביצענו ניתוק צף בחדר המקבל, הקירות החדשים פשוט ירעדו יחד עם הקירות הישנים.

הפתרון המקצועי: שיטת ה"מסה-קפיץ-מסה"לו הייתי יכול להיכנס לדירת השכן (הוא סירב, לצערי), הפתרון היה עולה שקלים בודדים ופותר את הבעיה ב-100%: הנחת גומיות שיכוך ייעודיות תחת רגלי המייבש. הגומי משמש כ"קפיץ" שבולע את האנרגיה לפני שהיא מגיעה לבטון.במקרה הזה נאלצנו להסתפק בפתרון התנהגותי (כיבוי המכשיר בלילה), אבל הלקח המקצועי ברור.

טיפ זהב לבדיקה עצמית:שומעים רעש לא מוסבר? הצמידו את האוזן לקיר, ואז לרצפה. אם הרעש נשמע חזק וברור דרך האלמנט הקשיח (הבטון) יותר מאשר באוויר החדר – יש לכם בעיה של רעש הולם/מבני. שום חלון כפול לא יעזור כאן.

בשורה התחתונה שקט הוא לא מותרות, הוא בריאות נפשית.אם אתם מתכננים בניה, שיפוץ, או סובלים מרעש "בלתי מוסבר" שהשכנים טוענים "אנחנו בקושי זזים" – אל תוותרו. תכנון אקוסטי נכון, שלוקח בחשבון את התדרים הנמוכים ואת מעטפת המבנה, יכול לחסוך לכם עוגמת נפש רבה והוצאות מיותרות על פתרונות שלא עובדים.

אני כאן כדי לעזור לכם למצוא את השקט.
לכל שאלה ניתן לפנות אלי
ecocare
דואגים לשקט שלך

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  10  פעמים
למעלה