ברוכים הבאים לאתר הרשמי של קהילת פרוג!

הקהילה העסקית - מקצועית החרדית הגדולה בעולם.
הצטרפו לקהילת פרוג בחינם

פרוג • קהילה עסקית - חרדית הגדולה בעולם

מבזקי חדשות

תוכן מקצועי - סליידר מאמרים בדף הבית

מקצוען? מחפשים אותך!

מה אנחנו מציעים: 🫂 אווירה משפחתית 💰 תנאים מצוינים למתאימים תנאי המשרה: 🕓 משמרות אחה״צ, ערב ולילה ✔️ חובה זמינות ל־2 משמרות אחה״צ
פעיל עד
מודעת
דרושים
צפיות
23
דרושה אשת מכירות תותחית!
בס״ד עבודה בשעות 9:00-15:00 משרה פרונטלית עם אפשרות חלקית לשילוב מהבית. נדרש ניסיון קודם במכירות, חריצות, ורבליות, קליטה מהירה, סדר וארגון...
פעיל עד
מודעת
דרושים
צפיות
344
דרוש/ה מרפא/ה בעיסוק לבית ספר שלוה, מספר משרה JB-115 במסגרת התפקיד: טיפולים פרטניים וקבוצתיים. בניית תוכניות שנתיות וכתיבת מטרות מותאמות לכל...
פעיל עד
מודעת
דרושים
מצב
עבודה במשרה חלקית
צפיות
63
לחנות אופטיקה חדשה בירושלים שכונת נווה יעקב דרושה אופטימטריסטית לשעות הערב או הבוקר תנאים טובים
פעיל עד
מודעת
דרושים
צפיות
39
מחפשים אותך! מקצועית, ביצועיסטית, עם ראש גדול (מאוד 😉) ורעב לעבודה! מה חשוב לנו: • ניסיון של לפחות שנתיים במשרדי פרסום - חובה • שליטה מלאה בתוכנות...
פעיל עד
מודעת
דרושים
צפיות
168
שלום רב, משרד הפרסום "פנתר" מתרחב, ואנחנו מחפשים את המוח המבריק שיוביל את המהלכים הגדולים הבאים שלנו. 🚀 אנחנו לא מחפשים רק מישהו שיודע לנתח...
פעיל עד
מודעת
דרושים
צפיות
112
דרושה מזכירה, ראש גדול, תקתקנית, אחראית וביצועית עם ניסיון בגביה, תקשורתית ולעניין. שעות העבודה 8:30 - 16:00 מגורים באלעד יתרון משמעותי!
פעיל עד
מודעת
דרושים
צפיות
55
חפשת מישהי להוספת כתוביות להרצאה באורך כשעתיים. העבודה קבועה- אחת לשבוע. שכר: 100 ש"ח להרצאה. לפרטים נוספים ניתן לפנות בפרטי.
פעיל עד
מודעת
פרסום עסקי
צפיות
91
דרושה גרפיקאית באילוסטריטור העבודה כוללת קבלת קבצי Word והעברתם לעיצוב ותכנון סופי בתוכנת Illustrator. מדובר בעבודות פשוטות ולא מורכבות, אך נדרשת...
פעיל עד
מודעת
דרושים
מצב
פרילאנס - עבודה מהבית
צפיות
317

מה חדש באתר

שלום וברכה.
שמי הוא שלמה, ואני בחור ישיבה ורב במילוי מקום בין הסדרים,
לפני שאני מגיע לנושא הפולמוס אני רוצה מעט להרחיב עליי כדי שנבין למה פתחתי את הפולמוס ולמה יש לי שאלה בכלל…
לצערי בשנות לימודיי בתלמוד תורה וישיבה קטנה עברתי סבל בל יתואר.
אלימות פיזית ומילולית…
מאז שאני ילד קטן… כיתה ב׳.ג. כבר אני רוצה להיות בתחום ובגיל הגדול יותר החלפתי לשיעורים שלמים רבנים שהחסירו…
ב״ה אני רב מחליף בתלמוד תורה שבו החינוך-מעל הכל, מאוד מרוצה שם.
(סתם לסקרנות, כמה פעמים בערך קוראים בחודש מכיתה א-עד כיתה ד בערך?)

רציתי לברר מספר דברים:
מה דעתכם על הענשה?
אני אישית סבור שלא העונש עוזר אלא ההסבר,
לצערי יצא לי להעניש אבל לאחר מכן לקחתי את הילד למקום שקט וגרמתי לו להבין למה נהגתי כפי שנהגתי… ב״ה ראיתי תוצאות טובות מכך, וכן שמעתי מחבריי לצוות החינוכי…
רציתי לברר-
1.מה דעתכם על כך?
2.בתור רבנים שכבר שנים בתחום האם אני נוהג נכון בכך או לא?
3. האם הדבר הגיוני שכאשר אני מעניש ילד-אני יודע שאני עושה את הדבר הנכון,
אבל אני מרגיש שאני מעניש יותר את עצמי ומרגיש כאב פיזי על הילד?
4. איך מגיעים להקשבה מלאה בכיתה בתור רב מחליף?
5. האם נכון לעיתים בתור רב מחליף לשנות את השיעור למשהו יותר אמיתי ונכון לחיים?
(ביננו, חשבון לא הכי רלוונטי לחיים-יש מחשבון. לעומת זאת (במחילה מכל הרבנים שמלמדים חשבון. וגם לי יצא ללמד…) כבוד רבו וכבוד אביו- במחילה. אבל לעניות דעתי מעט יותר חשוב…)
6. אשמח לקבל טיפים ללימוד יותר טוב ואיך להיות יותר טוב.
7. כמובן המטרה שלי רק לעשות טוב, אשתדל להקשיב לטיפים אך אני לא מתחייב שאקשיב לכולם.
יישר כח גדול!
ש.ס.ל.
דחוף ממש!!!
לאחרונה גילתי את הAI המדהים הזה
זה האתר
(דרך אגב מי שעוד לא ניסה- זה הזמן!!!)
והשתמשתי בכל הנקודות החינמיות שהוא נותן ועכשיו על מנת לרכוש עוד נקודות הוא רוצה פרטי אשראי ואין אופציה לשלם מפייפל ואני קצת מפחדת...
יש למישהו ניסיון עם האתר הזה?
כאילו הוא אמין ?
מה אפשר לעשות שזה יהיה מאה אחוז בטוח חוץ מהאופציה של כרטיס נטען חד פעמי?
(שחלילה וחס לא יגנבו את הפרטי אשראי...)
תודה מראש!!!
0 תגובות
  • תודה
Reactions: שמואלזון1 //
17 תגובות
שלום וברכה לקהל היקר כאן,

נעים להכיר - שמי נעם, ואני מתנדב בתחזוקת
פרוייקט קוד פתוח בשם "דאטאבוס" (קישור למתעניינים).
אנחנו שולפים מידע תכנון וביצוע של תחבורה ציבורית ממערכות משרד התחבורה, ומשתדלים להציג אותו לציבור.

בסיס הרעיון מאחורי העשייה שלנו פשוט - אם לציבור תהיה גישה נוחה לראות ולהבין אילו נסיעות תוכננו, כמה מתוכן בוצעו, לצפות בחריגות ממסלולים ומלוחות זמנים, ולחקור תופעות שונות (כמו "התקבצות" של אוטובוסים שמגיעים כמה ברצף, אחרי זמן רב בלי שאף אוטובוס היה בתחנה) אנחנו נוכל להציף את הבעיות ולקבל שינוי חיובי מיוחל בתחום התחבורה.

שמעתי וראיתי שבציבור החרדי דאטאבוס זכתה לחשיפה מסוימת, ואני מקווה שכאן זהו פורום נכון לומר תודה, להתעניין ולשאול קצת.
האם\איך אתם משתמשים במערכת? האם ישנן הצעות לשימור ושיפור? רעיונות שהייתם רוצים לראות נרקמים ומתפתחים?

אני כמובן אשמח גם לענות על שאלות בפורום הזה.

נעם 🚌 :)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  1  פעמים
למעלה