Title

תחבורה ורכבים

פורום לענייני תחבורה ציבורית • תעופה • רכבים • לימוד נהיגה • וכל מה שקשור בתחבורה.

מאמרים אחרונים באתר

שלום וברכה

אשמח אם מישהו יכול להפנות אותי למורה נהיגה וסבלני והכי חשוב שנותן לך להתקדם למטרה ולא סוחט לך שיעורים ע"ג שיעורים

אני חושב שהכי טוב שאדגיש את הבעיות של המורה שלמדתי אצלו עד לפני שנה ורבע
ושתציעו לי מורה שאין אצלו את הבעיות הנ"ל
אז ככה
לאחר שנכנסתי פעם ראשון לרכב הוא הודיע לי שאצלו אין ביטול שיעורים בשופו"א אפילו 24 שעות לפני אם אני לא יכול להגיע אני משלם על השיעור הכפול (עושה שיעורים כפולים שזה דווקא דבר טוב)
אז השתדלתי לקבוע רק ממש לתאריך (יום יומיים לפני) היות שמבחינת העבודה שלי לא תמיד אני צפוי בזמנים
ואז לא תמיד היה לו שיעורים וכך במקום שנעשה שיעור אחרי שיעור זה היה נמתח לפעמים עם הפסקות של שבועות עד חודשים בין שיעור לשיעור
היה לי קשה לתפוס את ההגה אבל לאחר שתפסתי את ההגה נכון אחרי כמות גדולה של שיעורים הוא מרח שיעורים ללא גבולות
גם אם הוא היה מרגיש שאני לא מוכן הוא לא נתן לי ביטחון עצמי שאני מתקדם (למרות שהתקדמתי המון) ומרח עוד ועוד באופן מוגזם הכל היה תרגולים בתירוץ שהוא לא רוצה לגנוב אותי ולהוציא אותי למבחן כשאני לא מוכן
חוץ מזה הוא העלה לי את המחיר פעמיים באמצע למרות שכבר התחלתי אתו
באיזה שהוא שלב נשברתי והתייאשתי

אז מה שאני צריך זה ככה
1) מורה סבלני (הנ"ל גם היה סבלני אבל מדי חזק וזה כבר היה על חשבוני במריחת שיעורים)
2) אפשרות ביטול שיעורים 24 שעות לפני (ובהתאם אוכל לקבוע הרבה שיעורים מראש)
3) עדיף מישהו שנותן לי אפשרות בחירה גם לשעות הערב או אחה"צ
4) אני לא צריך שיאסוף אותי על חשבון השיעור אני נייד עם קורקינט (שזה מבחינתי הפלוס היחיד שהיה למורה הישן)
5) לא מעלה מחירים באמצע
6) שיטה מקצועית בלימוד

אשמח לקבל הצעות ואם משהו שונה מהדרישות הנ"ל אשמח שתציינו

בתודה מראש
📢 איך לבחור מורה נהיגה שיחסוך לכם כסף ולא ימרח אתכם על הכביש? 🚗💡

שומעים הרבה תלונות על מחירים גבוהים בלימודי נהיגה ועל מורים שמושכים תלמידים לעוד ועוד שיעורים? 🤔
אם גם אתם חוששים ליפול למלכודת הזאת – יש לי טיפ זהב בשבילכם!

🔹 בחרו במורה נהיגה שעובד במשרה חלקית ויש לו עבודה נוספת.
למה זה חשוב? כי מורה שנהיגה היא לא ההכנסה היחידה שלו, לא יהיה לו אינטרס כלכלי לגרור אתכם לעוד שיעורים מיותרים. הוא יתמקד נטו במקצועיות שלכם, ולא בהגדלת החשבון הבנקאי שלו.

🔹 מורה שנהיגה בשביל ללמד – לא בשביל למכור!
מורה עם מקור הכנסה נוסף יראה את ההצלחה שלכם כעדיפות ראשונה ויבנה לכם תוכנית לימודים ממוקדת, בלי סיבובים מיותרים.

🔹 ההצלחה שלכם היא ההמלצה הכי טובה שלו!
מורה טוב לא צריך למשוך שיעורים – התלמידים שלו ממליצים עליו ומביאים אליו עוד תלמידים.

📍 אז אם אתם רוצים ללמוד לנהוג בצורה הכי יעילה, בלי למשוך זמן ובלי להרגיש ש"סוחטים" אתכם – תבחרו מורה שמלמד מתוך מקצועיות ולא מתוך לחץ כלכלי. 🚗✅

מה דעתכם? שתפו בתגובות! 👇💬

חלק ב טסטים.pngבחירת מורה נהיגה.png

כללים להצלחה בטסט ראשון 🚗✅

מוטי אלימלך - מורה לנהיגה דתי- מומחה בהפרעות קשב וריכוז - בית שמש!​

🛌 שינה טובה לילה לפני הטסט
שינה מספקת תעזור לכם להיות רגועים וממוקדים בבוקר הטסט.

💪 אמונה עצמית
תאמינו בעצמכם! אני מאמין בכם ולכן אתם במעמד הזה. תגיעו לטסט רק אם אתם באמת מרגישים מוכנים ובטוחים.

🆔 מסמכים חשובים
אל תשכחו להביא תעודת זהות או דרכון בתוקף. אם בטופס הירוק צוין שאתם צריכים להרכיב משקפיים או עדשות מגע, וודאו שהם איתכם ומשתמשים בהם בזמן הנהיגה. 👓

🚙 שליטה ברכב
תפגינו ביטחון ושליטה ברכב. הבוחן רוצה להתרשם שאתם נהגים מקצועיים. נהגו רגוע אך לא איטי מדי. אתם לא צריכים לדמיין – אתם באמת נהגים אחראיים! 🌟

🎩 הופעה מכובדת
הקפידו להגיע בלבוש מכובד ונעים לעין. כבדו את הבוחן והוא יכבד אתכם. 👔

🚘 הרכב למבחן
הטסט יבוצע ברכב שלנו, ולכן הכירו אותו היטב.

🤔 רושם ראשוני
הבוחן הוא גם בן אדם. 🧠 החלטותיו מושפעות, גם בתת-מודע, מהרושם שאתם יוצרים. הפגינו ביטחון ורוגע, ותזכרו שרושם חיובי יכול לעשות את ההבדל.

📴 כיבוי טלפונים
לפני הגעת הבוחן, כבו את הפלאפונים. השקט יעזור לכם להתרכז. 📵

🪑 כיוון מושב הנהג
כוונו את המושב כך שתשבו בנוחות – אל תתפשרו! ✅

🎡 חגורת בטיחות
לאחר שכיוונתם את המושב, חגרו חגורת בטיחות. זה צעד בסיסי וחשוב מאוד. 🛡️

🪞 כיוון מראות
כשאתם נכנסים לרכב, כוונו את המראות כך שתראו היטב את סביבתכם. 👀

💡 אורות
וודאו שאתם שולטים בהפעלת וכיבוי האורות. בחורף, אל תשכחו להדליק אורות גם במהלך היום. 💡❄️

🌬️ הפשרת אדים
תדעו להפעיל את הפשרת האדים, גם לחלונות הקדמיים וגם לאחוריים. 🚗🌫️

🚿 מגבים
שליטה בהפעלת וכיבוי המגבים חשובה. גם בקיץ, למקרה שתפעילו אותם בטעות. 🌧️
שיהיה בהצלחה! 🚦🎉
  • 191
  • למה ללמוד נהיגה על רכב ידני ? 🚗
    רוצים להיות נהגים מיומנים ובטוחים יותר? ✔️
    רוצים גמישות רבה יותר בבחירת הרכב שלכם? 🚘
    רוצים להשכיר רכב באירופה זול ואיכותי?! 🌍

הגיע הזמן ללמוד נהיגה על רכב ידני! 🚗💨

מורה לנהיגה מנוסה וסבלני בבית ספר יובלי הוותיק והאיכותי במודיעין לרשתוכם! 🏫

אני מאמין שכל נהג צריך לדעת לנהוג על רכב ידני. הנה כמה סיבות למה:

🔹 **שליטה רבה יותר:** נהיגה על רכב ידני נותנת לכם שליטה רבה יותר על הרכב ועל ביצועיו. אתם יכולים להתאים את הנהיגה לתנאי הדרך ולסגנון הנהיגה שלכם.
    🔹 **חיסכון בכסף:** רכבים ידניים זולים יותר לרכישה ולתחזוקה מאשר רכבים אוטומטיים.
    🔹 **גמישות:** עם רישיון לרכב ידני, אתם יכולים לנהוג בכל סוגי הרכב, ידניים ואוטומטיים כאחד בארץ ובחו"ל.
    🔹 **הנאה מהנהיגה:** נהיגה על רכב ידני יכולה להיות מהנה ומאתגרת יותר מנהיגה על רכב אוטומטי.

בית ספר יובלי מציעים מגוון חבילות לימוד מותאמות אישית, תוך התמקדות בצרכים שלכם וביכולות שלכם.

השיעורים שלי מתקיימים באווירה נעימה ותומכת, ואני שם דגש על בטיחות ועל פיתוח מיומנויות נהיגה נכונות.

🚗 איסוף גמיש גם מאיזור קרית ספר וחשמונאים! 🚗

לפרטים: מוטי 📞 050-4278844
    0 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
    נקרא  8  פעמים
    למעלה