קבוצת אדריכלות ועיצוב פנים

פורום הבית של קבוצת עיצוב פנים של פרוג המאגד אנשי המקצוע מתחום האדריכלות, עיצוב הפנים, תכנון ובניה והום סטילינג.
מנהלות הקבוצה: רותי וינברג, חדוי פלבני, לינוי אלקין
להצטרפות לקהילת אדריכלות ועיצוב פנים, לחצו כאן ←

אדריכלות ועיצוב פנים >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של הדמיות אדריכליות >> העבודות האחרונות, תהנו!

וילה ניו-יורקית
חדר שינה Master | שילוב חומרים וטקסטורות
חתמנו עם מישהי על 17 אל"ש כולל ליווי.
לאחר מעשה אנחנו מבינים שהיא ממש יקרה.
אשמח לדעת מה הטווח מחירים לאדריכלית טובה+ליווי לתוכנית המצורפת.
וגם-
מה כולל הליווי?
ותוך כמה זמן מאז התשלום הראשוני התכנית אמורה להיות אצל הנגר?

זו שחתמנו איתה לא בקטע לתקשר בעצמה עם האנשי מקצוע וכשהנגר לא הבין משהו בתכנית שהיא עשתה אנחנו אלו שהיינו צריכים לפענח מה הכוונה (ובסוף הנגר נתן הצעת מחיר וציין שזה לא כולל את הקטע שלא הצליח לפענח מה הכוונה בו)
ובחירת חומרים שאנחנו הבנו שזה יהיה בתצוגת מטבחים התברר כפגישה במשרד שלה ובה היא הראתה את הדוגמיות של כמה חברות ובקשה שנבחר מתוך זה
והדמיה בתלת מימד שהבטיחה היא לא נתנה כי התוכנה לא עבדה לה
והכי מהכל-
חתמנו איתה לפני 3 חודשים והתוכנית נגרות רק כמעט מוכנה כי היא ממש בעומס עבודה מטורף בתקופה האחרונה מה שאומר שאין לנו מטבח לפסח.

האם זה דבר שקורה אצל אדריכליות?
או שנפלנו בפח?
איך נכון לפעול מול סיפור כזה?

וגם אשמח לשמות של חברות מטבחים שיעשו לי מטבח עד פסח
(אפילו משהו פשוט ולא תוכנית של אדריכלית, הגעתי למסקנה שמטבח בעיצוב אישי שייך לאנשים עם עצבי ברזל בלבד)

‏‏לכידה.JPG
שלום,
הזמנו מטבח בהשראת מטבח מדהים ש
ראיתי פה של רותי וינברג..
צבע הארונות (ארונות למטה וכן הקומה העליונה) הוא בהיר -409 מסדרת ABET . הארונות האמצעים בצבע מטאלי של פורמקס M35 (רציתי את הצבע הברונזה שבמטבח הנ"ל אבל בחברת המטבחים לא עובדים עם הפורמייקה הזו - של בירמן, בחרתי מה שהיה נראה הכי דומה. זהב בגוון יותר "חם")

אני רוצה ידיות רוכבות . איזה צבע יכול להתאים?
ידיות זהב - היה נראה מתכתי מידי..
ברז בגוון רוזגולד היה נראה לי מתאים ומשדר משהו חם יותר.
הזמנתי ידיות רוזגולד - ותכל'ס נראה מידי ורוד, ולא קשור, מה אתם אומרים? מה מומלץ?
חג הפסח מתקרב ובא ועימם הניקיונות מחמץ, למטבח כמובן מופנית עיקר תשומת הלב להחליף את מוקד החמץ בבית למוקד הכשרות בפסח, לאחר ניקיון והכשרה אנו עוטפים את משטחי העבודה ואת הכיורים בנייר כסף עבה או שאר סוגי פתרונות, הסיבה לזה היא שאם יונח דבר מאכל חם על השיש עלול השיש לפלוט בליעות של חמץ ולכן אנו חוצצים בין המשטח לדבר החם, אך יש לכך תנאי.. שבין השיש לנייר כסף לא יהיה מים או נוזלים כלשהם כי הם מעבירים את הבליעות לנייר כסף.
...
מה אומר לכם.. בכל שנה אני מתוסכל מחדש... לאחר שעטפתי את כל המטבח כראוי וכיאות תמיד יחדרו נוזלים מתחת לנייר כסף.. אתם יודעים למה?? פשוט מאוד הברזים כמובן.. אם הברזים יוצאים ממשטח העבודה אין אפשרות לעטוף בצורה הרמטית מסביב לברז, ומשם חודרים המים.. אני יודע שיש גם ברז פרח שיוצא מהקיר אך אני מחפש פתרון טוב עם מראה אלגנטי למטבח...
חשבתי על ברז שיורד מהתקרה כמו בכיורי רחצה אך משהו שעמיד ומתאים למטבח עם אופציות של ברז נשלף וכיוון לצדדים (ואולי גם לשלב תאורה) .. האם מישהו מכיר מוצר כזה? והמוצרים הקיימים (לכיורי רחצה) האם יש עליהם תלונות/נזילות/בעיות בעמידות? האם גם בישראל מייצרים ברזים כאלו (חמת/מדגל) או שזה מיובא מחו"ל?
 תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה