צרכנות

כל המידע על מוצרים שווים מבצעים וקופונים.
זכויות הצרכן, טיפים צרכניים וקניות חכמות בארץ ובחו"ל.
מנהלת הפורום: יופלה אפרסק

מאמרים אחרונים באתר

• תודה
Reactions: זכות התגובה1 //
9 תגובות
מחיפוש בעלי אקספרס מצאתי הרבה מייבשי כביסה מהסגנון הזה:

נראה מתאים לשמלות או תליית בגדים רגישים לשא רוצים להכניס למייבש.
מבחינתי זה יכול להיות פיתרון מולצח לכך שאין לי כרגע איפה לתלות כביסה... כך זה מהתקרה ופחות תופס מקום.
מישהו שמע על זה?
יש על זה איזשהו מידע?
יש שם מעילי גשם ב-80 שקל. ועוד ועוד.
  • תודה
Reactions: Special1 //
6 תגובות
רכשתי אזניות אלחוטיות של jbl דגם Tune T220TWS (והם לא זולות בכלל - סביבות ה-400 שח) ומשום מה השיוך שלהם עם מכשיר סמסונג j1 mini לא נעשה כמו שצריך. במעבדה אמרו שהאזניות מיוצרות באופן שיהיו מתואמים לטלפונים מתקדמים ולא מיושנים כמו שלי...:(
אי לכך, אני מעונין לרכוש אזניות חדשות אבל איכותיות במיוחד (ולא רק) למוזיקה שתשמע כמו שצריך עם צלילים חדים וברורים ולא מערבולת של רעשי רקע...
כמובן צריך שיצליחו להשתייך ב-100% למכשיר הנ"ל!
אשמח לשמוע על המלצות. (אפשר גם מהאתרים בחו"ל)

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  3  פעמים
למעלה