עדכונים ובקשות שירים

פורום לעדכוני מוזיקה ובקשת שירים
מנהל הפורום: עקיבא60

מוזיקה וסאונד >> תוכן מקצועי

• 48
  • שלום וברכה
    לאחרונה לא ניתן להוריד הרבה שירים מתוך תיקיית הדרייב שמעלה
    @עקיבא60 (וזה הזמן להודות לך על כך)
    הרבה שירים חסומים כי כנראה משהו מעביר מפה את הקישורים במקום להעביר קישור לתיקיית או קישור לפרוג
    וממש חבל !על כל הקבצים רשום קובץ שהתפרסם לציבור
    לתשומת לבכם אם אתם רוצים להעביר ,תעבירו קישור לתקייה עצמה וכך זה לא יחסם
    0 תגובות
    אני מלמת מוזיקה בכיתות בית ספר חנ"מ ורציתי לעשות אותם איזה משחק מוזיקלים כזה : מקווה שתבינו ותכוונו אותי :cool:

חזרה על קטע קטן של נגינה\ דיבור כמו שיש ממש בתחילת השירים " מרכבות פרעה{אלי פרדימן } או השיר יש ענין{נפתלי קמפה}
    משהו כזה נחמד שיש משחקיות של קטע נגינה ואז הם חוזרים על זה {זה קבוצות נמוכות מאוד בחנ"מ ובכל זאת חשוב לי לקדם ולתת הבטים מוזקלים ולמידה מנסה כמה שאפשר :giggle:
    אני מחפשת עוד שירים \יצירות עם פתיח או חלקים כאלה או אפשרות למשחקיות מהסוג הזה

כמוכן אני רוצה לנסות לעשות הבדלה מוזקלית בין תופים ומנגינה למילים ומחפשת שירים שהתופים נשמעים בהם חזק ואפשר לעצום עינים ולנסות להקשיב רק לתופים
    ממש יעזור לי !!
    מי שיכול לכוון ,
    מצרפת את השירים שדברתי שתוכלו להזכר ולנסות למצוא דומים {שימו לב זה ממש חצי דקה ראשונה {אני מעדיפה שירים או יצירות שיש בהם יותר ...}
    אולי מישהו יודע ולהגדיר איך נקרא המשחקיות הזה ואז אולי אפשר לחפש בבינה מלאכותית אפקטים דומים .
    @סמל לוי
    המחרוזת נמצאת באלבומו אוף דה רקורד 3 ויש על זה זכויות יוצרים
    אין אפשרות להעלות לכאן אבל אפשר לבדוק בערוץ היוטיוב של ברוך לוין הוא מעלה לשם את רוב השירים שלו

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
    נקרא  8  פעמים
    למעלה