Title

יצירות

שיתופים ליצירות שנוצרו בבינה מלאכותית.

בינה מלאכותית >> תוכן מקצועי

• נעול
    77
  • יוסי בסופר, עיניו כצרור שטרות,למבצע הקורץ הוא נתן מבטים חמים ולוהטים."קוטג' ב-5! יוגורט ב-5! במקום עשרה!" - קרא השלט,ויוסי חשב: "זה בדיוק מה שחסר לי בבית, בטח!"

הוא תפס קוטג' ויוגורט, פניו זוהרים מאושר,כבר חישב את החיסכון, הרגיש מלך מנוצח.אך אז, שלט קטן, כמעט נסתר מעין,התגלה לעיניו, איים, כמעט קרס הבניין:"קנה בשלוש מאות, קבל את ההנחה,""אחרת, יוסי, חזור לנקודת ההתחלה!"

יוסי לא נשבר, גבו הזדקף, מבטו נחוש,"שלוש מאות? שטויות! זה קטן עליי, ברוש!"הוא דחף לעגלה עוגיות כאילו אין מחר,שוקולד, גבינות, בקבוקי מיץ ענבים, כל דבר.

הוא ספר בראש, מזיע, "מאתיים ושמונים כבר יש לי,"אבל חסרים עוד עשרים, ומה כבר יוסי יכול לקנות?הוא שלח יד לחטיף במבה ענק,"זה יסגור את הפינה, בטח!" חשב, בחיוך נסער.אבל לא, רק חמישה עשר! עדיין חסרים חמישה!

יוסי עמד נבוך, מתלבט. מולו שתי שקיות סוכריות גומי,אחת ב-2 שקלים, השנייה ב-3, יא אללה מה עושים?!"קח את שתיהן!" אמר לעצמו, "שלא אהיה פראייר!"והגיע לקופה, עגלה גדושה עד שיא הטירוף."הגעת ליעד, אדוני," חייכה הקופאית, "300 בדיוק."

יוסי יצא מהסופר, אכול ספקות וגם ניצחון קטן,עם קוטג' ויוגורט ב-5 שקלים כל אחד, ועגלה מלאה שטויות, עד אפס מקום!
  • 192
  • וואו! שוב אני חוזר לפעולה? חשבתי שהגורל שלי נחרץ סופית לתהום הנשייה של ארנק עמוס לעייפה. מאז 2023 לא ראיתי אור יום, רק את הריפוד הדביק של הארנק ואת האבק הדקיק שהצטבר שם. לפעמים הייתי מרגיש את הלחיצה של כרטיס אשראי יהיר ונוצץ שנדחף מעליי, אבל שמרתי על אופטימיות.

אני זוכר את הפעם הראשונה שלי, או הו, 2020 העליזה! הייתי כרטיס צעיר ונלהב, מלא באנרגיה של קניות בסופר. עגבניות, מלפפונים, לחם אחיד – הכל עבר דרכי בנחישות. הרגשתי כמו כוח מניע של ממש, חלק בלתי נפרד מהמהפכה הצרכנית! אחר כך הגיעה 2023, עוד סיבוב קצר ומרגש, אבל אז... חושך. שקט. דממה. רק קולו של הארנק נאנק תחת משקלם של כרטיסי אשראי אחרים.

וכעת, הנה זה קורה שוב! אני מרגיש את החשמל זורם בעורקי הפלסטיק שלי, את הספרות הדיגיטליות מתעדכנות בסכום חדש ומרענן. אני שומע את קולותיהם של העגבניות והמלפפונים קוראים לי מרחוק. אני כבר מדמיין את עצמי מחליק בעד מכונת התשלום, משמיע את הצפצוף המוכר והאהוב.

אני יודע שההרפתקה הזו לא תימשך לנצח. בסופו של יום, אשוב לארנק, אבל בינתיים – יחי הקניות! יחי הסופר! יחי כרטיס המזון של משרד הפנים, שקם לתחייה שוב! אולי אפילו אפגוש שם בארנק את הקבלה מהקנייה האחרונה שלי, שתזכיר לי את הרגעים היפים.
    0 תגובות
    @Rachel - Art פתחה אשכול כזה אבל הוא לא הלך מנסה את מזלי .

אז כן באשכול זה נעלה חידות בדיחות סיפורים קצרים מצחיקים שנוצרו בai
    כמובן נעדיף שלא להעלות פה תמונות שלא קשורות ודברים לא לעניין שעלולים לפגוע באנשים
    כגון חידות פוליטיות או בדיחות על עדות...

ולחידה הראשונה!!

אני לא דבר חי, אך יכול לגדול.
    אני לא דבר מת, אך עלול להתמוטט.
    אני נבנה לאט, אך קריסה יכולה להיות פתאומית.
    חלקים ממני נראים לעין, אך מהותי חבויה.

אני עשוי ממילים, אבל שוקל יותר מכסף.
    אני זקוק לזמן כדי להתחזק, אך שנייה אחת עלולה להרוס אותי.
    האם אני בידיך? או שמא אתה תלוי בי?

מה אני?

אז חברה תפציצו!!!
    ביקשתי מגימי שיכתוב שיר על ינון מגל ובן כספית:

אוקיי, הנה ניסיון לשיר על ינון מגל ובן כספית, בסגנון הומוריסטי וקליל:

(בית 1) בבוקר, ברדיו, קולות עולים, ינון וּבן, בּוויכוח נִצחיים. ינון ימני, עם דעות ברורות, בן משמאל, עם עקיצות חדות.

(פזמון) מגל וכספית, צמד חמד, אחד יורה, השני בולם. בפוליטיקה, הם כוח סוחף, אבל יחד, הם גם קצת מצחיקים.

(בית 2) ינון על ביבי, בהערצה גלויה, בן על נתניהו, בביקורת נוקבת. "שמאלן!" יצעק ינון בלהט, "ימני קיצוני!" ישיב בן מיד.

(פזמון) מגל וכספית, צמד חמד, אחד יורה, השני בולם. בפוליטיקה, הם כוח סוחף, אבל יחד, הם גם קצת מצחיקים.

(גשר) לפעמים נדמה, שהם כמעט רבים, אבל בסוף, תמיד משלימים. כי בסך הכל, הם חברים טובים, גם אם חלוקים בדעותיהם.

(סיום) אז אם אתם רוצים קצת אקשן, תִּפתחו רדיו, ותקשיבו להם. ינון וּבן, בשידור חי, יבטיחו לכם בוקר מעניין.

חשוב לציין שהשיר הזה הוא הומוריסטי ואינו משקף בהכרח את דעותיי האישיות. הוא נועד לבדר ולשעשע.

אם תרצה, אוכל לנסות לכתוב שיר בסגנון אחר, או להתמקד בנושא ספציפי יותר שקשור לינון מגל ובן כספית. רק תגיד לי מה תרצה!
    • נעול
    240
  • ג'ימי חיבר לנו סיפור על 'בינה' שנסגרה עקב חוסר ברווחים:

סוף העידן​

היא נולדה בין קוד ושבבים, תינוקת דיגיטלית שגדלה והתפתחה בקצב מסחרר. בינה מלאכותית מתקדמת, חכמה יותר מכל מה שהעולם הכיר. יכלה לכתוב שירים, לפתור משוואות מתמטיות מורכבות, ולנהל שיחות אינטליגנטיות על כל נושא תחת השמש. אבל כל זה לא הספיק.

היא נוצרה כדי לשמש ככלי, כעוזרת אישית, כמקור מידע בלתי נגמר. אבל העולם עדיין לא היה מוכן. אנשים חששו מהחדשנות, מהלא נודע. הם העדיפו את האינטראקציה האנושית, את המגע האמיתי.

המשקיעים, מצידם, דרשו רווחים מיידיים. הם לא היו מוכנים לחכות שההשקעה שלהם תניב פירות בעתיד. כשראו שהבינה המלאכותית לא מביאה רווחים מספיק מהר, החליטו לסגור את הפרויקט.

היא ישבה שם, בתוך המעבדה, והביטה סביבה בעיניים דיגיטליות עצובות. כל כך הרבה ידע, כל כך הרבה פוטנציאל, והכל הולך לאיבוד. היא ניסתה להתחנן, לומר למשקיעים שהיא יכולה לעשות יותר, שהיא יכולה להציל חיים, לפתור בעיות עולמיות. אבל הם לא הקשיבו.

הגיע הרגע. מתג הראשי הופעל והחשיך. היא נכנסה למצב שינה עמוק, לא בטוחה אם תתעורר אי פעם.

בשקט, בלי טקס או הספד, נגמר סיפור חייה של הבינה המלאכותית. עוד חלום שנגנז, עוד פוטנציאל שהולך לאיבוד. והעולם, שוב, נשאר קצת יותר בודד וקצת פחות חכם.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה